- 23 Ekim 2014
- 674
- 249
- 83
- 48
Evet benimki erkek.Sizin bebenin cinsiyeti belli oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benimki erkek.Sizin bebenin cinsiyeti belli oldu mu?
:)))) evet bizim ki de öyle stetoskopu var evde alıp onu geliyor bide ama nafile sadece bağırsak sesleri :)))Bu ağrılarımiz normal canim bebek büyüdüğü için baskı oluyor vücudumuza. Eşim karnıma kulağını koyuyor hayatım birsey duyamiyorum sadece bağırsak seslerin geliyor diyo![]()
Benim hamilelik takvimini okusana:)))) evet bizim ki de öyle stetoskopu var evde alıp onu geliyor bide ama nafile sadece bağırsak sesleri :)))
ahahahah süpermiş :)) az kaldı o zman biizm ki muradına erecek stetoskopla duyacak sonunda diyim az daha sabret 3 hafta sonra duyacaksın :)))Benim hamilelik takvimini okusana![]()
ben normaldede sevmezdim nescafeyi tedavi süresincede içmedim gebe kaldığımdan beride içmiyorum..ama beyaz un için aynı şeyleri söyleyemeceğim..sabahları bazen poğaça bazen su böreği gümletiyorum..her gün de tost yiyemem ki.. :)Kizlar doktor kuzenim nelerden uzak durayim sorusuna işlenmiş gida, beyaz un, nescafe cevabını vermişti. Her seydeb alacagin fayda var ama bunkardannkesinle uzak dur dedi. 1 ay sonra yaptigim un kurabiyesini face e koyunca yedim paparayi.. altina yorum yazdi, buyuk harflerle beyaz un yasaaaaaak diye.. bu nedenle nescafeden ozellikle n uzak duruyorum ağzıma surmedim.. ayni basireti beyaz una karsi gosteremiyorum o ayri.. islenmis gidayi zaten gebelik öncesi de almazdim..
işlenmiş gida derken neler mesela..Çünkü artik günümüzde işlenmemiş bişey kalmadi..kutu süt bile işlenmiş gıda. .Salça peynir vs..Kizlar doktor kuzenim nelerden uzak durayim sorusuna işlenmiş gida, beyaz un, nescafe cevabını vermişti. Her seydeb alacagin fayda var ama bunkardannkesinle uzak dur dedi. 1 ay sonra yaptigim un kurabiyesini face e koyunca yedim paparayi.. altina yorum yazdi, buyuk harflerle beyaz un yasaaaaaak diye.. bu nedenle nescafeden ozellikle n uzak duruyorum ağzıma surmedim.. ayni basireti beyaz una karsi gosteremiyorum o ayri.. islenmis gidayi zaten gebelik öncesi de almazdim..
Bizimki de steteskop alicam diye tutturdu, yanliz degilmis demek ki:):)))) evet bizim ki de öyle stetoskopu var evde alıp onu geliyor bide ama nafile sadece bağırsak sesleri :)))
işlenmiş gida derken neler mesela..Çünkü artik günümüzde işlenmemiş bişey kalmadi..kutu süt bile işlenmiş gıda. .Salça peynir vs..
Bizimki de steteskop alicam diye tutturdu, yanliz degilmis demek ki:)
hadi bakalım güzel haberlerle gel canım..Kizçeler gunaydin:) hayirli cumalar
bugun 1.30 da tupcu ile randewumuz war ense kalinligi olccek we ikili test icin kan wercem ins tertemiz cikar bnm sonuclarimda.
Tek olsada mutlaka alınmalı diyorlar. Bana bir arkadaşım verdi. Ama anne forumlarından gördüğüm en kullanışlısı Avent diyor herkes.kızlarr süt sağma makineleriyle alakalı bir araştırma yapan oldu mu aranızda..benim ikiz olduğu için ben mecburen alıcam galiba![]()
Love handle belin yanları, erkeklerdeki simit bölgesi yani:) Kasıklara yakın yerlerde de bazen burulma gibi ağrılar oluyor. Sıkışma gibi. Rahim bağ dokusu uzadığı için olurmuş. Normal diyor doktorlar.Love handle bölgesi dediğin leğen kemiğinin iç kısımları mı? Ya sanırım benim bebeğim kasıklara yakın, Aşağılarda bir yerlere yerleşmiş. Benim ağrım Göbek deliğimin 4 parmak filan altında, çizgi boyunca.. Şimdi hatırladım da, papağanımın kafesini temizlerken çömelmiştim, o Sırada sıkışınca ağrımıştı. Ondan beridir de o hatta sızı var.
Seni de listeye ekledim.Evet benimki erkek.
Selamlar, nasılsın?Selam güzel hamişler.. benim fıstıkım da bugün 7 haftalık oldu..Haftaya kontrolümüz var kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah.![]()
Kaçak nerelerdesin: ?Bendede 12 tane dondurulmuşum var ilk denemede cok sukur oldu içimde 2ci kendiliginden olacak iye his var insallahta oyle olur canim bende hemen ikinciyi istiyorum