2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hanımlar hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar :)
Diğer topikten buraya transfer oldum nihayet. Bugün ilk usg randevum vardı doktorum 5+2 dedi kalp atışlarını dinledik. Nasıl mutlu oldum anlatamam ama siz beni anlarsınız. Ağustos sonu eylül başı gibi doğum bekleniyor. Allahım hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Canim sen ne yaptin, cumartesi gidecektin doktora diye kalmis aklimda??
Gittiküçününde kalp atışlarının maşallahı var fakat salı günü bir tanesine redüksiyon yapılacak hiç istemiyorum ama 4 tane dr aynı görüşte ikisinin aynı kesede olması sorun hem onlar için hemde benim için risk çok büyükmüş hakkımızda hayırlısı artık bol bol dua edin bize rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

canım maşallah.
bu testleri bugün mü istedi

Hayirli olsun canim Allah devaminida boyle getirsin insallah.bende dun gittim ilk muayeneye.keseyi gorduk cok sukür benmde 5+1 di.kalp atisi icin 10 gun sonra cagirdi.siz 5+2 de masallah baya erken kalp atisi duymusssunuz

Hayirlisi olsun canim, kalan canlarin saglikla kucagina dolsun

Canım maaşallah bu ultrason resmi vajinalden bakarak mı Aldı? Bayağı net de...

cok sevindim canim masaallah bebise,darisi bizim basimiza insanlh

Evet cnm verdi doktor :) geç oldu giremedim bayağı bi nete :) maslak acibadem Bülent tıraş doktorum. Estrofemi bırakabilirsin dedi. Biraz daha vurul proluton igneyi onu da keselim dedi. Hatta kan sulandiriciyi da kesecekti jel kullaniyrm ben tirnak kadar jel böyle kahverengi gibi gelince korktuk devam edicez sanırım. Ins son guzel olur dün gittik kıpır kipirdi bebem :)

Canım cok geçmiş olsun, benimde çok zor geçiyor boyle olacağımı hic tahmin etmiyordum, mide bulantilarim kusmalarim i geçtim hicbisey yiyemiyorum dun bi açma, 1 elma, 1 başlamış patatesle bitirdim günü yaklaşık 20 günde 4,5 kg vermisim yemekten nefret ediyorum girmek hatta adini duymak bile istemiyorum bugün 9+0 im 12 hafta biter diyorlar inşallah kısa zamanda geçer, artik psikilojim bozuldu zor geçtiği için nasıl doguracagim diye düşünüyorum

Canim benim ya sorma mide bulantısı çok fena birde cikartamamak daha kötü çıksa rahatliycam. Boş boş böğürmek korkuttu beni. Demekki bizim de böyle geçecek Rabbim herseyin hayırlısı ne ise onu versin inşallah ilk 3aydan sonra umarım devam etmez. Bende doğru düzgün bir şey yiyemiyorum iki kilo vermişim yani bu durumda kilo vermek istemezdim ama minik kelebeklerimiz iyi olsun da biz dayaniriz yine bugün benim tam 8+0 carsamba gunu tekrar gideceğim bakalım hayırlısı canım benim havalar baya soğuyacak kendine dikkat et

Ben de kilo verdim. Tatlıdan nefret ediyorum. Beyaz leblebi bıraz bastırıyor bulantıyı. Doktor bir damla vermedi mi? Bana ısrarla vermiyor, bulantı iyidir dedi. Seninle tahmini doğumunuz aynı. Ben dün kontrole gittim. Kolları bacakları oynuyordu bizimkinin:) 12. Haftada biter diyor herkes, inşallah biter.

Bende dun gittim bana ustten bakti ilk kez o yüzden ben senin kadar ayrıntılı göremedim bulantim içinde zofran veya zofer iç dedi ama bulunması zor dedi bulamadım bende bende tatlıdan nefret ediyorum, hatta eşim dalga geçiyor sana profiterol alayimmi diye ama ben normal yemekte yiyemiyorum et, tavuk, balık, sebze, igreniyorum resmen. Sabahlari tost yiyorum sadece o kadar, sut yoğurt falanda yiyemiyorum

Valla ben normalde kilolu biriyim bu şekilde kilo vermek gerçekten çok kotuymus, Allahım herkese önce sağlık versin bunu simdi daha iyi anlayabiliyorum, ben 8. Hafta kontrolüne dun gittim herşey yolunda dedi Dr. 3 hafta sonra tekrar çağırdı ikili test için sanırım, benim bebeğim bugün 9+0 ama USG de 5 gün geriden geliyor gözüküyor yani 8+2 doktor uyumlu diyor ama üzüldüm yinede

kızlar bende bugün 7 haftalık hamileyim, ama hiç bulantı falan yok. herkes de var mı bulantılar? acaba bizde mi br sorun var

kızlar bende bugün 7 haftalık hamileyim, ama hiç bulantı falan yok. herkes de var mı bulantılar? acaba bizde mi br sorun var
Herkeste olmak zorunda değil ki canım. Endişe etme. Keşke olmasa. Ben de 8. Hafta başladı.

8. haftaya kadar hiç bir şey yok muydu sende de? ben de sadece çok nadir ara ara kasık ağrısı oluyor. o da belli belirsz. inş kötü bir şey yoktur. önceki gebeliğimde kalb durduğu için insan ne kadar yapmayım dese de telaş yapıyor

Kasık ağrısı hep vardı. Hala var ara ara. Göğüslerimde hassasiyet var bir de. Kötüyü düşünme. Kendini de çok dinleme canım. Bebeğin seninle maşallah. Elini karnına koy. Konuş, çok sevdiğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…