• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ben tuzu hic azaltmadım kızlar ya.. gecen sene azaltayim dedim tansiyonum öyle düştü ki, yer ayagimin altindan kayiyordu gun boyu.. bu yüzden gebelikte hic denemedim birakmayi.. ona rağmen tansiyonum 11in uzerine çıkmıyor.. Kucun de 6-7.. ödem yapmıyor simdilik ama yapar mi ki ilerde??

Anladım cnm. Bende Allah korusun sıkıntı var sandım. Perinatolog göndermesi daha iyi olmuş o zaman.
Hemen aklınıza bir şey gelmesin benimde öyle risk falan yoktu ama perinatolog da detaylı ultrasona girdim tabi tüp bebek doktoru eşliğinde bayağı da bir yarım saat falan bakıyorlar ama her şeyini incelediler ve çok güzel geçmişti:))

Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyo :KK43: sizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Bende de var canım hemen bir şey alıyorum ağzıma sonra yine oluyor sadece dişimi fırçalayınca biraz rahatlıyor.Bir de tedirgin oluyorum başkasına ağzım kokar mı diye?

gyilmaz1982 gyilmaz1982 şekerim geçmiş olsun ya çok zor sabah kalkiyorum yüzümü yikiyorum birden o his oluşuyor wc ye girmeye korkar oldum birden başlıyorum gözler zorlanmamdan dolayi kıpkırmızı oluyor Çeşme açık sürekli su vuruyorum yuzume ama nafile. haftada biriki kez mutlaka yaşıyorum artık
Ooooo ben altima bile kaciriyorum :oops:

Ya bisey sorucam sizde de oluyomu agiz tadi bozuklugu biseyler yedikten sonra agzimin ici zehir gibi ya cok kotu bisey. Bulanti kusmam gecti cok sukur bulanti ilaci almiyorum artik ama bu agiz tadi beni mahvediyo :KK43: sizde de oldumu olduysa nezaman gecti kizlar?
Evet ağzının içinde iğrenç bir tat var degilmi :( bendede var ne zaman geçer bilmiyorum valla yediğim hiçbir şeyden zevk almiyorum, yeni dogum yapan arkadaşım var onunla konuşuyorum anlatıyorum birkaç haftaya geçip mide yanmalarimin başlayacağını söylüyor, midenin yanmasını 4 gözle bekler oldum valla bu bulantı ve ağzındaki iğrenç tat yuzunden

Bendede aynı sorun var kahvaltıdan sonra ilaçlarımi içiyorum 1saat sonra ağzım zehir gibi oluyor ara ara birşeyler at ağzına tatlı mesela. Bende hala devam ediyor ilaçlardan saniyorum şu ilaçlar birbitse rahatliycaz
İlaçlardan değil Gülşen o ben bi ara hic ilaç icemedim zaten sadece corasprin iciyordum vardı yinede :( bende tatlı birşeyler arıyorum agizima ama 5 dk sonra yine ayni :(

Ben de simdi olctum 74/43 tansiyonum
dusuk tansiyona alistim artik..
Aslında düşük tansiyon gebelikte iyi uzanıp ayaklarınızı havaya kaldirin, tuzlu ayran ve bol bol tuzlu salatalik yiyin. Benim tansiyon yuksek sınırda yani :( tansiyon hapina baslayabilirim :(

Ben tuzu hic azaltmadım kızlar ya.. gecen sene azaltayim dedim tansiyonum öyle düştü ki, yer ayagimin altindan kayiyordu gun boyu.. bu yüzden gebelikte hic denemedim birakmayi.. ona rağmen tansiyonum 11in uzerine çıkmıyor.. Kucun de 6-7.. ödem yapmıyor simdilik ama yapar mi ki ilerde??
Azaltmaya calissan diyeceğim çalışırken de tansiyonun düşmesi kotu oluyor :( yatma ihtiyacı istiyor insan, ama 11 de çok düşük değil bence 13-9 sınırmis Dr öyle dedi bana

Gunaydin ve iyi haftalar kizlar..

asmakilit asmakilit ben doktora sordum bu tansiyon ve tuz isini, dusuk tansiyondan korkmayin, tuzlu yiyin bol bol dedi. Ben zaten cok tuzlu yerim, odem yapacagi icin tuzun azaltilmasi son aylarda oluyormus simdi istediginiz kadar yiyebilirsiniz dedi.

Kizlar progestan kapsul verdi dr um igneyi birakip buna baslicm da yarin oturamiyrm cnku artik igneyle 27 gundur birzda bunu kullanalim dedi.
Crinone jel surunce 10 dk yuruyoduk ya bu progestan kapsulu de vajinadan atinca yurumeye gerek var mi canlar?
gülüm yürümüyorsun 10 dakika uzanıyorsun kolay gelsin ben 2 ay sabah aksam kullandım kasıntı falan yapmadı ama sonuna doğru kullanmaktan sıkılıyorsun. hayırlı ve güzel hamilelik diliyorum

Hosgeldin:) Ben de dogum icin Abd dusunuyorum, neresindesin?
Tahmini dogum tarihini soylersen listeye alayim seni de.
Ben de katilayim dedim gruba. Takip ediyorum ama yazmamistim. 12 haftalik hamileyim ben de. Abd de yasiyorum. Allah hepimize rahat, kolay,hayirli hamilelik versin. Opuyorum.
n

Back
X