Tünaydın kızlar:)
Yarın kontrolüm var. Bakalım ufaklık büyümüş mü? :)
Saç boyama konusunda ne düşünüyorsunuz? 3 aydan sonra organik boyayla boyasam mı diye düşünüyorum.
Alternatif olmadığını bilmiyordum. Ben de koyu kahveye dönüp bırakayım diyorum. Ya da cevizli kına olabilir belki.Benimde ayın 6sında randevum var sorucam gittiğimde, organik boyaları araştırdım ama renk sıkıntılı ben doğal rengime döndürüp bırakırım diye düşünmüştüm organik boyalar sarı saçı siyah yapmıyor ne tuhaf
Teşekkürler canım, seni de hevesle bekliyoruz:) Sana da 41 kere maşallah:)Tü tü tü tüüüü kısmını siz halledinkere maşallah demeye geldim :)
Ya tutarsa yetişirim size hahahahah
Keyifli hamilelikler, yolunda ilerleyen haftalar, sağlıkla doğacak bebekler diliyorummm
Öpüyorum çok
Alternatif olmadığını bilmiyordum. Ben de koyu kahveye dönüp bırakayım diyorum. Ya da cevizli kına olabilir belki.
canım bugün doktora gittim.fitil ve kaşıntıyıda sordum.kaşıntı yapar dedi.Ama 3 aya kadar kullanmam gerekiyomuş ilaçları.estrofem-protestan fitil-coraspin ve folik asit.Bunlara 3 aya kadar devam edicekmişim.Çok dayanamazsan arada iğneye geçersin sonra tekrar fitil olarak alırsın dedi.İğne yağlı olduğu için acıtır dedi.İğneyi transferden sonra 5gün kullanmıştım yaparken diilde sonradan acıtıyodu.yani 5 tanesine dayanmıştım da 3 aya kadar iğnede zor olur.Bakalım artık mecbur dayanıcaz.canım senin iki kutuysa iyi yine ben sabah akşam 2'şer atıyorum kaçıncı kutu bilmiyorum artık ama sen benden önce gidiyorsun doktora bir sor bakalım canım bana da haber verirsen sevinirim normal mi bu durum diye
gypsy84 bugun kacta gideceksin? Senin adina ben heyecanliyim vallahi, pit pitlari duy, bebisini gor, gel bize anlat
Anladım canım aynı ilaçları kullanıyoruz seninle ve iğne olayı daha zor şimdi gidip gelmesi falan mecbur dayanıcaz artık 3ay dedi hacanım bugün doktora gittim.fitil ve kaşıntıyıda sordum.kaşıntı yapar dedi.Ama 3 aya kadar kullanmam gerekiyomuş ilaçları.estrofem-protestan fitil-coraspin ve folik asit.Bunlara 3 aya kadar devam edicekmişim.Çok dayanamazsan arada iğneye geçersin sonra tekrar fitil olarak alırsın dedi.İğne yağlı olduğu için acıtır dedi.İğneyi transferden sonra 5gün kullanmıştım yaparken diilde sonradan acıtıyodu.yani 5 tanesine dayanmıştım da 3 aya kadar iğnede zor olur.Bakalım artık mecbur dayanıcaz.
Peki nasıl geçti canım kalp atışını falan duydunuz mu minik kelebeğin nasılmış bakalım?canım bugün doktora gittim.fitil ve kaşıntıyıda sordum.kaşıntı yapar dedi.Ama 3 aya kadar kullanmam gerekiyomuş ilaçları.estrofem-protestan fitil-coraspin ve folik asit.Bunlara 3 aya kadar devam edicekmişim.Çok dayanamazsan arada iğneye geçersin sonra tekrar fitil olarak alırsın dedi.İğne yağlı olduğu için acıtır dedi.İğneyi transferden sonra 5gün kullanmıştım yaparken diilde sonradan acıtıyodu.yani 5 tanesine dayanmıştım da 3 aya kadar iğnede zor olur.Bakalım artık mecbur dayanıcaz.
Maaşallah diyelim o zaman kuzuya. Rabbim kucağına da almayı nasip eder inş.canımcnm gördük duyduk çok şükür.. gümbür gümbür inletti velet odayı. sonrasında bir saat durmadan ağladım içim şişti... annem aradı. onun sesini duyunca gene başladım ağlamaya telefonda. annem kötü bişey oldu diye telaşlandı falan... eşime verdim hemen telefonu o anlattı . o derece yani:) 7 hafta 6 günlükmüş. 1,5 cm olmuş kerata.. yerim onu ben yaaa
bu arada clexane iğneyi kesti sadece. diğer ilaçlara olduğu gibi devam. estrofem, jel, bant, progestan iğne, folik asit ve coraspin. sanırım 12. haftaya kadar böyle devam edecek. 19 ocakta 3. randevu...
Gözün aydın canım.cnm gördük duyduk çok şükür.. gümbür gümbür inletti velet odayı. sonrasında bir saat durmadan ağladım içim şişti... annem aradı. onun sesini duyunca gene başladım ağlamaya telefonda. annem kötü bişey oldu diye telaşlandı falan... eşime verdim hemen telefonu o anlattı . o derece yani:) 7 hafta 6 günlükmüş. 1,5 cm olmuş kerata.. yerim onu ben yaaa
bu arada clexane iğneyi kesti sadece. diğer ilaçlara olduğu gibi devam. estrofem, jel, bant, progestan iğne, folik asit ve coraspin. sanırım 12. haftaya kadar böyle devam edecek. 19 ocakta 3. randevu...
minik kelebeğin kesesini gördük daha canım.kalp atışı için bi 10 gün sonraya randevu aldık.Bi on günkese için saymıştım şimdi bi on günde kalp atışı için sayıcam inşallah onuda duyarız.İlaçlar aynen 12.haftaya kadar yani 3 aylık olana kadar devam dedi.Bebeklerimiz için aynen dayanıcaz cnım.İğne gidip gelmesi zor oluyo dediğin gibi.Yani kaşıntı evet dayanılmaz oluo şuan ama biraz daha dayanmaya çalışıcam yoksa olmadı bi hafta iğne bi hafta fitil olarak devam ederim artık.Peki nasıl geçti canım kalp atışını falan duydunuz mu minik kelebeğin nasılmış bakalım?
cnm gördük duyduk çok şükür.. gümbür gümbür inletti velet odayı. sonrasında bir saat durmadan ağladım içim şişti... annem aradı. onun sesini duyunca gene başladım ağlamaya telefonda. annem kötü bişey oldu diye telaşlandı falan... eşime verdim hemen telefonu o anlattı . o derece yani:) 7 hafta 6 günlükmüş. 1,5 cm olmuş kerata.. yerim onu ben yaaa
Biz de ağlamadık:) Ben sadece sonucu öğrendiğim gün ağladım.Masallahgozun aydin canim tebrik ederim..
bir esimle biz variz heralde kalp atisinda aglamayan. Ben zaten ruhsuzdum, kendim gibi ruhsuz kocayi da buldum
Saglikla kucagina alirsin insallah..
cnm gördük duyduk çok şükür.. gümbür gümbür inletti velet odayı. sonrasında bir saat durmadan ağladım içim şişti... annem aradı. onun sesini duyunca gene başladım ağlamaya telefonda. annem kötü bişey oldu diye telaşlandı falan... eşime verdim hemen telefonu o anlattı . o derece yani:) 7 hafta 6 günlükmüş. 1,5 cm olmuş kerata.. yerim onu ben yaaa
merhaba bende yeni uye oldum sali günü ilk transfer oldu haftaya cuma gunu kan testi yaptiracam allahin izniyle umutluyum sizin araniza katilacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?