• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar çok acil yardiminiz a ihtiyacım var lütfen bilgi verin olur mu? Hepinizi kardeşim görüyorum artık yardım isteyeceğim beni en iyi anlayacak kişiler sizlersiniz!
Benm kendime anadolu yakasında iyi bir doktor bulmam lazım doktorumdan hiç memnun değilim:KK43: tüp doktorum da ilgilenmiyor devlette yaptırdığım için kendi basının çaresine bak der gibi gönderdiler.
Riskli gebelik takibi yapan bir doktorla görüşmem lazım ama ücretleri çok fazla ve maddi durum buna elverişli değil yarı ssk bildiginiz iyi bir doktor var mı acaba? Benm gibi yarım rahim olan rahim ağzı ölçümü ve takibi yapabilecek bir doktor arıyorum hangi doktora girsem ilgilenmiyor artık kafayı yiycem ne olur yardım edin kendi doktorunuzu onerirmisiniz anadolu yakasında İşiniz yada bildiginiz başka bir doktor olabilir şimdiden teşekkürler ...

cnm özel göztepe hastanesinde Gülşen Barçınlı diye bir doktora gitmiştim. Çok memnun kalmıştım. Güleryüzlü ve anlayışlı bir doktor istersen bir dene yada netten araştır. SSK da geçiyor. Riskli gebelikte ne kadar iyidir bilmiyorum ama bence denemeye değer...

Günaydın iyi haftalar cici anneler..

bende baston alıcam tam yatandan ağırlık olarak hem hafif hemde araba bagajına sığabiliyor..ikiz olan diğer arabalar çok ağır toplaması ayrı bir sıkıntı taşımasıda öyle.. iki çocuk araba da en az 24 kilo oluyormuş..gereksiz geldi ..puset alıcam bir de kraftın ikiz basonu her yerden geçiyor tam yatıncada sıkıntı olmaz herhalde..tek aklıma takılan anneye bakmıyor puset ondan kararsızım ???:KK51::KK51: Lulinda Lulinda asmakilit asmakilit

Canm vala bnde biraz uygun olmasını isterim tabi riskli olunca öyle herkes gibi ayda 1 cagirmiyorlar en fazla 2 haftada 1 cagiriyorlar bu da ücret demek tabi doğum ücretleri de ekstra oluyor dediğin gibi bakalim alah yardimcimiz olsun inşallah :KK66:
bende bu aralar araştırıyorum cnm, keseme uygun bi yer olursa oraya geçeceğim, yada biraz aynı doktorda devam edip son ayımda doğum yapacağım yere geçeceğim, masraflar çok olunca yapacak bişey yok, hayırlısı

Kızlar günaydın
Dondurulmuş tedavisiyle 6+3 hamileyim.ilki kimyasal olmuştu. Dün çok şükür kalp atışlarını duydum. Size sorum dr prednole devam dedi siz ne zamana kadar içmiştiniz bu ilacı acaba?

hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alacağın günler de gelsin inşallah. prednol ve tetrayı ben 5 gün kullandım sadece. o da opudan itibarendi yanılmıyorsam.

Eki Görüntüle 1465017
Biz de trump'a gittik, herkesin arabasini inceledim ben de ama ebebek'e gidince kafamiz allak bullak oldu.
Cocugu 3-4 yasina gelmis herkes ucuz bir sey al, buyuyunce de baston araba alirsin diyor. Puseti olan arabalarin fiyati 1000 tl den basliyo. İyice arastirip karar verip indirimde denk getirip almak lazim.
Ayrica biz bugun oglumuza ilk alisverisimizi yaptik. 28. Haftayi beklicem diyordum ama bu aldiklarim bile cok motive etti bizi :KK68:
Güle güle giysin, pıtır pıtır doldursun altını:)
Ay o pandalıda benim de gözüm vardı. Ben de alayım ya canım çekti:)

Son düzenleme:
Günaydın iyi haftalar cici anneler..

bende baston alıcam tam yatandan ağırlık olarak hem hafif hemde araba bagajına sığabiliyor..ikiz olan diğer arabalar çok ağır toplaması ayrı bir sıkıntı taşımasıda öyle.. iki çocuk araba da en az 24 kilo oluyormuş..gereksiz geldi ..puset alıcam bir de kraftın ikiz basonu her yerden geçiyor tam yatıncada sıkıntı olmaz herhalde..tek aklıma takılan anneye bakmıyor puset ondan kararsızım ???:KK51::KK51: Lulinda Lulinda asmakilit asmakilit
Günaydın canım,
İkizler için forumlarda gördüğüm arabaların ayrı ayrı alınması yönünde. Birleşik arababalarda biri hastalansa tek doktora götürsen olmuyormuş mesela. Galiba tek tek olup sokakta birbirine yapıştırılabilen birkaç marka varmış. Araştırmak lazım. Pusette tam yatan pek önermiyorlar ama çift yönlü olanlar daha iyi diyorlar.
Genel olarak puset zaten 6-7 ay kullanılacak. Çok matah birşey olmasa da olur.
Ben asansörsüz bir evdeyim mesela.Benim için birinci öncelik hafif ve tek tuşla açılır kapanır olması.

Günaydın canım,
İkizler için forumlarda gördüğüm arabaların ayrı ayrı alınması yönünde. Birleşik arababalarda biri hastalansa tek doktora götürsen olmuyormuş mesela. Galiba tek tek olup sokakta birbirine yapıştırılabilen birkaç marka varmış. Araştırmak lazım. Pusette tam yatan pek önermiyorlar ama çift yönlü olanlar daha iyi diyorlar.
Genel olarak puset zaten 6-7 ay kullanılacak. Çok matah birşey olmasa da olur.
Ben asansörsüz bir evdeyim mesela.Benim için birinci öncelik hafif ve tek tuşla açılır kapanır olması.

bende şuan da asansörüz evdeyim taşınmayı düşünüyorum orası ayrı bir durum da.. chicco da varmış o da çok ağır diyorlar.. bağlama aparatı olan o da pahalı geldi internetten bakmıştım..ne zormuş yahu.. ben zaten kararsız bir insanım böyle oluncada kafa iyice karışıyor :)) o da yaptırıyorum mesela büyüyen karyolalı şimdide diyorlar ilk 6 ay annenin yanında olmalarında fayda var şimdi iki tanede sepet almalıyım sonra bebek mağazası açarım herhalde sahibinden az kullanılmış bebek malzemelri diye :)))

bende şuan da asansörüz evdeyim taşınmayı düşünüyorum orası ayrı bir durum da.. chicco da varmış o da çok ağır diyorlar.. bağlama aparatı olan o da pahalı geldi internetten bakmıştım..ne zormuş yahu.. ben zaten kararsız bir insanım böyle oluncada kafa iyice karışıyor :)) o da yaptırıyorum mesela büyüyen karyolalı şimdide diyorlar ilk 6 ay annenin yanında olmalarında fayda var şimdi iki tanede sepet almalıyım sonra bebek mağazası açarım herhalde sahibinden az kullanılmış bebek malzemelri diye :)))
3 aylığına ikizlere tek park yatak yeter diyorlar. Sonra odalarına alabilirsin. İkiz oldukları için nasılsa yanlız kalmayacaklar:)
Az kullanılmış şeyler için www.tutumluanne.com a bakabilirsin. Sonuçta beşik, puset falan 5-6 aylık kullanımı olan şeyler.

arkdaşlar ikiz bebeklerde bebek arabası konusunda bende çok kararsızım ikiz arabalarından mı almak yoksa tek tek mı almak mantıklı karar veremıyorum zaten ıkız bebekle tek basına dısarı çıkmak hayal gıbı gelıyo ıllakı yanında bırı olmalı yoksa zor yani arastıran bilen marka öneren varsa cok yardımcı olmuş olur..

evet gercekten ikiz için alışveriş yapmak çok zor olacak hem masraflı hemde ınsan krarsız kalıyo bende hem oda hazırlayacagım çocuklara hemde mecbur park yatak alıcaz ılk uç 4 ay kullanmak için yanımızda kalır çok masraflı olacak inş altından kalkabılırız herseyden ikişer tane olacak bebek arabası ayrı dert odalarını hazırlamak ayrı bi yerden başlıcaz ve bızde deneyerek kullanarak ögrenıcez artık..

Eki Görüntüle 1465017
Biz de trump'a gittik, herkesin arabasini inceledim ben de ama ebebek'e gidince kafamiz allak bullak oldu.
Cocugu 3-4 yasina gelmis herkes ucuz bir sey al, buyuyunce de baston araba alirsin diyor. Puseti olan arabalarin fiyati 1000 tl den basliyo. İyice arastirip karar verip indirimde denk getirip almak lazim.
Ayrica biz bugun oglumuza ilk alisverisimizi yaptik. 28. Haftayi beklicem diyordum ama bu aldiklarim bile cok motive etti bizi :KK68:
Arabada bana bu makul geldi. Hafif de
http://www.e-bebek.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-941900

Bir de bu var. Arkadaşım kullanıyor. Bir tık ağır ama memnun.
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi-ocean_JOI-T1035AACHC0

Bunlarda bizim haftasonu e bebek alışverişimiz.. Dayanamadım aldım valla ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 135
  • image.webp
    image.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 113
evet gercekten ikiz için alışveriş yapmak çok zor olacak hem masraflı hemde ınsan krarsız kalıyo bende hem oda hazırlayacagım çocuklara hemde mecbur park yatak alıcaz ılk uç 4 ay kullanmak için yanımızda kalır çok masraflı olacak inş altından kalkabılırız herseyden ikişer tane olacak bebek arabası ayrı dert odalarını hazırlamak ayrı bi yerden başlıcaz ve bızde deneyerek kullanarak ögrenıcez artık..

evet araştırmalara devam en iyisi en mantıklısını bulacağız.. :))

ya bu araba işi gerçekten çok kafa karıştırıcı. bikaç kişi inslesina trilogy ısrarlal tavsiye etti ama kendisi nerdeyse araba parası.. insan şoförüyle mi veriyosunuz diye sormadan edemiyor. bir de ilk aylarda arabaya gerek yok diyenler de var. zaten bi lokmacık şey. acaba kucakta taşınmaz mı şu sling tarzı şeylerle. biraz daha vakit kazanmış oluruz belki. ihtiyaçlarımızı netleştiririz. neticede bebek 3,5-4 kg olucak, araba 8-9... bebeği tek taşımak daha mantıklı görünüyor;)

ya bu araba işi gerçekten çok kafa karıştırıcı. bikaç kişi inslesina trilogy ısrarlal tavsiye etti ama kendisi nerdeyse araba parası.. insan şoförüyle mi veriyosunuz diye sormadan edemiyor. bir de ilk aylarda arabaya gerek yok diyenler de var. zaten bi lokmacık şey. acaba kucakta taşınmaz mı şu sling tarzı şeylerle. biraz daha vakit kazanmış oluruz belki. ihtiyaçlarımızı netleştiririz. neticede bebek 3,5-4 kg olucak, araba 8-9... bebeği tek taşımak daha mantıklı görünüyor:KK66:
ya bide kışın bebek arabasına koyup nereye götürcez ki küçücük şeyleri ancak 2016 nisan da mayısta gezmeye çıkarız.. :) onda da 7 aylık falan olacaklar :) rahat rahat bastona binerler :)

Back
X