- 20 Nisan 2011
- 635
- 405
- 133
- 39
Her akşam 3 bardak demli çay içiyorum sabahları bitki çayı (yeşilçay, rezene, biberiye, ihlamur vs.) arada siyah çay. Çikolata buldummu affetmiyorum. Bizimkinin 5 saatlik gece uykusu garanti ama uyanınca uyutmak mesele sabah 8 - 8:30 gibi ayaktayız. En hızlı uyutma yöntemi ayakta sallamak.
Benim ufaklık 48 cm doğmuştu 2.ay kontrolünde 58cm 5500gr dı. İnadından ağladığını keşfettim hemde ne aglamak morarana kadar. Fazlamı şımarttık ne istediği olmayınca basıyo yaygarayı illa evin içinde gezdiricez bizi oturtmuyo hepte yemek zamanına geliyo inadı. Soğuk yemek yiyorum ama evlat işte onun kokusu bile herşeye değiyo. Annemin kıymetini daha çok anladım beni nasıl sevdiğini...
Ayyy duygulandım mı nee annemi özledim..
Benim ufaklık 48 cm doğmuştu 2.ay kontrolünde 58cm 5500gr dı. İnadından ağladığını keşfettim hemde ne aglamak morarana kadar. Fazlamı şımarttık ne istediği olmayınca basıyo yaygarayı illa evin içinde gezdiricez bizi oturtmuyo hepte yemek zamanına geliyo inadı. Soğuk yemek yiyorum ama evlat işte onun kokusu bile herşeye değiyo. Annemin kıymetini daha çok anladım beni nasıl sevdiğini...
Ayyy duygulandım mı nee annemi özledim..