• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cnm bütün hamilelere yapıyorlar, doğum sırasında alet edavattan mikrop kapmayalım diye, bana da doktorum söylemedi zaten sağlık ocağından arayıp söylediler, sen de mutlaka yaptır haftan gelince, doktoruna da sorarsın

tamam canım bende yaptırayım..forumda okudum sende yazınca merak ettim..sağol canım :KK74:

Günaydın,
Bugün aile hekimine gidip kan verdim. Doktor tekrar tam kan Sayımı, tsh, kan şekeri istedi. Acaip kalabalıktı. Aşıya gelmiş bebe doluydu, ciyak ciyak:)
Tetanozu da haftaya yapalım dediler.

Kızlar Merhaba
Bugün diğer hastanem olan zeynep kamilde aylık kontrolüm vardi. doktor
bebeğin kafasının sağ tarafında 8mm korend pleksus kist var dedi. genelde sık rastlanan bir durummus. Doktor korkma dedi Korkulacak birsey olsa bukadar rahat olmazdim dedi ama bizimkiler kıymetli olunca çok korktum. 24.haftada zaten kaybolurmus. 21-22 hafta arasi detaylı ultrason gir dedi ve arti genetiğe git dedi. Ben yarına tıbbi Genetik için randevu aldım siz biliyor musunuz bu genetikte nasıl bir müdahale yapılıyor. Yüce Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah

Merhaba kızlar dün bir soru sordum kimse cevaplamadi çok üzüldüm. Her neyse bugun genetik icin tekrar zkamile geldim bebegimin kafasındaki kist icin doktor eşinle birlikte gelirsen daha iyi olur dedi amniyo sıvısı alabilirler benden dolayısıyla imzasına ihtiyaç olabilir ve şuanda çok Üzgünüm hersey yolunda iken birden hayata kustum belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.

Merhaba kızlar dün bir soru sordum kimse cevaplamadi çok üzüldüm. Her neyse bugun genetik icin tekrar zkamile geldim bebegimin kafasındaki kist icin doktor eşinle birlikte gelirsen daha iyi olur dedi amniyo sıvısı alabilirler benden dolayısıyla imzasına ihtiyaç olabilir ve şuanda çok Üzgünüm hersey yolunda iken birden hayata kustum belki ilginizi çeker diye paylaşmak istedim.
Üzülme cnm ortada kesin birsey yok. Bebeği de üzme annesi.Sıvı almak yerine iyi bir Dr a gidip ayrıntılı usg ye gir bence. Istanbuldaysan Prof. Dr. Recep has riskli gebelik lerde bir numara. Araştır istersen. Ben 13. Haftada ona gittim birde 22. Haftada gididcem kismetse. Allah korusun eğer usg de bir sıkıntı çıkarsa o zaman amniyo sentez yaptirirsin.

Üzülme cnm ortada kesin birsey yok. Bebeği de üzme annesi.Sıvı almak yerine iyi bir Dr a gidip ayrıntılı usg ye gir bence. Istanbuldaysan Prof. Dr. Recep has riskli gebelik lerde bir numara. Araştır istersen. Ben 13. Haftada ona gittim birde 22. Haftada gididcem kismetse. Allah korusun eğer usg de bir sıkıntı çıkarsa o zaman amniyo sentez yaptirirsin.

Canim ikili üçlü dörtlü negelirse aklına hiçbir sorun yok hersey çok iyi dun kadın doğum doktoruda dedi korkma 24.haftada geçer dedi iyi de bu doktorda böyle diyince çok üzüldüm ne yapicami şaşırdım sıvı almaları tehlikeli midir

CaNim ozel dr görüştüm sakin sivi aldırma dedi bir hafta sonra kkendisine gidicem yardımın için çok sağol Allah razi olsun senden kocaman öpüyorum

Selam canım, sen yazınca araştırdım ben de. Videolar izledim. 100 hamilenin 20 sinde görülen, tek lobda ve 1cm Altın'da ise endişeye hiç gerek olmayan kistlermiş. Tek başına hiçbir anlamı yokmuş. Diğer değerler normal ise hiç endişelenme. Genellikle 24-32 haftalarda kaybolurmuş. Amniyosentez yaptırmadan önce bir perinatoloğa daha görünsen daha iyi olabilir. Boşu boşuna yaptırmamış olursun.

Canim ikili üçlü dörtlü negelirse aklına hiçbir sorun yok hersey çok iyi dun kadın doğum doktoruda dedi korkma 24.haftada geçer dedi iyi de bu doktorda böyle diyince çok üzüldüm ne yapicami şaşırdım sıvı almaları tehlikeli midir
Canım arkadaşlarda bilgi vermişler ama bencede hemen sıvı aldırma.Bir perinatoloğa görünürsün gerekirse ayrıntılı ultrasondan sonra buna karar verirsin.Stres yapma diğer testlerinde bir sorun yokmuş hem bak tek başınada birşey ifade etmiyormuş.

Lulinda Lulinda cim
Sağol canım dun ki mesajıma özellikle sen ve asmakilitten cevap gelir diye bekledim hep... Diğer arkadaşlar da yazmayınca daha çok üzüldüm neyse tabi herkes cevap yazacak diye bir şey yok hamilelik işte hormonlar tavan yapıyor. Cok tesekkur ederim değerli bilgilerin için özel doktoruma da danistim sakin yaptırma dedi. Tek kist görüldü diye müdahale olmaz dedi.
20 haftalıkken 4.5 aylık hamile oluyoruz di mi? :KK58:
Bende bugun 18+2 yim bende bile 4aylik hamilesiniz yaziyor

Canım arkadaşlarda bilgi vermişler ama bencede hemen sıvı aldırma.Bir perinatoloğa görünürsün gerekirse ayrıntılı ultrasondan sonra buna karar verirsin.Stres yapma diğer testlerinde bir sorun yokmuş hem bak tek başınada birşey ifade etmiyormuş.

Sagol canım bende eve geldim zaten 28inde kendi doktoruma gideceğim teşekkür ederim muck

Ben oğlana converse patik örmeye başladım. En son 25 sene önce ortaokulda ev ekonomisi dersinde elime tığ ve şiş almıştım:)
YouTube dan tarif buldum ama yüz kez başa sar, oynat. Gariban annenin örgüyle imtahanı. Birşeye benzerse paylaşırım:)

Günaydın,
Bugün aile hekimine gidip kan verdim. Doktor tekrar tam kan Sayımı, tsh, kan şekeri istedi. Acaip kalabalıktı. Aşıya gelmiş bebe doluydu, ciyak ciyak:)
Tetanozu da haftaya yapalım dediler.
bende tetanozu yaptırmak için gidicem yarın, gitmişken sorarım kan alıp benimkine de baksınlar bari, rutin kontrol olsun

doktorun önemli bişey değil demişti ama , o öyle derken amniyosentez pek mantıklı gelmiyo bana, başka bi doktora daha görün bi fikir daha al bakalım

Benim ikili testim riskli çıktı. Amniyosentez de küçük te olsa düşük riski var dedi Dr um. Onun için aldırmadı panorama test yaptırdım. Kesinlik kazanmadan yaptırma bebişini riske atma derim ben.

M
Malesef bi bilgim yok canim bu konuda bisey diyemicem ama insalah bi sorun cikmaz hemen stres yapma dicem ama tabiki zor bi durum rabbim yardimcin olsun doktorun korkulcak bisey yok dediyse ona guvenmelisin insalah bisey cikmaz bosyere uzme kendini..

aman da alınganlığı mı tutmuş birinin :KK24: valla benim de kaç sorum uzay boşluğunda kaybolup gitti ama insanlar fikir sahibi olmadıkları konular hakkında cevap yazmıyor, senin sorun da spesifik bir konu diye kimse yazıp fikr vermeye cesaret edememiştir. sonra yazmışssın zaten doktorun gerekli yorumu yapmış. her sey temiz çıkacak inşallah :KK68:

20 haftalıkken 4.5 aylık hamile oluyoruz di mi? :KK58:

yaş otuzbeş yolun yarısı gibi bir sey oluyor bence:KK70::KK70:
ayrıca örgü işini nasıl yapıyorsunuz yaaa, bende elişinde sıfır kabiliyet :KK69::KK69::KK69:
kendimi tezime verdim, sürekli türkiyenin dış borcu, enflasyonu, krizleriyle uğraşıyorum :mad::mad:

Back
X