• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar bana sanki bugun gobegim dusmus gibi geliyor. Artik dogumu cagirmak icin kendi kendime psikolojik numaralar mi cekiyorum bilmem ama bir baksaniza..
Hatta cevrenizde komsu teyze falan varsa bi gosteriverin sevabina :pEki Görüntüle 1598962

Canım benim aylardır aynı görüntüde göbeğim :) her gören sen erken doğuracaksın diyor ama doktorum öyle demiyor

lyrAab.jpg

opera opera cnm dgum gunun kutlu olsun ben dun saniyidum kytladim ama sanrim gormedin:mad: neyse bugun yine kutlym arkadasm nice yaslara tum sevdiklerinle sene bu zamn kucagnda kocamn buyumus oglunla kutlaman dilegiyle:KK68::KK200:

opera opera cnm dgum gunun kutlu olsun ben dun saniyidum kytladim ama sanrim gormedin:mad: neyse bugun yine kutlym arkadasm nice yaslara tum sevdiklerinle sene bu zamn kucagnda kocamn buyumus oglunla kutlaman dilegiyle:KK68::KK200:

Dundu zaten canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin:KK200:
Seneye hepimiz bebislerimizle kutlayacagiz insallah:KK46:

Merhaba kızlar bende sabahtan beridir doktor daydım devlette acayip nst kuyruğu vardı.sonuç iyi,kilomuz 2360 ,suyum normalmis.ama doğum meçhul önce muhatap bulunmuyordu 37 -38.haftadan sonra karar verilirmiş .iş işten geçmeden inş doğru karar verirler hakkimizda hayırlısı.. Doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum bebisleriyle uzun sağlıkla ömürleri olsun ins

opera opera cım tanıdık bi doktor vardı oda o hastanenin başhekimi oldu çok yoğun ilgilenemiyo bu hastanenin tüm doktorlarıda sezeryan taraftarı kimse normal dogumla vakit kaybetmek istemiyo sezeryan 10 dk iş.
Bebeğimle benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık.

Kızlar halılarını kuru temizleme yaptıran var mı?
armut.com sitesinden bi kac halı yıkama firmasından teklif istedim. Bi firma halıları evde temizliyo özel bi deterjanla su kullanmadan yıkama yapıyolarmış fiyat olarak digerlerinin 2 katı ama susuz temizlik olurmu bilemedim. Rutin Halı yıkama diye bi şirket. İstanbulda bu işi 20 yıldır yapıyolarmış burda yeni.

Bugun nst de duzenli bikac sancim cikti.ben pek hissetmiyorum ama hissedersen su fln gelirse kanama olursa gel dedi :( cumartesi tekrar nst ye tekrar giricem.bu gidisle stresim cok olucak,dogum konusunda normal yapamazsin diye birsey yok ama sezeryan daha iyi olur dedi ben stresli ve biraz telasli olunca.cumartesi gunu kararimizi vericez eger sezeryan olursa epidural olucak güne karar verilcek

marpesa marpesa benimde haftaya çarşamba nst var doktor alttan muayene yapacak duruma göre normal yapıp yapmamaya karar verecez ama %90 sezeryan olacak. Bu arada oğlumun ismi kesinleşti Yunus Efe olacak.

marpesa marpesa benimde haftaya çarşamba nst var doktor alttan muayene yapacak duruma göre normal yapıp yapmamaya karar verecez ama %90 sezeryan olacak. Bu arada oğlumun ismi kesinleşti Yunus Efe olacak.
Canim hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim saglikla dogsunlarda sezeryan olsun,benim doktorumda sezeryana daha yakin.bende ortadayim.

Merhaba kızlar bende sabahtan beridir doktor daydım devlette acayip nst kuyruğu vardı.sonuç iyi,kilomuz 2360 ,suyum normalmis.ama doğum meçhul önce muhatap bulunmuyordu 37 -38.haftadan sonra karar verilirmiş .iş işten geçmeden inş doğru karar verirler hakkimizda hayırlısı.. Doğuran arkadaşları da tebrik ediyorum bebisleriyle uzun sağlıkla ömürleri olsun ins

benim de kac gundur aklimdasin.. bebisinin ve senin iyi olmaniza cok sevindim, her sey yolunda gidecek hic stres yapma sen. Be isini kucagina linca butun bu uzuntuler unutulacak :KK200:

opera opera cım tanıdık bi doktor vardı oda o hastanenin başhekimi oldu çok yoğun ilgilenemiyo bu hastanenin tüm doktorlarıda sezeryan taraftarı kimse normal dogumla vakit kaybetmek istemiyo sezeryan 10 dk iş.
Bebeğimle benim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık.

O zaman sen de topigimizin su ana kadarki tum anneleri gibi kendini sezaryene hazirla, suslen puslen git doguma :KK75:

Kızlar halılarını kuru temizleme yaptıran var mı?
armut.com sitesinden bi kac halı yıkama firmasından teklif istedim. Bi firma halıları evde temizliyo özel bi deterjanla su kullanmadan yıkama yapıyolarmış fiyat olarak digerlerinin 2 katı ama susuz temizlik olurmu bilemedim. Rutin Halı yıkama diye bi şirket. İstanbulda bu işi 20 yıldır yapıyolarmış burda yeni.

ben halilari yikamaya veriyorum, yikayip kurutup getiriyorlar. Eski usulden sasmam ben :confused:

Kizlar kontrolden geldim bu arada. Dahakanala inmemis oglan, demek ki gobehimin inmesi falan benim uydurmam olmus :KK70:
suyu falan iyi dedi, 3440 gr olmus, gozum cok korktuben nasil dogurucam diye... doga kendini hazirlar, 4 kiloya kadar sorun yok sonrasini degerlendirirz dedi. Nst yaomadi, cati muayenesi dogum baslayincaymis..

benim de kac gundur aklimdasin.. bebisinin ve senin iyi olmaniza cok sevindim, her sey yolunda gidecek hic stres yapma sen. Be isini kucagina linca butun bu uzuntuler unutulalacak

Sağol canım inşallah ..aklımda bin turlu soru var,korku var psikolojim iyi değil kendimi yorgun hissediyorum doktorların sonlandırin dediği gebeliğin devam ettiriyorum diye tuhaf davranışlarından sözlerinden çok bunaldim, bana ole geliyor da olabilir mutsuzum ya..rabbine sürgün dua ediyorum sağlıkla yvruma kavusayim diye bütünler geçecek inş diye korkular işte.......

Kizlar kontrolden geldim bu arada. Dahakanala inmemis oglan, demek ki gobehimin inmesi falan benim uydurmam olmus :KK70:
suyu falan iyi dedi, 3440 gr olmus, gozum cok korktuben nasil dogurucam diye... doga kendini hazirlar, 4 kiloya kadar sorun yok sonrasini degerlendirirz dedi. Nst yaomadi, cati muayenesi dogum baslayincaymis..
Maşallah bebişe bak doğduğunda mıncıklanıcak kıvamda olucak yerim ben onun tombiş tombiş kolunu bacağını. Topikte normal doğum hikayesi okuyabilecekmiyiz acaba.
Doktorum sezeryan dikişlerini çok estetik atıyormuş kısa sürede iyileşir diyo eğer korktuğun buysa dedi. Aslında süslü püslü hazırlanıp doğuma gitmek daha cazip tabii heyecandan daha önce doğurmazsam :D
Halılarıda eski usül temizletmeye karar verdik susuz temizliğe güvenemedim tek sıkıntı 1 hafta halı ve stor perde beklemek olacak.

coolfire coolfire elbette endiselenmekte haklisin ama bugune kadar hepimiz gorduk ki endise sadece bize ve bebislrimize zarar veriyor. sen icini ferah tut, bebegini koklayacagin emzirecegin zamanlari dusun.. gerisi gunu gelince hallolacak.. hepimizin akli ve yuregi sizinle :KK200:
yefens yefens halisizev yazin hic goze batmiyor, perde isini de kimseden saklayacak bir seyimiz yok diye aciklarsiniz :-) sen simdi dogum suslenmelerini dusun, daginik topuz ve pariltili sahne makyaji teklifimi dusun, gypsy84 gypsy84 kabul etmedi pisman olmustur :KK70:

Back
X