2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sesini duyduk kalbinin ... Rabbim şükürler olsun , herkese nasip etsin ınsallah :)) esim de ben de ağladık . Allahım coook büyüksün .

ayyy siz böle anlatınca daha da sabırsızlanıyorum. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Zaten çok sıkıntı çektik sahip olana kadar. bi çıksın meydana poposunu ısırcam

hamişler konuyla alakasız ama hepiniz hamişsiniz ne güzel inş bizde böyle sayfalarda hamiş hikayelerimizi konuşuruz..bende 5 tüp bebek tedavime başladım canlar dualarınıza ihtiyacım var yarın kontrolüm var yumoş büyüdmü büyümedimi..hamişlerin duası kabul olurmuş..

canım Allah yardımcınız olsun. Ben de 3. denemede pozitifi gördüm. bizimki biraz daha sıkıntılıydı. doktorlar pek umut vermedi ama Allahım ol dedikten sonra tıp bile açıklamakta zorlanıyor Umarım bu son tedavin olur. Sonra burda bizimle yok keseydi yok kalp atışıydı yok 12 haftanın dolmasıydı bekler durursun..

amin inş canımcığım benim yaş 35 yumurta rezervim azalmış tedavilerimde 1 emriyom oluyor yada dölenmiyor durumum kritik ve Allaha kalmış..Allahım ol derse olucak inş canımcığım böyle hikayeler duydukça dahada umutlanıyorum..Allahım razı olsun duaların için canım..Rabim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..

Canim Rabbim yardimcin olsun tez vakitte Hayırlısiyla yüzün gülsün inşallah amin Rabbim gönülden isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin kucaklarını boş birakmasin inşallah guzel haberlerini bekliyoruz

inşallah bu tedavinson tedavin olur ve bebişine kavuşursun canım.

Selam canım, yeni klinik sana uğur getirsin bana getirdiği gibi:) inşallah Herşey gönlünce olsun.

E peki 3 aylıkken jeli bırakınca vücut o hormonu salgılıyo mu o zaman..bu arada jeli soranlar uygulaması rahat ama 10dakika yürüyosun sonra posası çıkıyo ilacın kuru sabun parcası gibi fakat çok yakıyo o an temizlemek lazım işteyseniz zor..

12 haftadan sonra plasenta bebegi tasiyabilir oluyormus ve ilac kullansan dahi hormonlar tek baslarina artik 12 haftalik bebegi tasimaya yetmiyormus. Yani plasenta guclenene kadar ilaclara devam..

Ben de cuma günü kese ve kalp atışı için randevu almıştım ama sanırım hastane tatil olacak tıp fakültesi de benimki.Bu arada sana katılıyorum bu fitil ve kaşıntısı bende de fenalaştı gece uykuda bayağı tahriş etmişim ama çok tatlı bir kaşıntıyla başlıyor sonrası çok kötü oluyor, sürekli belden aşağımı yıkıyorum ne yapsam geçmiyor kaşıntı en azından yıkamak biraz durduruyor.12.haftaya kadar ne yaparız hiç bilmiyorum

Sesini duyduk kalbinin ... Rabbim şükürler olsun , herkese nasip etsin ınsallah :)) esim de ben de ağladık . Allahım coook büyüksün .
canımm yaa gözün aydın nasıl sevindim nasıl rahatlamışsınızdır kolay şeyler değil yaşadıklarımız eminim çok güzel bir duygudur biz de hayırlısıyla bi duysaydık.

Ayni seyleri yasiyoruz valla canim beni gece uykumdan kaldiriyo resmen uyuyamiyorum dedigin gibi yikamak az biraz anlik rahatlatiyor.bende uykumdan kalkil yikiyorum ama 12.haftaya kadar cidde dayanmam cok zor olur gittigimde bu kasinti olayini doktora solucem devam ediceksem en azndan kullanabilcegim krem yada ilac isticem yoksa igneye gecmeye bile raziyim okadar kotu oldum artik.bi yerde sirkeli su ile silin yaziyrdu onu denedm bugun bakalim bilmiyorum uykumdan kaldircak mi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…