- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende karar verdim orda yaptırıyolarmıs ama ucurum fark var en iyisi bende oraya gideyim :) yazdıgın gordügüm süper oldu..teseekürler :)Ben orada yaptırmadım. Onlarındı Kanı alıp yolladığı lab.da yaptırdım. 10. Haftadan sonra yapılıyor. Gelab' da KDV dahil 1590 tl
Bu daha da iyi oldu ya harikaaa 2kedi bebekle süper anlaşır komşu olsaydık keşke bazen toplanırdık, kedilere bayılırım aslan burçlarına da :))
Günaydın kızlar:)
Benim doktordan izin çıktı, Cumartesi günü Yoga ya başlıyorum.
Bizim evde bir Boğa, bir Ikizler, bir Aslan olacak. Ayrıca 4 kedi ve bir köpek
Hep birlikte Ali Baba'nın bir çiftliği var ı söyleriz artık:)
teseür ederim gelab karar kıldım gibi :) bilgi icin cok sagol :)bana sormamışsın ama cevaplayayım :)
harmony testini istanbulda iki laboratuvar yapıyor, elab ve gelab
fiyat ikisinde de 1590 TL
başka yerde yaptırırsan onlar senin kan örneğini gönderiyorlar dolayısıyla fiyata komisyon ekliyorlar, 2000'in altında olmuyor yani
10 hafta dolduktan sonra testi yapıyorlar..
bizLulinda ile dün buluşup gittik gelab'a, kendisi olayın kompedanı olmuş durumda
![]()
Bahçeci ne fiyat verdi? Ben kontrolde kendim yaptıracağım deyince şaşırdı doktor, başka yeri nerden biliyor ki oldu bir an.evet bende karar verdim orda yaptırıyolarmıs ama ucurum fark var en iyisi bende oraya gideyim :) yazdıgın gordügüm süper oldu..teseekürler :)
Bizde de 2 koç var.. bir de aslan gelirse nasil olcak bilmiyorum.. kimin kime gücü yetecek bakalim..
canım aradım ben 2250 tl dediler ama nerde yaptırıyosunuz diye soramadım tabi.. onlarında gelap a gonderiyosa ve 2250 tl ise nerdeyse 2 katı canım .. oyle degil mi ?Bahçeci ne fiyat verdi? Ben kontrolde kendim yaptıracağım deyince şaşırdı doktor, başka yeri nerden biliyor ki oldu bir an.
Zaten nerede yaptırıyorsunuz desen de söylemezlerdi:)canım aradım ben 2250 tl dediler ama nerde yaptırıyosunuz diye soramadım tabi.. onlarında gelap a gonderiyosa ve 2250 tl ise nerdeyse 2 katı canım .. oyle degil mi ?
Nerelerdesin, güzel haberlerini bekliyoruz:) Hele de cinsiyet söylerlerse ne güzel olur. Aramızda 3 gün var. Ben de dayanamayıp gidip baktırabilirim haftasonu cinsiyet için.Günaydın güzel anneler :) mutlu bir gün olsun dilerim hepimiz için bugün sonuç alma zamani kızlar 2 li test sonucumuz çıkmıştır hastanemize gitmek üzere yoldayız bakalım bebisim le umarım.sonuclar güzeldir hepinizi öpüyorum![]()
Zaten nerede yaptırıyorsunuz desen de söylemezlerdi:)
Çok fark varmış hakikaten. Gelab da x ve y kromozom analizi ilave istersen ekstra 300 tl alıyor. Belki Bahçeci de o dahildir. Ama yine de fark çok.
X ve y de iki hastalık için Turner ve Klineferter sendromuna bakıyormuş.
Her ikisi de boy kısalığı ve kısırlığa sebep olan hastalıklar. Olması kötü ama aldırma sebebi olacak hastalıklar değil.
Ben eşime söyledim baktıralım mı diye, 3 ay önce biz de kısırdık, boyumuz da kısa boşver dedi, hahaha.
Ben p.tesi akşamı taktırdım cnm. Doktor 2-3 gün idare eder demişti ama ben ilk gün iyiydim suan hafiften başladı yine. 3 günde bir tekrarlayabilirsin dedi. Ama ciddi oranda rahatlattı diyebilirim. 24 saat süren mide bulantım var malesef. Yarın akşam tekrarlamayı düşünüyorum.Bulantı için serum taktıran var mı içinizde sadece uyurken geçiyor faydası olur mu acaba
Ben de sana:) Ne güzel dilekler, çok sevindim, çok mutlu oldum. Pipili ve ya pipisiz babasının hain planlarına maruz kalacağı kesin keratanın:):))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bayılıyorum sana ben
uzun upuzun çocuk olacak o...
(Zamane gençleri ailelerine inat uzun)
Gerçi merdiven altında senin zorunla çalışırken zor olacak boylu poslu olmak ama olsun :))))) Su gibi gitsin her hafta, hep güzel haberlerle ilerlesin. Merakla bekliyorum keratayı. Bakalım pipili mi :)
Ve göbeklerini okşayan en heyecanlı tüm anne adayları, okşadığınız göbeklerinizle güzel haberlerle şenlensin hamilelikleriniz. Evham ve endişeler mutlaka yaşanacaktır ama üstesinden gelebileceğiniz gibi olsun. Göbüşlerinizi şenlendiren minikler beklendikleri tarihleriyle sağlıkla kucaklarınıza terfi etsinler.![]()
Nazarsız, kazasız belasız, dertsiz tasasız kalın.
Tüm hamilelere sevgilileriyle birlikte göbeklerini seve seve geçirecekleri haftalar diliyorum![]()
Çok sevgiler
Ben de sana:) Ne güzel dilekler, çok sevindim, çok mutlu oldum. Pipili ve ya pipisiz babasının hain planlarına maruz kalacağı kesin keratanın:)
Doğal transferinle seni de göbek okşayanlar kervanına bekliyoruz.:)
Geçmiş olsun inş.tez zamanda gecsin canım çok zor..Ben p.tesi akşamı taktırdım cnm. Doktor 2-3 gün idare eder demişti ama ben ilk gün iyiydim suan hafiften başladı yine. 3 günde bir tekrarlayabilirsin dedi. Ama ciddi oranda rahatlattı diyebilirim. 24 saat süren mide bulantım var malesef. Yarın akşam tekrarlamayı düşünüyorum.
Inşallah cnm hepimiz rahat hamilelik geciririzGeçmiş olsun inş.tez zamanda gecsin canım çok zor..
Zaten nerede yaptırıyorsunuz desen de söylemezlerdi:)
Çok fark varmış hakikaten. Gelab da x ve y kromozom analizi ilave istersen ekstra 300 tl alıyor. Belki Bahçeci de o dahildir. Ama yine de fark çok.
X ve y de iki hastalık için Turner ve Klineferter sendromuna bakıyormuş.
Her ikisi de boy kısalığı ve kısırlığa sebep olan hastalıklar. Olması kötü ama aldırma sebebi olacak hastalıklar değil.
Ben eşime söyledim baktıralım mı diye, 3 ay önce biz de kısırdık, boyumuz da kısa boşver dedi, hahaha.
selam kızlar, iyisinizdir inşallah.
az önce gebelik başılığı altında normal hamile kalan bayanların topclerine bi göz attım arkadaşlar, o kadar rahatlar ve okadar sıradan birşey yaşıyorlarki, bizler için ne kadar mucizevi ve kıymetli ise bazı bayanlar için de o kadar sıradan bir olay, Allahın hikmeti işte, eşleri hiç umursamayanlar bile var, hiçbir şeyleriyle ilgilenmeyenler falan, normal hayatlarına devam ediyorlar hiç birşey yokmuş gibi. benim eşim gözümün içine bakıyo, hiçbir iş yaptırmıyor, o evde yokken yapıyorum rahatça yoksa hiçbirşeye dokundurtmuyor, gün içinde kaç kez tlfnla arıyor falan. 8 sene sonra kavuşunca biraz ikimizde manyaklaştık galiba, ben çok pimpirikli biri değilim Allahtan da rahat geçiriyorum. ama biz mi şanslıyız diğer bayanlar mı şanslı bilemedim şimdi![]()