- 11 Ocak 2011
- 2.795
- 2.450
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa o an sagdigimi hemen mi atmaliyim digerleriyle karstrmadan ? Nettede birsey bulamadm bununla ilgilj danismk istedim size.
Birde kizlar ananas dasut yapiyomus aklinizda olsun eskiden bi diyetsyene giderdim hsla gorusyrz o dedi
Cok cok gecmis olsun bebisine acil sifalar atlatir insalah bunuda allah beterinden korusun..Geçmiş olsun canım. Fizik tedaviyle tamamen gidiyormuş. Inşallah çabucak düzelir.
Bizimki de sürekli anlını kırıştırıyor. Kaşlar hep havada. Botoks yaptıralım biz bu çocuğa diyor eşim:)
Bizimkinde %90 inek sütü ve ürünleri allerjisi çıktı. Cumartesi doktora gittik. 100 bebekten 7 sinde varmış. 2 hafta daha sıkı diyetteyim. İnşallah kaka düzelir de inek sütü olduğu netleşir. Yoksa çok zor bir diyet ve bir sürü test yapılacak oğlana. Kilo alımı da az. 2,5 aylık oldu. Hala 5kilo olamadı. Bebişim bir taraftan kusup, bir taraftan kaka yaparsa nasıl alsın yavrum. Allahtan genel durumu iyi. Huzurlu bir bebek.
Gerçekten sağlık ne kadar önemli. Insan çok üzülüyor. Yine de dermansız derdimiz olmasın inşallah.
Cok gecmis olsun canim sanada insalah duzelir bebisin cabucak..Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 15gunlukken doğum yaptığım hastanenin çocuk dr na gösterdik oda ortopediye bir görünün dedi oda boyun eğriliği torticollis olduğunu söyledi.yefens yaptığın tepkilere gore saga ve sola kafasını rahat donderiyorsa sen Yapma ama o dondersin bir sıkıntı yoksa cok iyi ama rahat ceviremiyorsa bir dr göstermekte fayda var diye dusunuyorum bu benim nacizane fikrim. Yarın fizik tedavi ye gidiyorum inanin okadar çok üzülüyorum ki bebeğime Rabbim dermansiz dert vermesin bir gözünde de kayıklik var oda bundan sebepmis
gelince bilgilendiririm sizi
Mama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamaninkizima cay kadigi zeytin yagi icirdim poposuna sabun koydm karnina msj yaptim yok yok yokkaka faln yok ya deliricem kac gun oldu yyaaa![]()
Izin ver canım, bizimki 1 aydır o durumda. Sanki elinde bal var, sapır şupur:)Kizlar yarin iki ay asilarini yaptirayim diyorum, verem asisi 6 kasimda. Huysuzluk yapan karma asi degil mi? Cok korkuyoruz babasiyla yaaa
Bir de sabah kalktigindan beri eli agzinda, parmak emmek istiyor. Emzik veriyorum ben de acaba parmak emmesine izin mi versem?
Mama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamanin
opera elini şapırdatiyorsa engelleme ama emzik gibi parmak emiyorsa engelle. Emzigi biraktirmak parmagi biraktirmaktan daha kolay. Malum parmak her yerde onunla. Benimki de ellerinin ikisini birden ağzına sokmaya calisiyor. Sapur supur..
Kizlar hastaneden geldik sr boynunun çok kötü durumda olmadığını emeliyata gerek olmayacağını evvela bir çocuk noroluguna gorundukten sonra tam teşhisi koyup bize gel dedi çünkü çocuk boynunu çeviriyor dedi bizimkinde dikkat eksikliği var zannediyorum
Kizlar hastaneden geldik sr boynunun çok kötü durumda olmadığını emeliyata gerek olmayacağını evvela bir çocuk noroluguna gorundukten sonra tam teşhisi koyup bize gel dedi çünkü çocuk boynunu çeviriyor dedi bizimkinde dikkat eksikliği var zannediyorum
Mama kullaniyor musun canim. Benim kizinda bazen oyle problemleri oluyordu similac a gectik hergun duzenli yapmaya basladi oglan da o sekilde. Bagirsak calistirici ozelligi var sanirim o mamanin
Bi tek onu denemedim bende ☺Hipp organik combiotik de hem gaz yapmiyor hem kabiz yapmiyor.
Bizdede durum ayni sizinki gibi bende eldiven takiyorum sırılsıklam oluyo.emzikte almiyoAnlaşılan bu parmak emme olayı yaygın bu günlerde benim ufaklığımda emerken bile meme ağzından çıktımı ellerini yalamaya başlıyo eldiven taktık onlar bile sırılsıklam oldu emzik veriyorum onuda almamak için direniyo.