Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyden bahsediyorsun?Yurt dışındaki siteden buraya getirmek mümkün mü? Amazon ve amazon.co.uk getirmiyor.
e-bebek te 79tl miş:) 23. haftadan sonra duyuluyormuş.
Yurt dışındaki siteden buraya getirmek mümkün mü? Amazon ve amazon.co.uk getirmiyor.
Cinsiyet kesinleşince uyan uymayan şeyleri yazarım. Ya da cinsiyeti belli olanlara sormak lazım. Ama Mayalara göre kız doğuracağım. Hamile kaldığım yıl da yaş da çift. oleeeeyyyyy!!(Bu işime geldi de laf aramızda.) Aztek-Mayaları oldu bitti sevmişimdir zaten. Ve en büyük hayalim Machu-Pichuya gitmek.
Tek olsada mutlaka alınmalı diyorlar. Bana bir arkadaşım verdi. Ama anne forumlarından gördüğüm en kullanışlısı Avent diyor herkes.
Operacim şu siteleri bir incele istersen
http://www.annecocuk.com/isim/isimler-xerkek.htm
http://www.bilgiyuvasi6.info/en-hav...kek-isimleri-anlamlari.html?fdx_switcher=true
opera canım çok çalışman lazım çoookk :))) işin zorzaten siteleri hatmettik, anlamlar arasında siteden siteye farklılıklar da oluyor
bizim o kadar cok kriterimiz var ki;
türkçe karakter içermeyecek, dalga geçme malzemesi olmayacak, anlamı güzel olacak, o isimde sevmediğimiz biri olmayacak(en zoru bu), tersten okunuşunda kötü bir anlama mahal vermeyecek, r harfi olmayacak (ya cocuk r'leri söyleyemezse diye), o harfi ile başlamayacak, adaşı çok olmayacak, mümkünse 5 harfi geçmeyecek...............
kısacası ne cıkacak merak ediyorum, ahmet mehmet koycaz en sonunda..
Haha.. Haklısın. Aman, bu sene yaza hamile olursam diyerek boş kalmayacağım, hamile kalamazsam tatil yapacağım, hamile kalırsam iptal ettiririm diyerek aldığım bir tur vardı. Annişkomla baş başa Amsterdam-Paris yapacaktık. Onu hala iptal ettirmedim, gene düşer müşer şimdi bu, dursun diyerek.. Onu unutayım bi önce, sonra ötekileri unuturum. Zamanla.. Ya da çocuğunu da alıp giderim tatillere.. Işi gücü, Yaşı başı, çoluğu çocuğu bahane etmek yok diye kendime hep söz verdim. Hayatı dolu doku yalamak laxım.Mayası sağlam bir evlat olacak :)))))
Arı Maya gibi çalışkan da olsunlar yeter.
Başka hayallin gerçek oluyor, Machu Pichu'yu unut şimdilik güzelim :)))))))))))
Haha.. Haklısın. Aman, bu sene yaza hamile olursam diyerek boş kalmayacağım, hamile kalamazsam tatil yapacağım, hamile kalırsam iptal ettiririm diyerek aldığım bir tur vardı. Annişkomla baş başa Amsterdam-Paris yapacaktık. Onu hala iptal ettirmedim, gene düşer müşer şimdi bu, dursun diyerek.. Onu unutayım bi önce, sonra ötekileri unuturum. Zamanla.. Ya da çocuğunu da alıp giderim tatillere.. Işi gücü, Yaşı başı, çoluğu çocuğu bahane etmek yok diye kendime hep söz verdim. Hayatı dolu doku yalamak laxım.
Canm bildiğim kadaryla gucci arkadaşmiz dün ona gitmş bende 22.haftamda ona gidceğim dktrm tavsiye etti duydğm kadaryla çok iyiymş ama gucci msjnı görürse detaylı bilgi vercektir.Kizlar detayli ultrason icin fehmi yaziciogluna gidenler vardi sanirim burda ikizler icin muayensi 500müş konustm simdide uygun geldi benim hastaneme gore bi egitim arastirma hastanesine gidicem eger orda olmazsa fehmi bey kafama yatti sanirim memnundu herkes gidenlerden yada bilenlerden yorum alabilirmiyim?
Selamlar, nasılsın?
Epeydir girmemiştin KK ne? Nerelerdesin?
Tesekkurler canimCanm bildiğim kadaryla gucci arkadaşmiz dün ona gitmş bende 22.haftamda ona gidceğim dktrm tavsiye etti duydğm kadaryla çok iyiymş ama gucci msjnı görürse detaylı bilgi vercektir.
Tebrik ederim canim..Hanımlar dörtlü tarama testinin sonuçları çıkmış doktorum aradı herşey normalmiş Allaha şükürler olsun oğluşum iyiymiş :)
Bende aynıyım akşamları şişiyorumKizlar deli gibi gazim oluyor diyorum ya, bu sabah ve bu aksam cekilen fotoma bakin yaaa...
Aksam goren 6 aylik gebe saniyor hakli olarakEki Görüntüle 1461803
hadi gözün aydin cnm bende haftaya kendi dr sonraki haftada ayrintili ultrason icin baska bi dr randevu aldim 2 hafta ust uste gircez ultrasona bisi olmaz dimi yaHanımlar dörtlü tarama testinin sonuçları çıkmış doktorum aradı herşey normalmiş Allaha şükürler olsun oğluşum iyiymiş :)