Sesini duyduk kalbinin ... Rabbim şükürler olsun , herkese nasip etsin ınsallah :)) esim de ben de ağladık . Allahım coook büyüksün .
Sesini duyduk kalbinin ... Rabbim şükürler olsun , herkese nasip etsin ınsallah :)) esim de ben de ağladık . Allahım coook büyüksün .
hamişler konuyla alakasız ama hepiniz hamişsiniz ne güzel inş bizde böyle sayfalarda hamiş hikayelerimizi konuşuruz..bende 5 tüp bebek tedavime başladım canlar dualarınıza ihtiyacım var yarın kontrolüm var yumoş büyüdmü büyümedimi..hamişlerin duası kabul olurmuş..
amin inş canımcığım benim yaş 35 yumurta rezervim azalmış tedavilerimde 1 emriyom oluyor yada dölenmiyor durumum kritik ve Allaha kalmış..Allahım ol derse olucak inş canımcığım böyle hikayeler duydukça dahada umutlanıyorum..Allahım razı olsun duaların için canım..Rabim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..canım Allah yardımcınız olsun. Ben de 3. denemede pozitifi gördüm. bizimki biraz daha sıkıntılıydı. doktorlar pek umut vermedi ama Allahım ol dedikten sonra tıp bile açıklamakta zorlanıyorUmarım bu son tedavin olur. Sonra burda bizimle yok keseydi yok kalp atışıydı yok 12 haftanın dolmasıydı bekler durursun..
hamişler konuyla alakasız ama hepiniz hamişsiniz ne güzel inş bizde böyle sayfalarda hamiş hikayelerimizi konuşuruz..bende 5 tüp bebek tedavime başladım canlar dualarınıza ihtiyacım var yarın kontrolüm var yumoş büyüdmü büyümedimi..hamişlerin duası kabul olurmuş..
inşallah bu tedavinson tedavin olur ve bebişine kavuşursun canım.hamişler konuyla alakasız ama hepiniz hamişsiniz ne güzel inş bizde böyle sayfalarda hamiş hikayelerimizi konuşuruz..bende 5 tüp bebek tedavime başladım canlar dualarınıza ihtiyacım var yarın kontrolüm var yumoş büyüdmü büyümedimi..hamişlerin duası kabul olurmuş..
Selam canım, yeni klinik sana uğur getirsin bana getirdiği gibi:) inşallah Herşey gönlünce olsun.hamişler konuyla alakasız ama hepiniz hamişsiniz ne güzel inş bizde böyle sayfalarda hamiş hikayelerimizi konuşuruz..bende 5 tüp bebek tedavime başladım canlar dualarınıza ihtiyacım var yarın kontrolüm var yumoş büyüdmü büyümedimi..hamişlerin duası kabul olurmuş..
E peki 3 aylıkken jeli bırakınca vücut o hormonu salgılıyo mu o zaman..bu arada jeli soranlar uygulaması rahat ama 10dakika yürüyosun sonra posası çıkıyo ilacın kuru sabun parcası gibi fakat çok yakıyo o an temizlemek lazım işteyseniz zor..15 gun sonra gel dedi, ben her gun 5 dk ugrasam dedim ahahahahaa :)
Valla sendeki sabra da hayranim yani..insallah igneleri birakirsin ama 12 hafta dolana kadar crinone jele devam etcem ben de, vucut progesteron hormonu nasilsa disardan geliyor diye salgilamayi birakti, ilavi birakirsan vucudun yeniden uretime gevmesi 5-10 gunu bulur, su donemde onu riske atamayiz dedi.
bu arada sende de vajina-rahim agrisi oluyor mu boyle adet zamani gibi?.
E peki 3 aylıkken jeli bırakınca vücut o hormonu salgılıyo mu o zaman..bu arada jeli soranlar uygulaması rahat ama 10dakika yürüyosun sonra posası çıkıyo ilacın kuru sabun parcası gibi fakat çok yakıyo o an temizlemek lazım işteyseniz zor..
Gozunaydin canm benm Rabbim. Sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin aminnnnnKızlar minik kelebeğimin teyzeleri kalp atışıni duydum azonce 7+2 dedi doktorum 1, 12cm bebeğim Allahım herkese nasip etsin inşallah amin
Gozunaydin canm benm Rabbim. Sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin aminnnnn
Maaşallah minik kelebeğe inşallah kucağına almak da nasip olur canım.Kızlar minik kelebeğimin teyzeleri kalp atışıni duydum azonce 7+2 dedi doktorum 1, 12cm bebeğim Allahım herkese nasip etsin inşallah amin
Ben de cuma günü kese ve kalp atışı için randevu almıştım ama sanırım hastane tatil olacak tıp fakültesi de benimki.Bu arada sana katılıyorum bu fitil ve kaşıntısı bende de fenalaştı gece uykuda bayağı tahriş etmişim ama çok tatlı bir kaşıntıyla başlıyor sonrası çok kötü oluyor, sürekli belden aşağımı yıkıyorum ne yapsam geçmiyor kaşıntı en azından yıkamak biraz durduruyor.12.haftaya kadar ne yaparız hiç bilmiyorum12.haftaya kadar puregestan ilacı kullanıcaz heralde.bende cuma günüilk randevuma gidicem kese için.Ben puregestan fitil kullanıyorum cuma günü keseyi görürsem inşallah bıraktırır diye düşünmüştüm ama bu durumda bırakılmıyo heralde.Fitilde çok kaşıntı rahatsızlık yapıyo artık ya.crinone jel nasıl acaba daha rahat ise doktoruma onu söylesem.artık iğneye bile razı olcam fitil çok kaşıntı yapıyo
canımm yaa gözün aydın nasıl sevindim nasıl rahatlamışsınızdır kolay şeyler değil yaşadıklarımız eminim çok güzel bir duygudur biz de hayırlısıyla bi duysaydık.Sesini duyduk kalbinin ... Rabbim şükürler olsun , herkese nasip etsin ınsallah :)) esim de ben de ağladık . Allahım coook büyüksün .
Ayni seyleri yasiyoruz valla canim beni gece uykumdan kaldiriyo resmen uyuyamiyorum dedigin gibi yikamak az biraz anlik rahatlatiyor.bende uykumdan kalkil yikiyorum ama 12.haftaya kadar cidde dayanmam cok zor olur gittigimde bu kasinti olayini doktora solucem devam ediceksem en azndan kullanabilcegim krem yada ilac isticem yoksa igneye gecmeye bile raziyim okadar kotu oldum artik.bi yerde sirkeli su ile silin yaziyrdu onu denedm bugun bakalim bilmiyorum uykumdan kaldircak mi yineBen de cuma günü kese ve kalp atışı için randevu almıştım ama sanırım hastane tatil olacak tıp fakültesi de benimki.Bu arada sana katılıyorum bu fitil ve kaşıntısı bende de fenalaştı gece uykuda bayağı tahriş etmişim ama çok tatlı bir kaşıntıyla başlıyor sonrası çok kötü oluyor, sürekli belden aşağımı yıkıyorum ne yapsam geçmiyor kaşıntı en azından yıkamak biraz durduruyor.12.haftaya kadar ne yaparız hiç bilmiyorum
Sağol canım Rabbim isteyen herkese bu güzel günleri nasip etsin inşallah AminMaaşallah minik kelebeğe inşallah kucağına almak da nasip olur canım.
Slm kızlar iyi akşamlar hepinize yeni sayfa hayırlı olsun hepimiz ićin hep güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?