- 18 Kasım 2013
- 1.244
- 1.133
- 208
- 41
Sen doktora kime gidiyordun? Be figen hn devam ediyorum biliyor musun? Yani ikisinibir arada goturuyorum ama birbirlerinden haberi yok, cok heyecanli oluyooo![]()
uuuu çok heyecan verici hakkaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen doktora kime gidiyordun? Be figen hn devam ediyorum biliyor musun? Yani ikisinibir arada goturuyorum ama birbirlerinden haberi yok, cok heyecanli oluyooo![]()
Tatlim soyle bi makale buldum.. bi bak bakalim..iyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.
iyigeceler
şoktayım.
iyigeceler
şoktayım.
Hoşgeldin, gayet normal. Rahim büyüyor,endişelenme canım.
Cok anlamiyorum bu testlerden ama acikcasi ben hic guvenmiyorum bi arkadasim doguma kadar resmen iskence cekti bebegi sakat olcak diye oyle demis doktor masalah hicbiseyi yok simdi insalah seninde sapasaglam dogar bebegin allah bilir herseyi.. Su testleri yapiyolar sonra insanlari uzuntuden olduruyolar bos yere yaa yazik..iyigeceler
şoktayım.
canım inşallah doktorun senin içini ferahlatıcı şeyler söyleyecektir.Çok üzüldüm ama inşallah Allah yardımcın olacaktır.iyigeceler
şoktayım.
Canım, çok üzüldüm. Bunun için en doğru cevabı doktorun verecektir. Hatta belki başka doktorlardan da fikir alabilirsin. Ama inşallah geç çıkan sonucun aksi olur. Biz her zaman burada sana desteğe hazırız. Istanbul a geldiğinde görüşelim hatta. Ne zaman istersen buradayız.iyigeceler
şoktayım.
kızlar doktordan geldim bende, bebekler sağlıklılar iyiler çok şükür, bugün yeni doktorumuza başladık, ben beğendim doktoru kafama yattı, afp diye bi kan tahlili istedi bugün o ne için bilmiyorum sormadım netten araştırıcam sizlerden yaptıran var mı? günde 2 bardak süt 2 kase yoğurt haftada 2 gün balık dedi ama balık yiyemediğim için omega 3 yazdı, bir de vücudum için bilmemne oil dedi ama hatırlayamadım adını , yazdırmayı da unutmuşuz , netten bakıcam ona da ama sanki bu forumda birinden okumuştum o ismi, ayın 19 una yani 20.haftada iken hastanenin perinatoloğuna randevu yazdı detaylı ultrason için, fazla yorulmak yok, belli bi yürüyüş önermiyorum ama tabi yorulmadan yapabilirsin dedi ama hergün değil, en önemli konu şeker yüklemesini sordum ne düşünüyorsunuz diye, tabiki yapıyoruz dedi , bunu önermeyen sadece canan karatay dedi, bugünkü görüş günümüz böyle geçti :) inşallah hep böyle sorunsuz devam hepimizinki.
sağol cnm, medicalpark göztepe hastanesine geçtim şimdi 80 lira ödedim afp için, bio oili de netten sipariş ettim 2 adet,Sevindim canim, gozun aydin.. afp noral tup defektini anlamak icin yapiliyor, harmonyyaptirdigin icin downa bakmayacaklar. Afp fiyati ne dediler? Yeni hastane hangisine basladin? Bio-oil canim yagin adi, eczanelerde satiliyor.
sağol cnm, medicalpark göztepe hastanesine geçtim şimdi 80 lira ödedim afp için, bio oili de netten sipariş ettim 2 adet,
ayrıntılı ultrason için de 400 küsür dediler ikiz fiyatı, aynı hastanedeki dr yönlendirdiği için indirimli oluyormuş, fehmi yazıcıoğlu perinatologda.
amin cnm sağol, senin dr yine de ayrıntılı için ekstra ücret alır tabi, kaçırmazlar :) yeditepede cem fıçıcıoğluna gidiyordum ben tüp bebekten dolayı ondan memnumdum ben, biraz yoğun olduğu için muayeneler kısa oluyordu tabi ama olsun,Ben de yarin gidicem, benimki zaten perinatolog insallah kendisi yapiyordur. Afp ucuzmus bari, medicalpark goztepe icin de iyi seyler duydum hep sen sanirim yeditepeden oraya gectin. Saglikla kucagina alman dilegiyle bebislerini..
Cnm göxün aydn bebeklrinn iyi olmasına sevindmsağol cnm, medicalpark göztepe hastanesine geçtim şimdi 80 lira ödedim afp için, bio oili de netten sipariş ettim 2 adet,
ayrıntılı ultrason için de 400 küsür dediler ikiz fiyatı, aynı hastanedeki dr yönlendirdiği için indirimli oluyormuş, fehmi yazıcıoğlu perinatologda.
sen dışardan gelince bakalım fiyatı ne olacak sana,Cnm göxün aydn bebeklrinn iyi olmasına sevindmAaa benimde tüp bebk dktrmda normal gittiğim dktrumda fehmi yazıcıoğlunu tavsiye etti dktrumun yakn arkadaşymş istanbulda işinin en iyisi göxü kapalı tavdiye ederim dedi bakalim bende 24.cü haftamda gidicem
sen harmony mi yaptırmıştın, bendende istemediler harmony yaptırdığım için, ayrıntılı için ise doktorun bakış açısı değişik kendi yapabiliyorsa ne ala ama genelde perinatologlara yönlendiriyolar , çünkü o konuda da onlar iyiler, ama doktorunun vardır o konuda da alanı o zaman bilemem, içini ferah tutucan böyle şeylerde cnm,benden guc 3lu 4lu test istemedi drum ayrintili ultrasonda gittikce ben yaoicam dedi mesela dün parmaklar ayaklar omurga böbrek mide mesane bilmem ne bakti 10 gun sonrada kalp ve yüz ayrintili bakaruz dedi bakalim Allaha ve drumuza emanetiz