• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

neden dusunuyorsunuz aşı hakkinda kötü bisey mi duydun..
Koruyuculugu cok yuksek degil diye duydum. Hem de cok pahali.. evlat icin deger elbet ama saglik sektörü yalan dolan dolu. Kolesterole de inanmam ben mesela. 100 milyar dolarlik ilac sektoru yalanidir bence.. bu aşı da cok icime sinmiyor. Kuzenim saglik bakanliginda. Aşi ile ilgili birime soracak. Bakalim ne cevap gelecek.

Canim sizin ameliyat cuma gunu degil mi? Saatini falan haber ver bize olur mu..haftasonu esin de evdeyken atlatirsiniz huzursuzlugunu pazartesi bomba gibi baslarsiniz haftaya insallah :KK66:

Bu arada coolfire coolfire ne yapti yine habersiz birakiyor bizi :KK43: eve ciktilarsa vakit bulamiyordur ama iki satircik yazsa..

Ben de bgn kendi doktoruma gittim, rahim eskiye donmus. Cinsel iliski ilk birkac ay agrili olur cunku vajina cok dar ve kuru, zamanla duzelir dedi. Smear testi yaptilar gonderdiler.

Evet canım vakit bulamadım bir turlu evimize geldik enfeksiyonu yenilemesin diye evde birtakım önlemler alıyoruz ameliyata kadar inşallah sorunsuz gideriz.. Kısaca gözünün içine bakıyoruz bende baya evhamlı oldum çıktım.. Pazartesi acibademde kontrol var bakalım ne diyecekler..

Koruyuculugu cok yuksek degil diye duydum. Hem de cok pahali.. evlat icin deger elbet ama saglik sektörü yalan dolan dolu. Kolesterole de inanmam ben mesela. 100 milyar dolarlik ilac sektoru yalanidir bence.. bu aşı da cok icime sinmiyor. Kuzenim saglik bakanliginda. Aşi ile ilgili birime soracak. Bakalim ne cevap gelecek.
bi bilgi alirsan bizede yaz..4 kasima randevu verdi dr o gün vururuz dedi..ben büyük oglana yaptirmistim bizim dr yapma taraftari oldugu için hic sorgulamadim..
Sağlık sektörünün kurbaniyjz zaten..nedeseler yapmak zorunda hissediyoruz..Sağlık sonucta ama bazen gercekten gereksiz ilaclar kullaniyoruz. ilk oglumda domuz gribi aşısı bile yapmislardi hamileyken..dr um çok tehlikeli riske atmayalim hamileler icin büyük risk demisti..simdiki aklım olsa hayatta yaptirmam

Evet canım vakit bulamadım bir turlu evimize geldik enfeksiyonu yenilemesin diye evde birtakım önlemler alıyoruz ameliyata kadar inşallah sorunsuz gideriz.. Kısaca gözünün içine bakıyoruz bende baya evhamlı oldum çıktım.. Pazartesi acibademde kontrol var bakalım ne diyecekler..
inşallah paztside güzel haberler verirsin..Allah sağlık versin..sende kendine dikkat et
.o kadar evham yapma diyemem mümkün değil ama sende kendine iyi bakmalisin..

bi bilgi alirsan bizede yaz..4 kasima randevu verdi dr o gün vururuz dedi..ben büyük oglana yaptirmistim bizim dr yapma taraftari oldugu için hic sorgulamadim..
Sağlık sektörünün kurbaniyjz zaten..nedeseler yapmak zorunda hissediyoruz..Sağlık sonucta ama bazen gercekten gereksiz ilaclar kullaniyoruz. ilk oglumda domuz gribi aşısı bile yapmislardi hamileyken..dr um çok tehlikeli riske atmayalim hamileler icin büyük risk demisti..simdiki aklım olsa hayatta yaptirmam
Ben bi doktora sordum yaptir veya yaptirma demem. Karari ailelere birakirim dedi.. cok sinirlendim.. diyemedim o fakülteyi sen mi bitirdin ben mi.. ama tabii düşününce yaptir diyemez pahali, yaptirma diyemez ilerde sıkıntı olursa suçlanır. Net bi sey diyen yok kisaca.

Ben bi doktora sordum yaptir veya yaptirma demem. Karari ailelere birakirim dedi.. cok sinirlendim.. diyemedim o fakülteyi sen mi bitirdin ben mi.. ama tabii düşününce yaptir diyemez pahali, yaptirma diyemez ilerde sıkıntı olursa suçlanır. Net bi sey diyen yok kisaca.
Asinin fiyati ne kadar

150 tl tek doz diye biliyorum. Tabii bizim bebek sahibi olmak icin doktugumuz paralarin yaninda hic bisey. Yine de icime sinmiyor

150 tl tek doz diye biliyorum. Tabii bizim bebek sahibi olmak icin doktugumuz paralarin yaninda hic bisey. Yine de icime sinmiyor
O konuda haklisin.ama aşı para tuzagi ise onuda gercekten iyi bilmek gerekir yoksa dedigin gibi bebeklerimize sahip olmak icin bi suru para doktuk.

Aman siz iyi olun da canim..
Bizi habersiz birakma. Kalbim sizinle :KK200:

İnşallah cnm hiç bi sorun çıkmayacak. Kuzuyu öp kokla bizim yerimize. Bizi de habersiz bırakma aklımız sizde

Hepimiz senin guzel haberlerini bekliyoruz.sana ve kuzuna inaniyoruz hersey iyi olacak hayirlisiyla

Kızlar yorgunluktan uykusuzluktan bittim marpesa marpesa aynı durumdayız bacım benim sıpa dün gece saat başı kaldırdı bugün nerdeyse hiç uyumadı en uzun uykusu yarım saat sürekli ağlıyor uyurken bile kucağımda olmak istiyo. Yemek yaparken bastı çığlığı delirmeme ramak kalmıştı. Göğüslerimden aldı hıncını süt sağıp vereyim dedim ikisinden 50ml zorla çıkardım. Sağlık ocagından aradılar aşı için 21 ine gün verdiler 27 sinde de hastane randevumuz var kalça usg si çekilecek aşılarıda yaparız demislerdi.
Ateş düşürmek için çorabını limon suyuyla ıslatıp giydirin demişlerdi çabuk düşüyormuş.

05:30-21:30 arasi uyumayan bebe...
Cinnetin esigindeki ebeveynler...
Tam uyuttuk derken duyulan mikirdanmalar...

Yeni nesil gerilim filmi "pamir uyumuyor" sinemalarda:KK70:

Bende delircem artik ya gece resmen bambaska bi bebek oluyo.bu sefer gunduz cok uyutmadim ama yok yani 18.00den beri uyanik.uyumuyo yani memede bile uyumuyo simdi.tam olarak aglamiyoda soyleniyo mikirdaniyo

Canim sizin ameliyat cuma gunu degil mi? Saatini falan haber ver bize olur mu..haftasonu esin de evdeyken atlatirsiniz huzursuzlugunu pazartesi bomba gibi baslarsiniz haftaya insallah :KK66:

Bu arada coolfire coolfire ne yapti yine habersiz birakiyor bizi :KK43: eve ciktilarsa vakit bulamiyordur ama iki satircik yazsa..

Ben de bgn kendi doktoruma gittim, rahim eskiye donmus. Cinsel iliski ilk birkac ay agrili olur cunku vajina cok dar ve kuru, zamanla duzelir dedi. Smear testi yaptilar gonderdiler.

Canim Günaydın emzirdim şimdi 6dan sonra bir şey verme dedi anestezi doktoru mama verseydim 4den sonra bir şey vermeyecektim
Sabah 09:30da hastanede olcaz inşallah aç kalmaya dayanir :(
Dua edin kızlar :(

Canim Günaydın emzirdim şimdi 6dan sonra bir şey verme dedi anestezi doktoru mama verseydim 4den sonra bir şey vermeyecektim
Sabah 09:30da hastanede olcaz inşallah aç kalmaya dayanir :KK43:
Dua edin kızlar :KK43:

Allah yardimciniz olsun canim cabucak bitsin hersey kuzucuk iyilessin

Sabah 09:30da hastanede olcaz inşallah aç kalmaya dayanir :KK43:
Dua edin kızlar :KK43:
Allah rast getirsin. Şimdiye çıkmışsinizdir sanirim habersiz birakma bizi

Back
X