• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim rahim genislemesinden oluyor banada sağ tarafta olmuştu hatta Afedersin çisimi yaparken de çok acıyordu geçmiş olsun.
Kizlar Ya aksilikte buya benim sol tarafım da arka disimden biri kırıldı disciden randevu alsam bakarlar mi bana
12. haftadan sonra dişçiye gidebiliyoruz kızlar iltigaplanma varsa dişçekimi yasak bunun diişnda lokaş anastesi olabiliyormuş dra sordum bendebe 20lik dişi sorun çıkarıyor çektireceğim malesef :)

"kızlar hepinizin mesajlarını okudum.teşekkür ederim.
gerçekten çok çok çok zor bir durum.
bu tarama testi değil tanı testi.
sonucuda % 99.9 doğruymuş.ben uzun kültürüde bekliycem sonuç değişmezmiş ama
yine bekleyip ona göre bir karar vericem kararım belli gibi ......
aklımın ucundan geçmezdi.
çok üzüldüm canım. benimde bir arkadaşıma ikili üçlü testlerinde sorun olduğunu söylemişlerdi sonra plesentadan su aldırmak zorunda kaldı çok şükür plesentadan alınan test sonucu iyi çıkmıştı şimdi çok tatlı bir kızı var şu an anaokuluna gidiyor seninkide öyle olur inşallah canım tekrar geçmiş olsun

Günaydın kizlar
Busabah üst üste iki kez istifra ettim çok kötü çok fena oldum 16+3teyim ama bunun olması beni çok korkuttu doktoruma mesaj attım cevabina göre gitmem gerekecek yada ctesi randevuma gidince bakacak :( hep boş öğürme olurdu ilkkez bukadar kötü oldum Allahım bebeklerimizi korusun :(

Bayağı ara vermişsin ne güzel rahat olacak senin için. Benim öyle bir lüksüm olmaz büyük ihtimalle. Yaşım 38. İkinci için biri 1 yaşına gelince yaptım yaptım:)
seninle aynı yaştaymışış lulinda , bende bebek 1 yaşınada iken hemen 2. bebeği istiyorum hayırlı olur inşallah

Kızlar benm de sizlere bir sorum olacak aranızda tetanoz aşısı yaptıran var mı beni aile hekimliği çağırdı yarın için korkuyorum yaptırsam mi 20. Haftada oluyor diye biliyordum daha ben 17+3 oluyorum yarın ve yapılacak iğne bi sorun olur mu acaba @talkative_844 senn bilgin vardır muhtemel ne yapsam sizce ???
ben bundan 4 5 yıl önce yaptırdım 5 doz iğneyi 3 yılda oldum sarılık ve tetenoz aşısı yaptırmıştım devletin kampanyası vardı o sıralar ondan dolayı şuan tekrar aşıları yaptırmama gerek olmadığını soylediler ama bebeğin ve senin sağlığın için gerekli olan bir uygulama diye biliyorum korkma yani terettüt ediyorsa druna mutlaka sor ama

günaydın kızlar... ben de dün akşam kontroldeydim. 177 gr olmuş kereta bol bol parmak emiyodu :) Artık çatlak kremine başlayabilirmişim. Mustela marka almıştım, gayet güzel onu kullan dedi. folic asite ve d vitaminine devam edicekmişim. 20. haftada demir ilave edecekmiş. folic asitin bu kadar uzun süre kullanıldığını bilmiyordum. Keser diye tahmin etmiştim.

Bebeğin hareketlerini hissetmeye uğraşma daha çok erken dedi. 19. haftadan itibaren net olarak hissedecekmişiz. Zaten ondan sonra her gün hareket ettiğinden emin olmak isticeksin dedi.

4lü test yaptırdık, 3 güne alıcaz inşallah sonuçlarını. Ayrıntılı usg için de Recep Has'ı önerdi bir de Cihat Şen varmış. Türkiyede bunların üzerine doktor yok bu konuda dedi. 22. hafta için şimdiden randevu alın yoksa bulamazsınız dedi.

Bir de sağlık ocağındaki tetanoz aşısı için 24 ve 28. haftalarda yaptırırsın zaten 3-5 doza gerek yok. 5 doz da olsa ömür boyu bağışıklık sağlamaz, 10 yılda bir tekrarlanması gerek o yüzden 2 doz yeterli dedi.

Bende haberler bu kadar :KK66: Hoppa

Son düzenleme:
sevcanf sevcanf benimkinin hareketleri gecrn haftaya oranla cok cok azaldi.. Dunden beri neredeyse hic olmadi.. sende de oyle mi?? Yoksa tutarli mi hareketleri??

Kizlar kontrolden geldim, her sey yoluna dedi. erkek oldugunu teyit etti, 22. Hafta icin ayrintili usg istedi, ayni hastanede prof var alin hn. O yapiyor dedi. 890 tl imis bizim sigorta indirimi ile 760 tl oluyormus.
Hareketleri hissetmeye 20. Haftada baslarsin dedi.
Iste boyle..

Canim rahim genislemesinden oluyor banada sağ tarafta olmuştu hatta Afedersin çisimi yaparken de çok acıyordu geçmiş olsun.
Kizlar Ya aksilikte buya benim sol tarafım da arka disimden biri kırıldı disciden randevu alsam bakarlar mi bana
Benimd 20 dişim parça parça kırılıyor aradada agrıyor bende haftaya gidince sorcam çekilebilirmi acaba

Ben persembe kontrole gidicem, simdiden heyecanlaniyorum dusundukce..
hem acaba kiz der mi beklentisi hem de bayagidir gormuyorum keratayi. Aksam esim diyor ki, bu sefer arayi uzattik ya, bebegi ihmal ediuoruz sanki ayip oluyor ona gibi geliyor dedi :KK70::KK70::KK70:
kontrol nasıl geçti ne dedi dr gülüm

Kizlar kontrolden geldim, her sey yoluna dedi. erkek oldugunu teyit etti, 22. Hafta icin ayrintili usg istedi, ayni hastanede prof var alin hn. O yapiyor dedi. 890 tl imis bizim sigorta indirimi ile 760 tl oluyormus.
Iste boyle..
Benden erkencisin benimde bugün kontrolüm ayrıntılı ultrason ne kadar pahalı bende 24 haftada gideceğim eskişehirde ve antalyadaki dr önerdiģi tek isim turgay şener ücretide 200 tl ve bu arada teyit edildiği için oģlun hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsun canım

iyigeceler
benim amniyosentezin hızlı çıkan sonucunu bugün öğrendim.
maalesef triozmy 21 down sendromu çıktı.
şoktayım.
kızlar böyle olupta bebeği sağlıklı doğan var mı biliyormusunuz.
üzüldüm canım drlar ne diyor, çok dikkatli düşün gülüm zor bir durum söyleyecek birsey bulamıyorum ama sana cevap yazmamak suskun kalmak daha zor olurdu benim için allah kolaylık versın çok zor bir durum iyi araştır

Iste boyle..
erkek olduğu teyit edildi demek hayırlı olsun:KK46:ayrıntılı usg fiyatı biraz pahalıymış ama tabi doktoruna göre iyidir.

Herkes bir taneye bak da öyle görüşürüz diyor:) Bakalım dondurulmuş da kalmadı bende. Inşallah kendi kendine olur.
inaşallah canım benimde dondurulmuşum yok ama bir çocuga kardeş gerekiyor diye düşünüyorum o nedenle ikinciyi yapacağım.
bu arada kontrolüm iyi geçti dr %98 erkek cocok dedi kendisi pipiyi gördü ama biz bişeye benzemedik

Iste boyle..
hayırlı olsunnnnn

Back
X