• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bide ne duydum cuma kobtrole gittğimde bi bayan 5 aylık ikiz hamile rahim agxı açlmş füşük yspyomş ünüverste hastnsin3 faln gitmş bskmamşlat benim dr gelmişti dktr ameliya alnş rahim ağzni dkmeye çalşsada olmamş dikiş tutmamş.dtrm 5 aydan sonra 3 haftada bir mutlaka altan rahim ağzı kontrlü yaplmadılaxım dedi bebek aşagi ağırlk yapiyomş Allah korusun bian rahimde yırtılmalar olabiliyomş.sizinle paylaşym dedim
:((( inşallah öyle birşey başımıza gelmez, inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.

Kızlar bişey sorcam. 13. Haftada ayrıntılı usg ile bakıldı. 20. Hafta da tekrar ayrıntiliyla bakilacak mı? yoksa 1 kere yeterli mi ? 13. Hafta da sorun yoktu.

Lulinda Lulinda bn onu yerim kocaman olmus masallah Cnm masallah. :) ck guzel bir fotograf ya :) gyilmaz1982 gyilmaz1982 ins. Yoktur birsey arkadsm gereksz yere uzuluyorsundur. Bol bol dua edelim bize bu mide bulantilarini usg goruntulerinde meleklerimizi gormeyi gobislerimiz buyuyecegi icin catlak kremlerinden konusmayi nasip eden Mevlam insAllah bol dualarimizla saglikla yavrularimizi da kucaklarimiza almamizi da nasip eder ♡ insallah bosu bosuna uzulmus olacaksin cnm
İnşallah canım haftaya salıya randevu aldım hayırlısı olsun insallah

Canim benim tahlilimi de ayni laboratuvar yapti. Yuksek risk cikardi.. eminim ultrasonda her seyin yolunda oldugunu goreceksin..
Sen detaylı USG yaptırdım mi? Ben aslında gelişim lab. yaptiracaktim ama Dr dediki düzene yönlendirdi, inşallah boşuna sikiliyorumdur

Sen detaylı USG yaptırdım mi? Ben aslında gelişim lab. yaptiracaktim ama Dr dediki düzene yönlendirdi, inşallah boşuna sikiliyorumdur
Yok ben daha gitmedim.. doktor 14 martta gelin demis esime. Ben konusmadim. Esinizle konusun, Cok tedirgin olursaniz erken gelin demis. Amaan dedim ben de.. neyse ne.. zamani gelince ortaya cikar.. sen de hiç sıkılma canim benim.. bu noktadan sonra sıkılsan da, sıkılmasanda bir sey degismeyecek.. boyle düşün.. duani eksik etme.. gunlerini nese icinde gecir ki, bebiş kendini mutlu hissetsin.. huzur içinde gününü bekle.. ve bence uzulmeyeceksin Allahin izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun.. bebişin bi fotosunu gonder de neşemizi bulalim... :KK68:

Yok ben daha gitmedim.. doktor 14 martta gelin demis esime. Ben konusmadim. Esinizle konusun, Cok tedirgin olursaniz erken gelin demis. Amaan dedim ben de.. neyse ne.. zamani gelince ortaya cikar.. sen de hiç sıkılma canim benim.. bu noktadan sonra sıkılsan da, sıkılmasanda bir sey degismeyecek.. boyle düşün.. duani eksik etme.. gunlerini nese icinde gecir ki, bebiş kendini mutlu hissetsin.. huzur içinde gününü bekle.. ve bence uzulmeyeceksin Allahin izniyle.. Rabbim yar ve yardimcin olsun.. bebişin bi fotosunu gonder de neşemizi bulalim... :KK68:
Kızımın son resmi çok belli değil ya :( belli olanlar atsin ben onlarlada mutlu oluyorum :)

Ben persembe kontrole gidicem, simdiden heyecanlaniyorum dusundukce..
hem acaba kiz der mi beklentisi hem de bayagidir gormuyorum keratayi. Aksam esim diyor ki, bu sefer arayi uzattik ya, bebegi ihmal ediuoruz sanki ayip oluyor ona gibi geliyor dedi :KK70::KK70::KK70:

Hu huuu.. kimse yok mu bu sabah yaa?
gypsy84 gypsy84 hic sesin cikmiyor, her sey yolunda mi??

slmmsss fıstıklar... ofiste internet yoktu kaç gündür giremiyodum. telefondan da zor oluyor diye yazamadım. yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum. yarın 16+4 oluyorum. sanırım üçlü test de yapılacak. bu ayrıntılı usgden falan bahsetmişsiniz. bunu kendi doktorumuz yapamıyo mu anlamadım. illa perinatolog mu bulucaz. bi de ebru hanım ayda 1 çağırıyo kontrole. meraktan ölüyorum veleti görmeden. zaten daha bişey de hissetmiyorum. bikaç ufak bişey hissettim ama emin olamıyorum.

alışverişe de başladım valla. markafoni trendyol ne varsa organik falan hoşuma giden alıyorum. Daha bekleyemicem yetti gari ;)

bu arada birsürü yeni anne adayı katılmış aramıza. hepiniz hoşgeldiniz.. bebişlere slm;)

slmmsss fıstıklar... ofiste internet yoktu kaç gündür giremiyodum. telefondan da zor oluyor diye yazamadım. yarın kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum. yarın 16+4 oluyorum. sanırım üçlü test de yapılacak. bu ayrıntılı usgden falan bahsetmişsiniz. bunu kendi doktorumuz yapamıyo mu anlamadım. illa perinatolog mu bulucaz. bi de ebru hanım ayda 1 çağırıyo kontrole. meraktan ölüyorum veleti görmeden. zaten daha bişey de hissetmiyorum. bikaç ufak bişey hissettim ama emin olamıyorum.

alışverişe de başladım valla. markafoni trendyol ne varsa organik falan hoşuma giden alıyorum. Daha bekleyemicem yetti gari :KK66:

bu arada birsürü yeni anne adayı katılmış aramıza. hepiniz hoşgeldiniz.. bebişlere slm:KK66:

Canim hosgeldin
İlk paragrafina çok katılıyorum. 1ay çok uzun bir süre zaten henüz hareketlerini bile hissetmiyoruz. Ben cumartesi gideceğim enson 7subatta gittim. Bu sefer daktira çekeceğim resti olmuyor böyle bir ay eziyet bana enazindan 2veya3 hafta olsun diyecegim. Beklemek çoooook zooorr. Bebeğim nasıl acaba hersey yolunda mi orada, sürekli karnımi tutuyorum belki bir şey hissederim diye ama sanki hisseder gibiyim ama acaba mi diyorum.Sanırım hissetmek istediğim için bana öyle geliyor. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun inşallah. AMIN

Bende gecen perşembe doktora soracaktim unuttum bugün 4 lu test sonucum çıkınca arayıp sorarım dedim ama sonucun yuksek riskli çıktığı için onu soramadim 20. Haftadaki detaylı USG mi de 18. Haftada yapalım dedi doktor, sabahtan beri ağlamaktan basım agirdi :KK61::KK61:ama bende 20 yada 24. Hafta da yapılmaya başlanıyor diye biliyorum toplamda 5 doz

cnm içini ferah tut bunlar sadece olasılık. sen de biliyosun bi çok anne adayında yüksek risk çıkıyo, hepsi sapasağlam kuzucuklarını alıyolar kucaklarına. iyi düşünelim iyi olsun, bebişi endişeli düşünceler üzmeyelim;)

bi de iki akşam üstü üste bir başağrısı oldu ki sormayın. o nasıl bi zonklamaydı öyle yaa:KK42: internetten baktım genelde ilk üç ayda kan basıncı arttığı için oluyomuş. bizim veletin aklı başına sonradan geliyo heralde. bulantılar da geç başlayıp geç bitmişti. tam dedim en azından baş ağrısından yırttım diye o da oldu. ödü patlıyo bizimkinin annesi bişeyden eksik kalacak diye.:-)

bi de iki akşam üstü üste bir başağrısı oldu ki sormayın. o nasıl bi zonklamaydı öyle yaa:KK42: internetten baktım genelde ilk üç ayda kan basıncı arttığı için oluyomuş. bizim veletin aklı başına sonradan geliyo heralde. bulantılar da geç başlayıp geç bitmişti. tam dedim en azından baş ağrısından yırttım diye o da oldu. ödü patlıyo bizimkinin annesi bişeyden eksik kalacak diye.:-)

Sen doktora kime gidiyordun? Be figen hn devam ediyorum biliyor musun? Yani ikisinibir arada goturuyorum ama birbirlerinden haberi yok, cok heyecanli oluyooo:KK70:

Back
X