• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

:KK71:Kontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)
image.webp

Son düzenleme:
İkili testte birşey çıkmadı, bunda da down sendromu düşük riskli çıktı ama apf yuksek riskli çıktı, belinde açıklık var gibi görünüyor yani, Allahım bayırlı sıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin insallah
Canım lütfen kendini üzmemeli çalış. 3lü 4 lü testlerin doğruluğu kanıtlanmış değil. Içini ferah tut. Yaş faktöründen ötürü genelde risk var gibi gözüküyor. Çok takılma. Inşallah sapasağlam bebeklerimizi kucağımıza alacağız.

İkili testte birşey çıkmadı, bunda da down sendromu düşük riskli çıktı ama apf yuksek riskli çıktı, belinde açıklık var gibi görünüyor yani, Allahım bayırlı sıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin insallah
Canin test sonucunu bi gondersene bana..

Dün akşam bu şişme yatağı sipariş ettim. Yüzüstü dışında uyuyamıyorum. 15 güne gelecek. Deneyip paylaşırım sizle burada.Eki Görüntüle 1438472
Memnun kalirsan bende düşünebilirim.bende yüzüstü uyumaya alışığım şuan hala yüzüstü yatarak uykuya dalabiliyorum ama birkac hafta sonra mümkün olmaz heralde

gyilmaz1982 gyilmaz1982 inanki hic bisey cikmayacak bebisini uzdugunle kalacaksin..ama ne desek boş çünkü annelik böyle işte. ..karnindayken dertler ayrı dogunca hele apayri..ateslendi diye aglarsin, bi yeri agrisa onun agrimasin benim agrisin dersin.. bide emin olun tedaviyle anne olanlar kendilerini cok daha yipratio.. 4lu testi riskli çıkan cok tanidigim var..en yakin ablam..hepsindede hic birsey çıkmadı. .bazen bu is bana biraz parasal cikarlar nedeniyle yapilio gibi gelio..insallah en kisa zamanda rahatlarsin

İkili test temizse baska hangi test yapıldı canım sana ..ben de 2li sonucumu yarın alıcam gerçi ikizlerde yanıltıcıymış ama yapıldı..
bence içini ferah tut yakın arkadasıma da sana söylebenler söylendi 2 bebekte de ve şimdi biri 5 biri yasında saglıklılar..

:KK71:Kontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)Eki Görüntüle 1438440
gözün aydın her kontrol böyle sevinçle bitsin inşallah. .isim Ali dusunuosun heralde..banada annemin ricasi Ali...erkek olursa dedem in ismini koyarmisin dedi..esimin kardeside Ali..Eşim de sicak bakio..bakalim tam karar vermedikte..bizimkide Aliş gozukuo:KK16:

kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA

gözün aydın her kontrol böyle sevinçle bitsin inşallah. .isim Ali dusunuosun heralde..banada annemin ricasi Ali...erkek olursa dedem in ismini koyarmisin dedi..esimin kardeside Ali..Eşim de sicak bakio..bakalim tam karar vermedikte..bizimkide Aliş gozukuo:KK16:
Ali bizim kesin canım:) Hatta bir kedimizin adı Aliş:) Pek severiz bu ismi. Evlenmeden önce bile Ali olacağı belliydi erkek olursa.

Pazar gunu izmirden bir arkadasimla konustum, cinsiyeti ogrenmisler cumartesi gunu, erkekmis. Isim : ali :KK66:
Oy maşallah.. Ali uludur, candir.. severim Alileri.. isim düşünürken hep cevremdeki insanlara bakarim.. isimler insanlarin karakterine yansiyor bence.. Alileri, Aslıları, Iremleri vs pek severim.. ama cevremde hiç rüzgâr isminde biri yok.. Rüzgâr adinda tanıdığı olan var mi?? Nasıl bilirsiniz Rüzgârları??

KIZLAR BANA YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOK MU ? O KADAR COK YERE YAZDIM KI ANKARADAKI ARKADAŞLAR GÖRÜR YAZAR DIYE KIMSE YAZMAMIŞ :((

KIZLAR BANA YARDIMCI OLABILECEK KIMSE YOK MU ? O KADAR COK YERE YAZDIM KI ANKARADAKI ARKADAŞLAR GÖRÜR YAZAR DIYE KIMSE YAZMAMIŞ :KK43:(
Ankarada tahlillere para vermeden gidebilecegin pek bi yer oldugunu sanmiyorum.. ben gurgan klinige gitmistim aşılama icin.. kimyasal gebelik oldu.. tahlilleri her seyi ozeldi.. Tıp fakultelerini arastirabilirsin.

Ankarada tahlillere para vermeden gidebilecegin pek bi yer oldugunu sanmiyorum.. ben gurgan klinige gitmistim aşılama icin.. kimyasal gebelik oldu.. tahlilleri her seyi ozeldi.. Tıp fakultelerini arastirabilirsin.
EVET CANIM TIP FAKÜLTESİNDE BIR PROFÖSÖR ARIYORUM ÖNEREBILECEGINIZ

Oy maşallah.. Ali uludur, candir.. severim Alileri.. isim düşünürken hep cevremdeki insanlara bakarim.. isimler insanlarin karakterine yansiyor bence.. Alileri, Aslıları, Iremleri vs pek severim.. ama cevremde hiç rüzgâr isminde biri yok.. Rüzgâr adinda tanıdığı olan var mi?? Nasıl bilirsiniz Rüzgârları??

Valla canikom en iyi bi, digim ruzgar, kadinken erkek olan var ya , nil erkoclar, ruzgar erkoclar oldu :KK70: bir de intikam dizisinde biri vardi ruzgar isminde.
Gordugun gibi ben olayin magazin boyutundayim :KK70::KK70:

CnmmUOTE="gyilmaz1982, post: 39722835, member: 236364"]Bende gecen perşembe doktora soracaktim unuttum bugün 4 lu test sonucum çıkınca arayıp sorarım dedim ama sonucun yuksek riskli çıktığı için onu soramadim 20. Haftadaki detaylı USG mi de 18. Haftada yapalım dedi doktor, sabahtan beri ağlamaktan basım agirdi :KK61::KK61:ama bende 20 yada 24. Hafta da yapılmaya başlanıyor diye biliyorum toplamda 5 doz
Canm kyamm üzülme lütfen benmde yüksek risk çktı ama dktrum yaştan dolayı dedi kaç yaşindasın bilmyorm ama moralini bozma bende hiç güvenmiyorm testlere herşeyi Rabbim bilir lütfen sıkma canını çok duyuyoruz yüksek risk çıkıpta doğumdan sonra hiçbir sorun olmayan çocukları.hem şükredelim evlatlarımız bizimle beraber:KK66:[/QUOTE]
Senin ikilimi yüksek riskli çıktı, haklisiniz ama uzulmemek elinde olmuyor insanin :( dua edeceğim artik inşallah kotu birşey çıkmaz detaylı da :(

gyilmaz1982 gyilmaz1982 canim lutfen uzme kendini, hamilelerin hele ki 30 yas uzerinin en az yarisinda risk yuksek cikiyor zaten.sen zaten cok uzuldun, cok hirpalandin, kizin cok saglikli dogacak buna inan ve stres yasatma bebegine :KK36::KK36:
İnşallah hepimizin ki sağlıklı dogar, çok üzüldüm agladigim için basımda çok ağırdı halada agiriyor :( esimde kızıyor o annesine benzediyse benim iflahimi keser, inatçı olur, birşey olmaz benim kizima güçlüdür o diyor ama bana en son boyle moral verdiğinde düşük yapmıştım :( haftaya randevu alacağım detaylı USG için herkesin umudu o bizim hastanedeki kadın doğumcularda kendi doktorumunda önerisi 20. Haftayı beklemeden detaylı USG ye gitmem, hepsi bunun yaniltabilecegini söyledi ama ben çok agladigim için söylediklerini düşünüyorum :KK61::KK61:

Back
X