• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

:KK71:Kontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)Eki Görüntüle 1438440
Ne kadar güzel bir USG resmi çok sevindim senin adına inşallah herşey sonuna kadar güzel gider boyle

Canım lütfen kendini üzmemeli çalış. 3lü 4 lü testlerin doğruluğu kanıtlanmış değil. Içini ferah tut. Yaş faktöründen ötürü genelde risk var gibi gözüküyor. Çok takılma. Inşallah sapasağlam bebeklerimizi kucağımıza alacağız.
İnşallah canım ya, bu aksam bir tek senin oğlunun resmi gulumsetti beni çok güzelmiş maşallah

Eklentiler

• IMG-20150302-WA0000.webp
    IMG-20150302-WA0000.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 76
gyilmaz1982 gyilmaz1982 inanki hic bisey cikmayacak bebisini uzdugunle kalacaksin..ama ne desek boş çünkü annelik böyle işte. ..karnindayken dertler ayrı dogunca hele apayri..ateslendi diye aglarsin, bi yeri agrisa onun agrimasin benim agrisin dersin.. bide emin olun tedaviyle anne olanlar kendilerini cok daha yipratio.. 4lu testi riskli çıkan cok tanidigim var..en yakin ablam..hepsindede hic birsey çıkmadı. .bazen bu is bana biraz parasal cikarlar nedeniyle yapilio gibi gelio..insallah en kisa zamanda rahatlarsin
İnşallah haftaya rahatlamış olurum yoksa ben çok aglarim daha zaten normalde de çok agliyordum buda üstüne cuk diye oturdu, benim arkadaşım da bu testler hep riskli çıktı amniyosentezde riskli çıktı bebeği gayet sağlıklı yanilttigini biliyorum ama elimde değil iste

İkili test temizse baska hangi test yapıldı canım sana ..ben de 2li sonucumu yarın alıcam gerçi ikizlerde yanıltıcıymış ama yapıldı..
bence içini ferah tut yakın arkadasıma da sana söylebenler söylendi 2 bebekte de ve şimdi biri 5 biri yasında saglıklılar..
İkili ve 4 lu yapıldı sadece

Lulinda Lulinda bn onu yerim kocaman olmus masallah Cnm masallah. :) ck guzel bir fotograf ya :) gyilmaz1982 gyilmaz1982 ins. Yoktur birsey arkadsm gereksz yere uzuluyorsundur. Bol bol dua edelim bize bu mide bulantilarini usg goruntulerinde meleklerimizi gormeyi gobislerimiz buyuyecegi icin catlak kremlerinden konusmayi nasip eden Mevlam insAllah bol dualarimizla saglikla yavrularimizi da kucaklarimiza almamizi da nasip eder ♡ insallah bosu bosuna uzulmus olacaksin cnm

:KK71:Kontrolden geldik. Ali ' m 176gr olmus. Kendisine 1.5 cm lik miyom kardes gelmis:) Hamilelikte ostrojen artisindan dolayi olmasi normalmis. Korkulacak birsey yokmus. Bu arada 1 kilo almışım. Doktorum internette her yere yaz. Örnek olsun dedi:) Teorik olarak Ali'yi düşersek 800gr fazlanız var dedi:)
20-22. haftalar arasinda detayli ultrason icin perinatologa yonlendirdi ve tekrar tam kan sayimi istedi doktorum.
Bu arada oglumun size ve kardeslerine selami var. Ultrasonda selami cakti, biraz da nanik gibi ama:)Eki Görüntüle 1438440
oğluşun büyümüş gözün aydın cnm :) bende yarın gideceğim doktora bakalım bizimkiler nasıl olmuşlar, boyu kaç seninkinin söyledi mi doktor. o zaman bende 20.haftada falan perinatoloğa gidicem demekki çünkü senle aynıyız, araştırmaya başlayayım ben en iyisi.

oğluşun büyümüş gözün aydın cnm :) bende yarın gideceğim doktora bakalım bizimkiler nasıl olmuşlar, boyu kaç seninkinin söyledi mi doktor. o zaman bende 20.haftada falan perinatoloğa gidicem demekki çünkü senle aynıyız, araştırmaya başlayayım ben en iyisi.
Günaydın canım, boy söylemedi. Artık kilo söylüyoruz dedi. Zaten sürekli hareket halindeydi. Sadece kafa capı, bacak boyunu falan ölçtü. Onları da söylemedi. Çıktısında neyin ne olduğunu anlamıyorum. Herşey yolunda dedi, kurcalamıyorum:) Ben Prof. Rıza Madazlı ya gideceğim, 21. haftada.

Günaydın canım, boy söylemedi. Artık kilo söylüyoruz dedi. Zaten sürekli hareket halindeydi. Sadece kafa capı, bacak boyunu falan ölçtü. Onları da söylemedi. Çıktısında neyin ne olduğunu anlamıyorum. Herşey yolunda dedi, kurcalamıyorum:) Ben Prof. Rıza Madazlı ya gideceğim, 21. haftada.

Ne kadarmis ayrintili usg? Bir de randevuyu kolay alabildin mi?
Forumda biraz bakmistim da atil bey mi neydi, 2 sene once 550 tl imis :KK57:

Ne kadarmis ayrintili usg? Bir de randevuyu kolay alabildin mi?
Forumda biraz bakmistim da atil bey mi neydi, 2 sene once 550 tl imis :KK57:
Daha aramadım canım. Dur arayayım şimdi, iyi hatırlattın.
Aradım şimdi 21+1 de 30 Mart a aldım randevu. 500tl miş.

Son düzenleme:
Güle Güle kullan canım. Ben de detaylı ultrasonu atlatayım, 28. haftayı beklemeden birşeyler alacağım sanırım:)
Bebiş icin ilk alisverisim sayılır bu.. bi de ilk ogrendigimde evrene olumlu mesaj vermek ve hosgeldin demek adina corap almistim.. miki pek hosuma gitti..:KK22:

Back
X