• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Beni de perinatolog a göndermişti. Prof.dr. Recep Has var şişli de ona gittim. Seni gönderme sebebi nedir bilmiyorum ama ben riskli grupta olduğum için göndermişti. Riskli gebelik lerde Türkiye de en iyi doktorlardan biri. Araştır istersen ben çok memnun kaldım.
Bende herşey normal gözüküyor su anda detaylı USG var ya 20. Haftada onun için gönderdi, ben radyoloji doktoru yapar diye düşünüyordum perinatolog varmı sizin hastanede dedi yok dedim detaylı USG için sormustum diyince olay bu şekilde gelisti

Canim rahim genislemesinden oluyor banada sağ tarafta olmuştu hatta Afedersin çisimi yaparken de çok acıyordu geçmiş olsun.
Kizlar Ya aksilikte buya benim sol tarafım da arka disimden biri kırıldı disciden randevu alsam bakarlar mi bana
Benimde sağ alt tarafta disimde ufak bi kirik oldu.iki disimin arasi acildi.sordum doktoruma gidip göster bi dedi.carsamba gunu gidicem diş doktoruna

Bende herşey normal gözüküyor su anda detaylı USG var ya 20. Haftada onun için gönderdi, ben radyoloji doktoru yapar diye düşünüyordum perinatolog varmı sizin hastanede dedi yok dedim detaylı USG için sormustum diyince olay bu şekilde gelisti
Anladım cnm. Bende Allah korusun sıkıntı var sandım. Perinatolog göndermesi daha iyi olmuş o zaman.

Cevaplarınız için sağolun kızlar , insan tedirgin oluyor hele de benim durumumda yatıyorum ya sürekli ... İniallah sağlıkla devam eder :)

gyilmaz1982 gyilmaz1982 şekerim geçmiş olsun ya çok zor sabah kalkiyorum yüzümü yikiyorum birden o his oluşuyor wc ye girmeye korkar oldum birden başlıyorum gözler zorlanmamdan dolayi kıpkırmızı oluyor Çeşme açık sürekli su vuruyorum yuzume ama nafile. haftada biriki kez mutlaka yaşıyorum artık

Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyo :( sizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?

Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyo :KK43: sizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?

Bendede aynı sorun var kahvaltıdan sonra ilaçlarımi içiyorum 1saat sonra ağzım zehir gibi oluyor ara ara birşeyler at ağzına tatlı mesela. Bende hala devam ediyor ilaçlardan saniyorum şu ilaçlar birbitse rahatliycaz

Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyo :KK43: sizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Benim devam ediyo ama her yiyecekte değil soğuk bi salatalık yiyince rahatlıyorum..

Olmaz mı hiç :( ben hep 16. Haftada geçer diye umut ediyordum ama demek ki geçmiyormuş :(

Kedilerinefendistamost: 39705662 .!.:
Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçek bitkinlik gıcıklık bulantı sersemlik uyku tipsizlik bakımsızlık Allahtan sonunda paha biçilmez bi ödül var :) sağlıkla doğsunlar yeterrrr....

ayy aynen canım bugün tansiyonum yerlerde 8e 5 falan hic gucum yok tuzky ayranlar falan 10 7 oldu anca sabahtan beri sacma sapan ruyalarda cabasi sabahtan beri esime gobegim kucululdumu bisimi var adami da delirttim

Süreç hiç eğlenceli değil bu bi gerçek :KK43: bitkinlik gıcıklık bulantı sersemlik uyku tipsizlik bakımsızlık Allahtan sonunda paha biçilmez bi ödül var :) sağlıkla doğsunlar yeterrrr....
Kedilerinefendisi yarın öğlen 1 de 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilecek inşallah tutar. Sana haber vericem pozitif sonucu alirsam... dua edin lütfen. ..

Back
X