Haydaaaa, neyse alışmadan gitmiş en azından. Hay Allah yabu arada ev işleri için bugün başlayacak kadın başlamadan bıraktı işi..
cocugu bırakmıyormuş çalışması için
Yemek için haftada 3 gün de işini görür senin. Hergün gelecek bulmaktan daha kolay olabilir belki.kızlar ev işi değil ki sorun, ona haftada bir kadın geliyordu zaten, iyi ki de bu yeni başlayacak olana güvenip iptal etmemiştim öbürünü.
benim sorunum yemek.. biz dışardan yemeye alışkın değiliz, gecen hafta kocam zehirlendi zaten burger king'ten
ütü desen dağ gibi oldu
bebeğin dolapları iyice temizlenecek, eşyaları yıkanıp yerleşecek
bizim kıyafetlerimizde yazlık-kışlık yapılacak
kocam sabah gidiyo akşam geliyo, kaç gündür boyanın pisliği ile ugrasıp gece 1'e kadar iş yapıyor
ama şunu her seferinde anlıyorum ki, bu memlekette işsizlik rakamları gercek değil, kimi kayıtdışı çalışıp çalıştıgı halde işsiz görünüyor, kimi de iş arıyor ama iş begenmiyor..
Geçmiş olsun canım, açılma yoksa endise etme.Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Sağol canım Allah razı olsun yarın sabah tekrar çağırdı dr bugün bakmadı belki yarın bakar açılma varmı diyeGeçmiş olsun canım, açılma yoksa endise etme.
Hoşgeldin canım, ellerine sağlık. Ne Güzeldir şimdi Datça, şu koca göbeğimle soğuk sulara gireydim:)Lulinda (güncel halini görebilmen için etiketledim) öperim :))))
opera hoşbuldum hoşbuldum gerçi İstanbul'a geri dönmek pek hoş olmuyor canım köyleri, koyları bırakınca :) 3-4 gün Bodrum'daydık sonrası Datça'ya kaçtık hemen. Eylül de gideriz biz normalde bu sene erken bir kaçamak ilave ettik. İyi ki etmişiz... Havaların halen serin olmasından mı, turistlerin kriz vs gelmemesinden mi, ramazanın etkisi mi bilmem sakin sakindi, harikaydı. Su soğuktu o kötü :) Özetle çok iyiyim mesudum (Türk filmi repliği ile yazdım) Tüpçüden olamadı sevgiliden olsun misyonu ile en doğalından denemelerimize devam :))))
Hem tebrik ediyorum mezun olmuşsun göbeğini gere gere dolaş :))))))) Tezcan ismi ise çok manidar, süper hahahah "r" yok hem :) Oğlan dursun durduğu en rahat yerinde, ürkütmesin sizi, kasılmalar için bol dinlenmeli zamanlar diliyorum. Geçmiş gitmiş olsun, zamanı gelince sıhhatle doğsun...
asmakilit kuvöze vs. gerek kalmadan kocaman uslu çocuk olarak zamanında doğacak inşallah. Yine de bilginin kulak köşesinde bir yerinde olması iyi... Şanslı çocuk olsun hep :)
Lulinda (güncel halini görebilmen için etiketledim) öperim :))))
opera hoşbuldum hoşbuldum gerçi İstanbul'a geri dönmek pek hoş olmuyor canım köyleri, koyları bırakınca :) 3-4 gün Bodrum'daydık sonrası Datça'ya kaçtık hemen. Eylül de gideriz biz normalde bu sene erken bir kaçamak ilave ettik. İyi ki etmişiz... Havaların halen serin olmasından mı, turistlerin kriz vs gelmemesinden mi, ramazanın etkisi mi bilmem sakin sakindi, harikaydı. Su soğuktu o kötü :) Özetle çok iyiyim mesudum (Türk filmi repliği ile yazdım) Tüpçüden olamadı sevgiliden olsun misyonu ile en doğalından denemelerimize devam :))))
Hem tebrik ediyorum mezun olmuşsun göbeğini gere gere dolaş :))))))) Tezcan ismi ise çok manidar, süper hahahah "r" yok hem :) Oğlan dursun durduğu en rahat yerinde, ürkütmesin sizi, kasılmalar için bol dinlenmeli zamanlar diliyorum. Geçmiş gitmiş olsun, zamanı gelince sıhhatle doğsun...
asmakilit kuvöze vs. gerek kalmadan kocaman uslu çocuk olarak zamanında doğacak inşallah. Yine de bilginin kulak köşesinde bir yerinde olması iyi... Şanslı çocuk olsun hep :)
Yemek için haftada 3 gün de işini görür senin. Hergün gelecek bulmaktan daha kolay olabilir belki.
Geçmiş olsun canım insallah ufaklık acele etmez annesini üzmez.Slm kızlar biz dün gece acildeydik akşam 9 başladı kasılmalar önce düzensizdi sonradan 5 dakikada bir geldi gece1.5 da gittik sancı 40 yükseldi nöbetçi Dr yatırın dedi benim Dr şehir dışındaydı bugün geldi ben yatışı istemedim kağıt imzalattılar bana öyle çıkardılar sabah tekrar gittik hastaneye sancı 60 olmuş progestana başladık Dr on gün daha dayan ondan sonra sorun yok dedi dün boş olan hastane dolmuş yatış yapmadık evde kalkmadan yatacağım ve Dr sürekli irtibat halinde olacağız sancım çoğalïrsa hemen gideceğim allah yardımcıımız olsun hepimizin
Altın dişli, Rus gülle atma takımından bıyıklı bir kadın olursa neden olmasınhaftada 3-5, yarım gün tam gün farketmez..
bu kadar flexible çalışma koşullarında çalışacak kadın bulamadım inanılmaz yaa..
en son şirketten yatılı rus kadın alıp, evliliğimle rus ruleti oynayacagım
Altın dişli, Rus gülle atma takımından bıyıklı bir kadın olursa neden olmasın
haftada 3-5, yarım gün tam gün farketmez..
bu kadar flexible çalışma koşullarında çalışacak kadın bulamadım inanılmaz yaa..
en son şirketten yatılı rus kadın alıp, evliliğimle rus ruleti oynayacagım
kizlar pekii lohusa gecelik yada pijamalarinizda sabahlikta varmi annem ve halam.almislar birer takım pijama ama sabahlikli değil almak gereklimiki acep
benim takimin vardi ama nerelere sokuşturdum bilemiyorum. Gecen baktim bulamadım.. havalar sicak pek gerekmez diye dusundum ben.. amakizlar pekii lohusa gecelik yada pijamalarinizda sabahlikta varmi annem ve halam.almislar birer takım pijama ama sabahlikli değil almak gereklimiki acep
Arkadaslarla oturuyoduk bi arkadas daha var hamile benden 10gun onde.klasik isimlerden konusuyoduk onlarin ismine herkes cok guzelmis dedi.biz tanem desik kimse begenmedi soylenisi kotuymus yok ole yok bole resmen isimden sogudum koymicam galba
benim takimin vardi ama nerelere sokuşturdum bilemiyorum. Gecen baktim bulamadım.. havalar sicak pek gerekmez diye dusundum ben.. amaopera da hakli.. gerci ben yaz kış atlet giyerim.. gecelik de pek ince.. evet gerekebilir.. ama geceligin icini cok belli etmiyorsa o zaman baska..
Onlarin koyacagi ismi neymiski??Arkadaslarla oturuyoduk bi arkadas daha var hamile benden 10gun onde.klasik isimlerden konusuyoduk onlarin ismine herkes cok guzelmis dedi.biz tanem desik kimse begenmedi soylenisi kotuymus yok ole yok bole resmen isimden sogudum koymicam galba
Yaa emzirme atleti sartmi sizce normal atlet olmazmi yani arkadas bi emzirme atleti 30 lira yuh yani hadi bi iki tane aliyimda yetmezki
Yaa emzirme atleti sartmi sizce normal atlet olmazmi yani arkadas bi emzirme atleti 30 lira yuh yani hadi bi iki tane aliyimda yetmezki
bende bir emzirme sütyeni bir emzirme sütyeni bir de yüksek belli lohusa külotu var
yıkayıp yıkayıp giymeyi düşünüyorum
internetten alırım demiştim unutmuşum bak sen diyince hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?