• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar çok acil yardiminiz a ihtiyacım var lütfen bilgi verin olur mu? Hepinizi kardeşim görüyorum artık yardım isteyeceğim beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz!
Benm kendime anadolu yakasında iyi bir doktor bulmam lazım doktorumdan hiç memnun değilim:KK43: tüp doktorum da ilgilenmiyor devlette yaptırdığım için kendi basının çaresine bak der gibi gönderdiler.
Riskli gebelik takibi yapan bir doktorla görüşmem lazım ama ücretleri çok fazla ve maddi durum buna elverişli değil yarı ssk bildiginiz iyi bir doktor var mı acaba? Benm gibi yarım rahim olan rahim ağzı ölçümü ve takibi yapabilecek bir doktor arıyorum hangi doktora girsem ilgilenmiyor artık kafayı yiycem ne olur yardım edin kendi doktorunuzu onerirmisiniz anadolu yakasında İşiniz yada bildiginiz başka bir doktor olabilir şimdiden teşekkürler ...
Malesef anadolu yakasinda degilim yardimci olamicam :( insalah istedigin gibi bi doktor bulursun

Haziran falan olursa gidebilirsiniz bence..
ben de turistleri goruyorum hep el kadar bebekleriyle dunyayi dolasiyorlar, ben de bebekle dunyayi dolasicam diye umut ediyorum..
Haziranda işten izin almam mümkün değil diye Ağustos ayının başına almıştım. 8 aylık hamile olacağım. :KK45:Beni uçağa bile almazlar. Iptal ettireceğim zaten ilerleyen zaman içinde. Hamileliğinin iyice ilerlemesini bekledim aslında. Ne olur ne olmaz diyerek.. Iptal ettirmeye de pek elim varmıyor aslında. Umarım bebekle gezer dolaşırız hepimiz. Çoğu anne baba çocukla sadece 5 yıldızlı otellere gidiyor. Arkadaşlarım hep öyle Yaptılar. Ben turlara katılmayı düşünüyorum ama dilerim bebeğim de buna izin verecek yapıda olur.

anadolu yakasını neresinde oturuyorsun? ben hiç bilmiyorum orayı ama florance nightingalede herman beyin muayenesi 155 TL. doğum biraz pahalı ama en azında bir kere gitsen, sonra da ücretsiz kontrolüne gitsen kafan rahat eder.
metrobüse binsen sanırım çağlayan durağı oluyor, çok yakın.
bir de asmakilit asmakilit in kuzeni anadolu yakasında kadın doğumcu, onun çalıştıgı hastanede falan perinatolg önerebilir belki sana.
stres yapma, elbet buluruz caresini..
Cnm ilgin için teşekkür ederim. Anadolu yakasi oldun da neresi oldugu obemli degil acikcasi ben umraniyedeyim kadıköy olur üsküdar olur giderim yani 1 kac seferlik gittim.oyle iyi doktorlara ama 1 sefere mahsus değil benim durumum ve sürekli devam edebileceğim iyi bir doktor araştırıyorum sonuçta doğum da doktorum yaptırsin istiyorum ve benm rahim konusunda sıkıntılarım var sürekli takip gerektiriyor hangi hastaneye gittiysem Pek. Bilgi sahibi değiller ve kendilerine güvenmiyor lar açıkçası ne yapacağımi şaşırdım :(

Malesef anadolu yakasinda degilim yardimci olamicam :KK43: insalah istedigin gibi bi doktor bulursun
Ins tatlım çok sağol yine de ;) asmakilit asmakilit canm keşke anadolu da olsaydı kuzenin ama tanıdığı vs vardır belki onerebikecegi bir doktor ve hastane o konuda bi danissan senden ricam durumumu anlatsan rahim durumu vs belki olur ya denk gelir :(

Ins tatlım çok sağol yine de :KK66: asmakilit asmakilit canm keşke anadolu da olsaydı kuzenin ama tanıdığı vs vardır belki onerebikecegi bir doktor ve hastane o konuda bi danissan senden ricam durumumu anlatsan rahim durumu vs belki olur ya denk gelir :KK43:
Canim bildigim kadariyla kadin dogum hastanelerinde riskli gebelik takibi yapan bolum var bukundugun ywrde varsa gidebilirsin gitmediyysen.

Kızlar çok acil yardiminiz a ihtiyacım var lütfen bilgi verin olur mu? Hepinizi kardeşim görüyorum artık yardım isteyeceğim beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz!
Benm kendime anadolu yakasında iyi bir doktor bulmam lazım doktorumdan hiç memnun değilim:KK43: tüp doktorum da ilgilenmiyor devlette yaptırdığım için kendi basının çaresine bak der gibi gönderdiler.
Riskli gebelik takibi yapan bir doktorla görüşmem lazım ama ücretleri çok fazla ve maddi durum buna elverişli değil yarı ssk bildiginiz iyi bir doktor var mı acaba? Benm gibi yarım rahim olan rahim ağzı ölçümü ve takibi yapabilecek bir doktor arıyorum hangi doktora girsem ilgilenmiyor artık kafayı yiycem ne olur yardım edin kendi doktorunuzu onerirmisiniz anadolu yakasında İşiniz yada bildiginiz başka bir doktor olabilir şimdiden teşekkürler ...
canım ablam Üsküdar'da oturuo..2 dogum yapti..ona sordum şimdi. .Başkentte güldeniz desteli yi cok övdü. .muaynesi gecen sene 170 mis..Öğretim uyesiymis ayni zamanda. ama testlere para vermio mussun.
birde yunus emrede mine hanim varmış. .60 lira muayne ama testler paraliymis..ben istbulda oturmuyorum. .benim bilgim yok..ablamin dedigini ilettim..genede kendinde arastir tabi..insallah gönlüne gore birini bulursum..dr a güvenmek onemli

canım ablam Üsküdar'da oturuo..2 dogum yapti..ona sordum şimdi. .Başkentte güldeniz desteli yi cok övdü. .muaynesi gecen sene 170 mis..Öğretim uyesiymis ayni zamanda. ama testlere para vermio mussun.
birde yunus emrede mine hanim varmış. .60 lira muayne ama testler paraliymis..ben istbulda oturmuyorum. .benim bilgim yok..ablamin dedigini ilettim..genede kendinde arastir tabi..insallah gönlüne gore birini bulursum..dr a güvenmek onemli
Çok sağol canm cevabın için vala doktor doktor gezmekten sıkıldım artik :( sizlerden yardım almak istedim. Bilgi olarak not ettim canm olmadı tek tek gezip doktorumu bulcam napayım...

Canim bildigim kadariyla kadin dogum hastanelerinde riskli gebelik takibi yapan bolum var bukundugun ywrde varsa gidebilirsin gitmediyysen.
Gittim canm hem de dün ama pek ilgili değiller ve benm durumum la ilgilenmiyor lar rahim olayından dolayi çok sağol tatlm ;)

Gunaydin kizlar.. bahar bayraminiz kutlu olsun.. ben de cumartesi sabahinda, buzdolabinda devirdigim koca yogurt kasesini temizlemenin dayanilmaz hafifligini yaşıyorum.. Ay aglicaktim sinirimden..
Ben de sabah cam tencere kapağını kırdım:) Otomobil camı gibiymiş. 10 mt den bile çıktı. Tuz buz. Kedileri, köpeği uzak tutacağım diye şekilden şekile girdim valla:)

Ben de sabah cam tencere kapağını kırdım:) Otomobil camı gibiymiş. 10 mt den bile çıktı. Tuz buz. Kedileri, köpeği uzak tutacağım diye şekilden şekile girdim valla:)
Hayatta 3 seyden nefret ederim.. dolap kapagindan düşen yumurta, dökülen demlik, tuz buz olan cam.. bi de dokulen yoğurt var artik

Cnm ilgin için teşekkür ederim. Anadolu yakasi oldun da neresi oldugu obemli degil acikcasi ben umraniyedeyim kadıköy olur üsküdar olur giderim yani 1 kac seferlik gittim.oyle iyi doktorlara ama 1 sefere mahsus değil benim durumum ve sürekli devam edebileceğim iyi bir doktor araştırıyorum sonuçta doğum da doktorum yaptırsin istiyorum ve benm rahim konusunda sıkıntılarım var sürekli takip gerektiriyor hangi hastaneye gittiysem Pek. Bilgi sahibi değiller ve kendilerine güvenmiyor lar açıkçası ne yapacağımi şaşırdım :KK43:
Istanbulda değilim cnm yardımcı olamıyorum :(

Kadıköy'de medipol üniversite hastanesi ne gittin mi? Ablam avrupa yakasındaki hastanede doğum yapmıştı. Ilgi alaka çok iyiydi ayrıca muayene 40 tl idi geçen sene. Doç. Dr lar var diye duymuştum. Sigorta geçerli doğum da çok yüksek değildi fiyatı. Bir araştır istersen cnm.

Hayatta 3 seyden nefret ederim.. dolap kapagindan düşen yumurta, dökülen demlik, tuz buz olan cam.. bi de dokulen yoğurt var artik

aayyy ne guzel ozetlemissin...
ben de bir kere buzdolabi rafini yikiycam diye elimden dusurmustum.. 1 sene sonra hala yatak odasindan cam parcalari cikiyordu..

Kadıköy'de medipol üniversite hastanesi ne gittin mi? Ablam avrupa yakasındaki hastanede doğum yapmıştı. Ilgi alaka çok iyiydi ayrıca muayene 40 tl idi geçen sene. Doç. Dr lar var diye duymuştum. Sigorta geçerli doğum da çok yüksek değildi fiyatı. Bir araştır istersen cnm.
Sağol canm daha önce gitmedim olmadı bir de orayı denerim fiyat gayet iyi bi arastirayim ben hastaneyi en iyisi Teşekkürler canm ;)

Back
X