• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar günaydın. siz bu diyetleri doktor kontrolünde mi yapıyorsunuz? Günlük 2500 kalorinin altında almak kanda keton miktarını arttırıp bebekte zeka geriliğine falan sebebiyet verebiliyormuş belli haftalardan sonra. Sanırım 20. haftaya kadar bebek tüm gelişimini anneden sağlıyomuş ama sonrasında yemeniz lazım.
Canım görümcem 2 hamikelikte de 9ay hastanelerde serum aldı kustu kilo almadı hiç beslenemedi ama vitamin içiyodu çocuklar cin gibi yani bence nasip :)

Canim ikili üçlü dörtlü negelirse aklına hiçbir sorun yok hersey çok iyi dun kadın doğum doktoruda dedi korkma 24.haftada geçer dedi iyi de bu doktorda böyle diyince çok üzüldüm ne yapicami şaşırdım sıvı almaları tehlikeli midir
Arkadasım 2 bebeğinde de sıvı aldırdı şükür bi şey olmadı ama onun 2li 3lü riskliydi..
gecmiş olsun bence bebişin atlatcak doktorlar kaybolur diyosa kaybolur inş..

Zaman geçmiyo gibi bi an önce yaz gelse benimkiler gelse vaktinde, ağlasa zırlasalar ilk kez yazı özlemle bekliyorum kışa aşık biri olarak :) koysam pusete sahile götürsem gezsek eğlensek cici cici süslesem ne hoş olurdu :)

kış bitmek bilmiyor ki :) bu gidişle yaz gelmeyecek bende temmuz sonu doğarlar diye 0-1 aylık şort ve tshirt aldım bebelere ama herhalde giyinip gezmeye gidemeyecekler :)

aman da alınganlığı mı tutmuş birinin :KK24: valla benim de kaç sorum uzay boşluğunda kaybolup gitti ama insanlar fikir sahibi olmadıkları konular hakkında cevap yazmıyor, senin sorun da spesifik bir konu diye kimse yazıp fikr vermeye cesaret edememiştir. sonra yazmışssın zaten doktorun gerekli yorumu yapmış. her sey temiz çıkacak inşallah :KK68:

yaş otuzbeş yolun yarısı gibi bir sey oluyor bence:KK70::KK70:
ayrıca örgü işini nasıl yapıyorsunuz yaaa, bende elişinde sıfır kabiliyet :KK69::KK69::KK69:
kendimi tezime verdim, sürekli türkiyenin dış borcu, enflasyonu, krizleriyle uğraşıyorum :mad::mad:
Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.

Valla örgüde önce toz ve gazdan başladım:) Ilmek nasıl çekilirden, patik yapımına doğru gidiyorum videolar sağolsun.

wuhuuu.. bu bir azim öyküsü olacak diyosun ;)
bence örgüyü kayınvaliden halletsin sen kumaş işlerine gir, benim bir arkadasım cocukların anı defterini saten gibi bir kumaşla kaplamıştı, beşiklerine biseyler dikmiş falan.. orjinal ve cok güzel oluyor..
bir arkadasım ev içi için puset verecek, ama kumaşı pembe, sen maviyle kaplatırsın dedi, (gerci pembe mavi olayına da karşıyım ya pembe de kalmasın yani) nerede kaplatılır onu bile bilmiyorum :(

hamişcikler ben yine grip oldum :) hamileliğim bitene kadar eşimi dünya turuna mı yollasam acaba adam düzenli olarak her ay beni hasta ediyor ya :(

taze zencefil bal limon çayı yapıyorum bir zararı olmaz dimi nette hamileler içebilir diyor ama

Ben şu an şoktayım, ne yapmalıyım bilmiyorum..sabah kan vermeye gittim ne olucaksa olsun dedim..az önce sonuç geldi..9. Gün değerim 108..gerçek mi bu allahımmm????

ayy okurken göz bebeklerim büyüdü resmen çok seviniyorum böyle haberleri okurken :) Allah tamamına erdirsin canım 9. gün için değerin çok güzel :nazar: 2 gün sonra tekrarla inşallah ikiye artacak sonra gelsin kese gelsin kalp pıt pıtları :)

Tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Back
X