- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.463
- 448
Kaşıntı jelin posası geri gelip birikince oluyor ben bazen kulak çubuguyla temizliyorum dikkatlice anında yanma geçiyor...sizde jel sarı bi şekilde geliyo mu akıntı gibi sarı geliyo korkutuyo bazen..Ben de cuma günü kese ve kalp atışı için randevu almıştım ama sanırım hastane tatil olacak tıp fakültesi de benimki.Bu arada sana katılıyorum bu fitil ve kaşıntısı bende de fenalaştı gece uykuda bayağı tahriş etmişim ama çok tatlı bir kaşıntıyla başlıyor sonrası çok kötü oluyor, sürekli belden aşağımı yıkıyorum ne yapsam geçmiyor kaşıntı en azından yıkamak biraz durduruyor.12.haftaya kadar ne yaparız hiç bilmiyorum
Kaşıntı içten vajina girilinde malesef jel tortusu geri gelip birikiyo bazen silmekle geçmiyor onları temizlemek lazım ilk günler çok çektim ben de..Ayni seyleri yasiyoruz valla canim beni gece uykumdan kaldiriyo resmen uyuyamiyorum dedigin gibi yikamak az biraz anlik rahatlatiyor.bende uykumdan kalkil yikiyorum ama 12.haftaya kadar cidde dayanmam cok zor olur gittigimde bu kasinti olayini doktora solucem devam ediceksem en azndan kullanabilcegim krem yada ilac isticem yoksa igneye gecmeye bile raziyim okadar kotu oldum artik.bi yerde sirkeli su ile silin yaziyrdu onu denedm bugun bakalim bilmiyorum uykumdan kaldircak mi yine
canım benimkisi jel değil.progestan hapı fitil olarak kullanıyorum.iki kutu biticek neredeyse artık iyice kaşıntı had safhaya ulaştı.cuma günü doktora gidicem.ozamn sölücem doktoraKaşıntı içten vajina girilinde malesef jel tortusu geri gelip birikiyo bazen silmekle geçmiyor onları temizlemek lazım ilk günler çok çektim ben de..
yaa kaşınıyo kaşınıyo dediniz bende de kaşıntı başladı... psikolojik midir nedir:) şimdiye kadar hiçbir şeyim yoktu:)
Benim bebişler 4oldu pazartesi günü redüksiyon yapılacaktı ama bir tanesinin kalbi durmuş şimdi beklemedeyiz hepimizin kuzuları allaha emanet yeni yılın kutlu olsun canım 2015 bizim yılımız olsun bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallahamin canım hoş geldin. senin bebişler ne alemde?
Amin canım , Rabbim size de nasip etsin inşallah :)))canımm yaa gözün aydın nasıl sevindim nasıl rahatlamışsınızdır kolay şeyler değil yaşadıklarımız eminim çok güzel bir duygudur biz de hayırlısıyla bi duysaydık.
Benim bebişler 4oldu pazartesi günü redüksiyon yapılacaktı ama bir tanesinin kalbi durmuş şimdi beklemedeyiz hepimizin kuzuları allaha emanet yeni yılın kutlu olsun canım 2015 bizim yılımız olsun bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah
benim doktorumm kesiti artıkEstroferme devam ediyor mu herkes ?zararı yoktur umarım...
Tesekkürler canım 6hafta içtin demek ki..benim doktorumm kesiti artık
altı haftalık olduğumda..
Gözün aydın canım. Benim de 2. Kontrolüm var bu cumartesi. 9 haftalık olacak:)lulinda hayırlı olsun topiğin..
çok sevindim açmana..
bene bu cumrtesi miniğimi gördüm
sonsuz kere şükürler olsun.kalbide atıyordu.çok şükür..
Allahım sağlıklada kucağımıza alırız inşallah...hayırlısıyla..
tek dileğim..
benimde gelecek cumartesi.gdicem ama burdaaGözün aydın canım. Benim de 2. Kontrolüm var bu cumartesi. 9 haftalık olacak:)
Estroferme devam ediyor mu herkes ?zararı yoktur umarım...
Tedavinin başından beri 4müydü peki..kalp atışını gördün ama hala devam mı kimisi 6.haftada bırakıyor kafam karışıyor gidince sorcam inş..ben devam ediyorum canım günde 4 kere hem de. doktorun da kesmeye pek niyeti yok gibi ama bakalım cuma günü belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?