• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Surekli mama veriyorum dedigim azar azar veriyorum zaten. 30, 60, 90 deniyorum.. normalde 120-150 olmali bir ogunu. Gece 4 saat uyudu 12-04 arasi, kalkinca emzirdim, gazini cikardim, salladim 05:45te uyudu, 06:30da uyandi. Benim sutum gelmedi tabi 07:30a kadar oyalayip mecbur verdik mamayi. 90lik verdik, acaba tam ogun mu versem ama mama verdikce kendimi kotu hissediyorum.
Gazla ilgili de sab simplexe basladim tekrar. Gazini cikariyor ama daha gazi mi var, tam doymuyor mu bilemedim. Bir de buyume atagi gibi huzursuz ve uykusuz.
Hicbir seyi tam anlayamadan deneye yanila geciyor gunlerimiz..

Yok canım birsey olmaz. 2-3 damla yapılıyor zaten. Içine biraz zeytinyağı koyup kullananlar da var.
Korktum canım ya kokusu yoğun geldi bana kalktım ıslak mendille sildim çokmu pinpirikliyim bilmiyorum kimseye güvenmiyorum özellikle kaynanamlara çocuğa hiç rahat vermiyorlar çocuk uyuyor uyandırmaya çalışıyorlar sürekli kucaklarinda tutmak istiyorlar yüzünü falan oksuyorlar cildiriyorum sabır ediyorum ne zorluklarla hamile kaldım kimse bişe bilmiyor kafayı yicem acikinca uyaniyor sıpam emzirmemi istemiyorlar sevmek için içim gidiyor

Korktum canım ya kokusu yoğun geldi bana kalktım ıslak mendille sildim çokmu pinpirikliyim bilmiyorum kimseye güvenmiyorum özellikle kaynanamlara çocuğa hiç rahat vermiyorlar çocuk uyuyor uyandırmaya çalışıyorlar sürekli kucaklarinda tutmak istiyorlar yüzünü falan oksuyorlar cildiriyorum sabır ediyorum ne zorluklarla hamile kaldım kimse bişe bilmiyor kafayı yicem acikinca uyaniyor sıpam emzirmemi istemiyorlar sevmek için içim gidiyor
Canım yanındakilere kesin bir dille söylemedikten anlamazlar. Lohusalık sen, sert yap. Lohusalığına verirler. Olmadı eşinle konuş, o uygun bir dille söylesin.

Canım yanındakilere kesin bir dille söylemedikten anlamazlar. Lohusalık sen, sert yap. Lohusalığına verirler. Olmadı eşinle konuş, o uygun bir dille söylesin.
lohusaliktan anlamıyorlar canım ama belli ediyorum gözümden gözüme güvenmiyorum eşime söylüyorum oda söylüyor kırmadan mikrop kapar kardeşim diyor anlamıyorlar çok seviyorlar biliyorum ama bu zamana kadar hiç yanımda olmadılar şimdide sahiplendiler cocugumu kucaklarina almalarına sevmelerine dayanamıyorum 1aylik bebek karnını doyuracan yatacak uyutma uyutma diyolar ya altli üstlü oturuyoruz dün tutturmuş bayram gezmesine (köye gidelim )diyor kaynanam biz lohusayım daha kirkimiz çıkmadı dedim kızım bişe olmaz ben söylerim pis bakmayın derim diyor ne kadar cahillik ya olmaz dedim gitmedim bende iyi değilim evdeyim biryere gitmiyorum ama çocuğum hasta olacak diye korkuyorum offffff allah yardımcım olsun ne deyim depresyondayim sanırım kusura bakma canım senide sıktım

lohusaliktan anlamıyorlar canım ama belli ediyorum gözümden gözüme güvenmiyorum eşime söylüyorum oda söylüyor kırmadan mikrop kapar kardeşim diyor anlamıyorlar çok seviyorlar biliyorum ama bu zamana kadar hiç yanımda olmadılar şimdide sahiplendiler cocugumu kucaklarina almalarına sevmelerine dayanamıyorum 1aylik bebek karnını doyuracan yatacak uyutma uyutma diyolar ya altli üstlü oturuyoruz dün tutturmuş bayram gezmesine (köye gidelim )diyor kaynanam biz lohusayım daha kirkimiz çıkmadı dedim kızım bişe olmaz ben söylerim pis bakmayın derim diyor ne kadar cahillik ya olmaz dedim gitmedim bende iyi değilim evdeyim biryere gitmiyorum ama çocuğum hasta olacak diye korkuyorum offffff allah yardımcım olsun ne deyim depresyondayim sanırım kusura bakma canım senide sıktım

gypsy84 gypsy84 Sağol canım benim Allah razi olsun ptesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine gideceğiz ona göre özel devlet karar vereceği sünneti de cikarticaz
Sünnet yapan arkadaşlar bebisinizin bezini nasıl bagladiniz birde çok agladimi bizim fıtık da olunca biraz endişe ediyorum

gypsy84 gypsy84 Sağol canım benim Allah razi olsun ptesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine gideceğiz ona göre özel devlet karar vereceği sünneti de cikarticaz
Sünnet yapan arkadaşlar bebisinizin bezini nasıl bagladiniz birde çok agladimi bizim fıtık da olunca biraz endişe ediyorum
Cnm bizimki 13. Gün sünnet olmuştu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Zaten doktor siz normal davranışlarınıza devam edin dedi. Alt açmada kucakta tutmada her zamanki gibi yapın dedi ekstra bir acı hissetmezmiş. Minicik bi sargısı vardı pipisinin üstünde, 5 gün sonra kontrole gidince doktoru çıkardı bi de krem verdi o kadar. Bi hafta mı ne kremi kullandık. Siz de sıkıntısız acısız atlatırsınız inşallah

oyun halisi oyuncak falan aldinizmi hic aldik bi ama bakalim oyalancakmi yarin deniycez simdi uyudu

sevcanf sevcanf onlar için biraz erken galiba..ama donenceleri takip etmeye başlarlar yakinda..dr um tavsiye etmişti göz kaslari için. beşiğin başına koyun arada izlesin die..

oyun halisi oyuncak falan aldinizmi hic aldik bi ama bakalim oyalancakmi yarin deniycez simdi uyudu
Ben oyun halısı aldım yanlışlıkla kolu bacağı bi yere değerde çıkan sesleri dinliyor birde aynada kendine bakıyor. Daha çok sese dikkat kesiliyor ama birde benim ki tv yede bakıyor ölüyorum hepten ya; )

Gece gece herkes ayakta bakiyorum :)
Oyun halisi icin emeklemesi gerekmiyor mu?

Ben oyun halısı aldım yanlışlıkla kolu bacağı bi yere değerde çıkan sesleri dinliyor birde aynada kendine bakıyor. Daha çok sese dikkat kesiliyor ama birde benim ki tv yede bakıyor ölüyorum hepten ya; )
benimde 30 temmuz doğumlu bi aslan olarak yanimdan ayirmadigim şey ayna dir:21::21:seninki aynaya erken başlamış:-)
internette arastirirken bi yerde 6 aya kadar tam olarak goremezler dio..50 cm e kadar falan görebilir demiş..3. aya kadar goz goze temas kurur..6 aydan sonra 1- 3 metreye kadar hareketli varliklari gorebilir sonra yavas yavas gelişir demis..yani seninki tv ye değil sesin geldiği noktaya bakıyordur..tabi okuduğum site dogru söylüyorsa...

Gece gece herkes ayakta bakiyorum :)
Oyun halisi icin emeklemesi gerekmiyor mu?
yok emeklemeye başlayınca onu halinin üstünde tutamazsin:KK55:ama etrafı incelemeye başladığında yattigi yerden gulucukler sacip agulamaya basladiginda onu izlemek keyifli..tabi benim oglan 10 15 dk ka sonra gayri ben al der gibi mizirdanirdi..sanirim 5 6 aylik falanken almıştım. .

ama su ayaga takılan sesli coraplari tavsiye ederim..oglum ayaklariyla cok oynardi..oyuncakcilarda vardi..tabi onada daha zaman var..ayaklarini tutmaya baslayinca..resmini atiim

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-27-05-15-45.webp
    Screenshot_2015-09-27-05-15-45.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 58
yok emeklemeye başlayınca onu halinin üstünde tutamazsin:KK55:ama etrafı incelemeye başladığında yattigi yerden gulucukler sacip agulamaya basladiginda onu izlemek keyifli..tabi benim oglan 10 15 dk ka sonra gayri ben al der gibi mizirdanirdi..sanirim 5 6 aylik falanken almıştım. .

ama su ayaga takılan sesli coraplari tavsiye ederim..oglum ayaklariyla cok oynardi..oyuncakcilarda vardi..tabi onada daha zaman var..ayaklarini tutmaya baslayinca..resmini atiim

Ay ne seker oyuncakmis o..
Yaa bizim oglan ne uykusuz cocuk.. dun disari ciktik oglen yemegi yiyelim diye hic durmadi burnumuzdan geldi halbuki uyku gozunden akiyordu, arabasinda dolastirinca uyumustu. Durunca basiyor cigligi. Gunde toplam 10-11 saat uyuyor, kollarimizda bacaklarimizda derman kalmadi.
Surekli ya kucakta olacak ya ayakta sallanacak. Kendisi sallanan ana kucaginin da ise yarayacagini sanmiyorum zira besigine koyup sallayinca da durmuyor illa elimiz sirtinda kolunda bacaginda bir temas olacak.

Dun gece biZimkide bitirdi bizi valla.bir gunu diger gunu tutmuyor.gunduz gayet normaldi gece uyumak bilmedi.emzirdim altini temizledim gazini cikardik ama yok surekli agladi.daha gaZimi vardi anlamadik.en son saat 3 gibi uyudu iki saat 5den sonra yine huzursuzluk yapti.bi misafir geldiginde sut dokmus kedi.her goren ay ne uslu bebek diyo bizbizeyken icindeki canavar cikio

Dun gece biZimkide bitirdi bizi valla.bir gunu diger gunu tutmuyor.gunduz gayet normaldi gece uyumak bilmedi.emzirdim altini temizledim gazini cikardik ama yok surekli agladi.daha gaZimi vardi anlamadik.en son saat 3 gibi uyudu iki saat 5den sonra yine huzursuzluk yapti.bi misafir geldiginde sut dokmus kedi.her goren ay ne uslu bebek diyo bizbizeyken icindeki canavar cikio

Siz disari cikiyor musunuz? Ben ev hapsi oldum iyice disari bizim mahalle sinirindan cikamiyorum. Cikinca iste burnumuzdan geliyor. Misafir gelince de ses kalabalik hosuna gidiyor ama bir sure sonra mizirdanma basliyor.

Ben cok fena nezle oluyorum. Surekli hapsuruyorum, burnum musluk gibi akiyor. Yavruya gecer mi acaba :(

ayy sorma canim bIimkide tv gordumu ağlıyorsa bile susuyor baktirmayim diyorum ama susmasi icin bazen ceviriyorum en sonunda

Back
X