• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

drdan geldik kizcem 210 gr olmuş ama gecem haftaki hastaligim ve hic bisi yiyememden galiba 1 haftada 40 gr almis sadece accik moralim bozuldu ama kalan herseyi yerind3 masallahhh el salladi bize parmagini emiyodu kucuk hanim artik kendime daha dikkat edip düzgün beslenmeye caliscam kizim icin dr 10 gunde bir gel sen dedi icin rahat etmez yoksa yasasin 10 gunde bir görüş ar allahın izniyle

drdan geldik kizcem 210 gr olmuş ama gecem haftaki hastaligim ve hic bisi yiyememden galiba 1 haftada 40 gr almis sadece accik moralim bozuldu ama kalan herseyi yerind3 masallahhh el salladi bize parmagini emiyodu kucuk hanim artik kendime daha dikkat edip düzgün beslenmeye caliscam kizim icin dr 10 gunde bir gel sen dedi icin rahat etmez yoksa yasasin 10 gunde bir görüş ar allahın izniyle

Gozun aydin canim.. doktorun tam benim kafadan adi ne demistin :KK70:
Benjmki 1 ay sonra gel diyor ;)

hayırlı olsun canım,moralini de bozma bundan sonra dikkat edersin.10 günde bir gitme işi güzelmiş bana 3 hafta sonra gel demişti geçen hafta,bir hafta oldu kaldı iki hafta :KK43:

Bozma moralini, o sen yiyemesende besleniyor. Minik parmaklarını öperim onun, maşallah:)

Oy maşallah maşallah.. Kız kısmısı işte.. olmadik zamanda diyete girmiş ;) bugun salı diyetlerin bitiş günü.. :D benin doktor 1 ay sonra dedi.. yani 14 martta. Allahtan her hafta sonu planim var da çok meraklanmiyorum.. bi de hissetmeye basladim ya..kaygim azaldi. Baktim oynamıyor bi seylet atistiriyorum.. hop ben burdayiiiim diyor :D

Gozun aydin canim.. doktorun tam benim kafadan adi ne demistin :KK70:
Benjmki 1 ay sonra gel diyor :KK66:
ali osman koyuncuoglu canim doktorum benim daha once basimdan bazi kötü olaylar gecince psikoya baglamaya basladim kocamda sikayet etti oda gelsin ne zaman isterse oma bem tarih vermiycem dedi bendw 10 gun sonraya aldim

Maşallah küçük hanima. 10 günde bir süper valla senin Dr a gidesim geldi :KK76:

Canm kyamm üzülme lütfen benmde yüksek risk çktı ama dktrum yaştan dolayı dedi kaç yaşindasın bilmyorm ama moralini bozma bende hiç güvenmiyorm testlere herşeyi Rabbim bilir lütfen sıkma canını çok duyuyoruz yüksek risk çıkıpta doğumdan sonra hiçbir sorun olmayan çocukları.hem şükredelim evlatlarımız bizimle beraber:KK66:
Senin ikilimi yüksek riskli çıktı, haklisiniz ama uzulmemek elinde olmuyor insanin :KK43: dua edeceğim artik inşallah kotu birşey çıkmaz detaylı da :KK43:[/QUOTE]
Evet 2.li yüksek çktı 4.lü yaptırmaktan vaz gectim Allah korusun 4 lüde problem çkda 6apcak bişi yok dktrlarda bişi yapamyo onun için 4 lü yapmycam hayrlısı Allahtan cnm

Evet 2.li yüksek çktı 4.lü yaptırmaktan vaz gectim Allah korusun 4 lüde problem çkda 6apcak bişi yok dktrlarda bişi yapamyo onun için 4 lü yapmycam hayrlısı Allahtan cnm
Ben de yaptirmicaktim ama doktoru degistirince ilk randevuda yapalim dedi.. ukalalik yapmayim dedim.. sonrasi malum yok yere can sıkıntısı..

Bu detayli usg 20-22. Haftada mi yapiliyor? 24. Haftada quzu quzu yu cagirdigina gore sinirlama yok mu acaba?

B
Bu detayli usg 20-22. Haftada mi yapiliyor? 24. Haftada quzu quzu yu cagirdigina gore sinirlama yok mu acaba?
Canö 20 de faln uapyprlarmş ama benm dktrm ben 24 te tavsiye ediyorm gelişim daha iyi ve net oluyo dedi ben dktrma çol güveniyprm çok deneyimli bi dktr

Bide ne duydum cuma kobtrole gittğimde bi bayan 5 aylık ikiz hamile rahim agxı açlmş füşük yspyomş ünüverste hastnsin3 faln gitmş bskmamşlat benim dr gelmişti dktr ameliya alnş rahim ağzni dkmeye çalşsada olmamş dikiş tutmamş.dtrm 5 aydan sonra 3 haftada bir mutlaka altan rahim ağzı kontrlü yaplmadılaxım dedi bebek aşagi ağırlk yapiyomş Allah korusun bian rahimde yırtılmalar olabiliyomş.sizinle paylaşym dedim

Back
X