- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Ben de sana harfiyen katılıyorum. Insanlarin bir sıkıntısı olmssa bile dedikleri durumun bu oldugunu düşünmüyorum. Gaz,aclik sıkıntısı yoksa da aglar manadinda sanırım. Korku, endişe vb hislerde de aglayabiliyorlar. Hatta yaninda goremediginde bile.. bir sefer gece ystarken oglumun tek gozunu acip bana baktiktan sonra uyumaya devam ettiğini gordum.Bende kullanıyorum bazen sütun miktarı 2 saat önce emzirdim olsan bile 2 saat önceki emiş kalitesine göre değişiyor sanırım benimki bigün uykudan 2 dk emip bıraktı uyudu uykular kisaldi baktım böyle olmayacak sagdim 2 gogsumden 170 cc cikti uyandığında hepsini emdi onun dışında normalde sagdığım da 120 cc falan cikiyir ve benimki asla toksa biberon daki sütü bitirmiyor ama o 170 in üstüne memeyi verince yememiş gibi davranıyor baktim.opera ben gazı olduğunu emerken 2 çekip bırakıyor basıyor çığlığı bacaklarını kendine çekiyor sonra tekrar memeyi alıp 2 çekip yine aynı davranıyor en iyi o zaman anlıyorum zaten dr bana böyle gazı olursa edemez emmeyi birakir dedi gaz ilacını ihmal etme dedi.
Birde kızlar ben gaz ilacını mutlaka gece uyandığında da veriyorum yani 24 saatte 4 kez vermiş oluyorum eğer vermezsem o gecenin sabahi bana kabus oluyor uyuyatamiyorum bir türlü saat sabaha karşı 4 gibi uyaniyor ogleden sonra 2 gibi ancak uyuyor .
Birde son olarak ben sıkıntısı olmasa bile ağlar a pek inanmıyorumen azından kendi kızım için öyle düşünüyorum kızımın bir sıkıntısı yoksa yatiriyorum uslu uslu yatıyor etrafını izliyor bazen mizmizlaniyor ne yapsam keyfi yerine gelmiyor o zaman yatiriyorum bende yanına yatıyorum sakinlestiriyor ve elimle kaşariyla oynuyorum sanki yüzüne Kaş çiziyor gibi ve kizimla konuşuyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum benim için çok özel ve kıymetli olduğunu söylüyorum dinliyor hatta gulumsuyor :) yani bazen ilgi isteyebiliyor
benim kizimda emerken yada gaz cikarirken uyuyakaliyor yataga yatirinca uyaniyor o yuzden ben yatirdigimda elimi hemen cekmiyorum bi sure poposunun tarafinda olan elim duruyor şu son 1 haftadır da usutursem elimi tutmak istediğini keşfettim basparmagimi elinin içine koyuyorum sanki daha güvende hissediyor kendini
Son olarak ben emzirirken aralarda uzun süreli bıraktığında gaz çıkarıp yani en azından bir kaç dk dik tutup tekrar emzirme ye devam ediyorum birde ben kızımı 2 yada 3 saatte bir emziriyorum sarılığı gittiğinden beri geceleri hiç uyandirmiyorum o nezaman kalkarsa o zaman oda zaten 3 saati gecirmiyor
Ben de emerken her huzursuzlandiginda kaldirip gazini cikariyorum. Bazen devam etmek istemiyormus gibi memeyi diliyle itiyo ama bir iki saniye bekleyip israrci olunca devam ediyor. Mutlaka dakika tutuyorum yoksa 5 dakika emmesi bana cok uzun geliyo sanki 15 dk emdi gibi.. sıkılıyorum emziriken. Ya Sudoku çözüyorum ya da kitap okuyorum.