• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

@antalya2011 diger sonuclar ins sikintisz cikar we dr onemsencek birsey degil der Bu test icin. okudugumdan beri duam seninle cnm. Ins sapasaglam dunyaya gelir yawrun gereksz yere uzuluyrsundur. Bizi habersz birakma.

selam güzel anne adaylari. hepiniz saglikla kucaginiza bebislerinizi alin insallah.
ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldim sükür. pazartesi test günümdü 174 cikti doktorum güzel dedi. 1 hafta sonra tekrarlariz dedi.
sabah lekelenmem olmus pedde gördüm kahverengi. Silerkende az geldi acik pembe. sükür ondan sonra kesildi. doktorum dinlen dedi.karnimda adet sancisina benzeyen agri devam etmekde ama o yaklasik 1 haftadir var.
sizlerdende benzer kanama yasayan oldumu?

Benim de test gunu aynisndan olmustu, yerlesme kanamasidir demisti doktor. Burada ilerleyen zamanlarda da kanamasi olan arkadaslarimiz oldu, kan kirmizi ise hemen doktorunu ara progesteron verecektir.
hayirli olsun bu arada..

@antalya2011 soylenecek hicbirsey yok..Ama Allahtan asla umut kesilmez..daha liseye giderken gittigim dr çocuğu olmasi mümkün değil. .ben yaparim diyen dr sizi sadece bosyere umutlandirir...demişti. .ama Allahima bin şükür umudumuzu hic kaybetmedik..sadece Allaha guvendik dua ettik..ve 2. çocuğuma hamileyim çok sukur..

şimdide senin için burda hepimiz dua ediyoruz. .yeter ki sen onun iyi olacağına inan..inşallah sadece seni bosyere uzen bir sonuctur..Rabbim hakkinda hayırlısı ni eylesin..

Benim de test gunu aynisndan olmustu, yerlesme kanamasidir demisti doktor. Burada ilerleyen zamanlarda da kanamasi olan arkadaslarimiz oldu, kan kirmizi ise hemen doktorunu ara progesteron verecektir.
hayirli olsun bu arada..
cevabin icin tskler. tskler seninkide hayirli olsun. saglikla kucagina al insallah

sevcanf sevcanf benimkinin hareketleri gecrn haftaya oranla cok cok azaldi.. Dunden beri neredeyse hic olmadi.. sende de oyle mi?? Yoksa tutarli mi hareketleri??

cnm ben dr sordum gecen hafta bende oyleydim bisiler yiyip hemen yatma pozisyonu alip dinlemeye basliyodum kocacimda farketmis bunu sen hemen gur dr sikayet et yuzu 3 gündür gülmüyo gidiyo hareketlerini dinlemeye diye dr daha erken hissedemezsin zatem gobikte var sende dedi anca 5.5 aylik falan saglikli hareketleri hissetmeniz dedi korkulcak bisi yok findik icerde sekilden sekile girdi hissediyomusun dedi dedim yok o zaman korkulacak bisi yok dedi

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim:KK74: Allah razi olsun sizden. Uyumuşum daha iyiyim çok şükür Rabbim dermansiz dert vermesin inşallah. Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. Hepinize kucak dolusu sevgiler:KK68:

Günaydın
dun yazilanlanlari okudum ama işten ve eşten dolayi cevap veremedim. Gunluk menumu yazıyorum.
her sabah 2 tatli kaşığı bal ile tatlandırılmis Köy sütü, 1 köy yumurtası, 1 simit, peynir zeytin.. gun icinde 3 ceviz.. aciktikca Aralarda hurma kuru kayısı.
ORtalama her aksam yemegin yaninda yesil saalata.. yemeklerim de agirlikli olarak et balik.. sebze pek yemem.. bol bol da bulgur işi yiyorum.. haftada 1 tarhana çorbası.. Meyve pek yemiyorum yersem de muz elma portakal..

Merhaba herkese. Benden birazdaha ilerde olan gebe arkadaşlara sorum olcak. Şu hamilelik vaktinde yapılan testlerle ilgili. Sizlere doktorlar amniyosentez (karından su alma) hakkında neler anlatıyorlar. Yapılması ne zaman öneriliyor? Yani böyle zor elde edilmiş hamileliği böyle bir yöntemle riske atılabilinirmi?düşük riski büyük bu testin. Ama çocuğun 100%sağlıklı olduğunu gösteren test başka ne var? Açıkcası ben bunu çok istemiyorum. Ama geç kalmadan bebek sağlıklımı diye bilmek istiyorum. Bu olay daha 16. Haftada oluyor. Ben haftaya 12. Hafta testini yapcam.bilgisi olan aydınlatabilirmi?

Merhaba herkese. Benden birazdaha ilerde olan gebe arkadaşlara sorum olcak. Şu hamilelik vaktinde yapılan testlerle ilgili. Sizlere doktorlar amniyosentez (karından su alma) hakkında neler anlatıyorlar. Yapılması ne zaman öneriliyor? Yani böyle zor elde edilmiş hamileliği böyle bir yöntemle riske atılabilinirmi?düşük riski büyük bu testin. Ama çocuğun 100%sağlıklı olduğunu gösteren test başka ne var? Açıkcası ben bunu çok istemiyorum. Ama geç kalmadan bebek sağlıklımı diye bilmek istiyorum. Bu olay daha 16. Haftada oluyor. Ben haftaya 12. Hafta testini yapcam.bilgisi olan aydınlatabilirmi?

10 hafta dolduktan sonra harmony testi yapiliyor. Ben 10+3ken yaptirmistim. Ikili uclu teste falan gerek kalmiyor. Anneden kan alip amerikaya gonderiliyor, dogruluk payi % 99,99. Ucreti 1590 tl, bunu yapan iki lab. Var istanbulda bunlar disinda bir yerde yaptirmak istersen ustune komisyon koyup fiyat veriyorlar. Sonuclar 10 is gununda cikiyor.

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]1- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2- asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3- @zeynep086 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4- sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6- Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7- @gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]8- @sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]9- @serap07 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]10- @gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11- gulsennnn gulsennnn [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]12- @antalya2011 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13- @quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14- @tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]15- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]17- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]19- opera opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]20- @peneplen [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]21- @opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]22- @86umut86 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]23- @lostlife [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]24- @marpesa [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]25- @papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]26- @Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]27- @coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]28- @asilseksendort [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]29- @alpcemre [/TD]
[TD]Kız gibi:)[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]30- @özlem0248 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]31- @MELEK_84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]32- @ysmn1096 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]33- @fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD]34- @Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]35- @mhtpfth [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]36- @CapsLocked [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]37- @imgednz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD]38- @sebeplerdairesinde [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]?[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]39- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]40- @ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]

[/TABLE]
lulinda benide ekle biri kız biri erkek :)

oyy maşallah annesi :) bende 3 hafta öndesin geçti mi mide bulantıların nasılsın bebeklerin gelişimi nasıl :) bende kasık ve bel ağrıları çok oluyor özellikle yumurtalarım soldan toplanmıştı solum çok ağrıyor sende de olmuşmuydu..;) allahım sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip eder inaşşşalhh..

doktorun kim canım ?

Back
X