• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bu arada bebek odası baktınız mı? new joy diye bir markanın ürünlerini çok beğendim. muhtemelen ordan alıcaz ama birkaç ay daha beklicez tabi. ama çok da ağırlaşmadan almak istiyrum. daha bunun mobilya kokusunun çıkması, kılık kıyafetin yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi var...

bir de gyılmaz 'dan haberi olan var mı? bulantıları falan geçmiştir inşallah...

bende şuan da asansörüz evdeyim taşınmayı düşünüyorum orası ayrı bir durum da.. chicco da varmış o da çok ağır diyorlar.. bağlama aparatı olan o da pahalı geldi internetten bakmıştım..ne zormuş yahu.. ben zaten kararsız bir insanım böyle oluncada kafa iyice karışıyor :)) o da yaptırıyorum mesela büyüyen karyolalı şimdide diyorlar ilk 6 ay annenin yanında olmalarında fayda var şimdi iki tanede sepet almalıyım sonra bebek mağazası açarım herhalde sahibinden az kullanılmış bebek malzemelri diye :)))
Basta bende oda yapmayi dusundum cunku 5 yildir cocuk odamiz bos bir vaziyette sahibini bekliyodu cok sukur geliyolar ;) ama hem okudugm uzmankarn tavsiyesi hemde icim ayri yatirmaya el vermediginden en 1 1.5 sene kendim odamda yatirmaya karar verdim. Oyuzden oda yapmiyorm simdi acele etmicem yer musaitse bence yaninizda yatmalrinda fayda var en az 1 sene...

arkdaşlar ikiz bebeklerde bebek arabası konusunda bende çok kararsızım ikiz arabalarından mı almak yoksa tek tek mı almak mantıklı karar veremıyorum zaten ıkız bebekle tek basına dısarı çıkmak hayal gıbı gelıyo ıllakı yanında bırı olmalı yoksa zor yani arastıran bilen marka öneren varsa cok yardımcı olmuş olur..
Canim bende ayni durumdayim faha erken ama baktim genede ve ikiz bebek arabasndan vazgectim marka olarak henuz karar vermedm ama tek tek almak daha mantikli geliyo bana

2. mantıklı fiyat olarakta uygunmuş puseti de var ayrıca
2.si pusetli fiyatiysa supermis iki tane alcamiz icin uygun bisey almam gerekiyor tek olsaydi kiyardim paraya alirdim en pahalisini ama ikiz olunca mecbur irta biseyler alicaz..

bende ayrı ayrı baston şeklinde olanlardan istiyorum, birleşik olanlardan almıycam zaten tek kişi çok zor dışarı çıkarmak, bir de yer kaplama ve pratik olma açısından ayrı ayrı bastonlar daha mantıklı, puset almama gerek yok verecekler zaten sağdan soldan toplayacağım artık allah ne verdiyse :KK76:

Canm vala bnde biraz uygun olmasını isterim tabi riskli olunca öyle herkes gibi ayda 1 cagirmiyorlar en fazla 2 haftada 1 cagiriyorlar bu da ücret demek tabi doğum ücretleri de ekstra oluyor dediğin gibi bakalim alah yardimcimiz olsun inşallah :KK66:
demin bi tanıdıkla görüştüm, onun kızı da ikiz doğum yapmış 7 aylıkken, bostancı cantral hospital var orayı biliyordum zaten, fatmanur hanım varmış onu tavsiye etti çok iyi takip ediyor dedi, doğum sezeryan 2050+270 tahliller+200 ikiz farkı,
yani 2600 e geliyor, onun torunları 45 gün yoğun bakımda kalmış küvözde yani, yoğun bakım ücretsiz dedi,
muayene ücretleri de bi ara 60 idi, şimdi ne kadar bilmiyorum ama 70 80 i geçmez herhalde,
kafama yattı benim de bakalım

Bende ilk önce oda yapmayı düşünmüyorum.Sadece baza olan bir odamız var misafirler geldiğinde kullanılan.O odaya ayrıyetten dolap alıcam.Yatak daha sonra alıcam.Bizim odamzda yatması için beşik tarzı birşey alırım diye düşündüm şimdilik.Bu evimiz kira diğer yaz yada yaz sonuna doğru taşınmayı düşünüyoruz.Kendi yatağını falan ozamn alırım diye düşündüm.
Bebek arabalarıyla ilgili şuan en ufak bir fikrim yok.Sadece ön taraftan sürmeli olmasını isterim.Sürerken bebeği tam olarak göreyim diye tek fikrim bu şimdilik :)

Basta bende oda yapmayi dusundum cunku 5 yildir cocuk odamiz bos bir vaziyette sahibini bekliyodu cok sukur geliyolar :KK66: ama hem okudugm uzmankarn tavsiyesi hemde icim ayri yatirmaya el vermediginden en 1 1.5 sene kendim odamda yatirmaya karar verdim. Oyuzden oda yapmiyorm simdi acele etmicem yer musaitse bence yaninizda yatmalrinda fayda var en az 1 sene...

ben de iki üç ay kendi odamda yatırmak için ufak bi sallanan beşik alıcam ama oda da yapmayı düşünüyorum. bebeklerin bizden fazla eşyası oluyo. kıyafeti bezi kremi puseti küveti derken çok yer kaplıcak. bi odaya ihtiyacı olacak diye düşündüm. Zaten odanın içine açılıp yatak olabilen bir de kanape alıcam. gerekirse ben de orda kalırım ihtiyaç olduğunda ya da annem falan.. ne biliyim heves biraz da:)

valla ben de oda falan yapmıcam, şimdilik beşik var 6 ay idare eder
sonra umarım bu evden taşınıcaz, o zaman odasını yaparım
araba konusunda da ilk aylarda gerek var mı acaba diye ben de düşünüyorum aslında..
etrafta bir heves alınıp kullanılmadan atılmış bebek ürünü hikayeleri var hep, gerekli olanı gerekli oldugu zamanda mı alsak..

arkdaşlar ikiz bebeklerde bebek arabası konusunda bende çok kararsızım ikiz arabalarından mı almak yoksa tek tek mı almak mantıklı karar veremıyorum zaten ıkız bebekle tek basına dısarı çıkmak hayal gıbı gelıyo ıllakı yanında bırı olmalı yoksa zor yani arastıran bilen marka öneren varsa cok yardımcı olmuş olur..
Ben ikiz arabası baston denen tip alıcam 1 yıl çalışmicam en azından 4.ayda falan onları alıp sahilde yürüyebilirim ya da evime yakın parklarda oturup gezerim zaten kışı yok buranın pek..eşim yoğun çalışıyo tek basıma 2 puset süremem bence mantıklı ..

bu arada bebek odası baktınız mı? new joy diye bir markanın ürünlerini çok beğendim. muhtemelen ordan alıcaz ama birkaç ay daha beklicez tabi. ama çok da ağırlaşmadan almak istiyrum. daha bunun mobilya kokusunun çıkması, kılık kıyafetin yıkanıp ütülenip yerleştirilmesi var...
Ben 2 oyun parkı alıcam yatak odam geniş..gömme dolap var normal dolabım hariç yani yetiyo..3yıl yatsınlar oyun parkında..cinsiyet farklıysa ayrı 2 oda yapıcam ilerde zaten..

evet sanırım arabayı doğum sonrasına bırakıcam. taşınma olayı bizde de olucak sanırım, ev küçük ama muhtemelen çocuk 1 yaşına gelmeden önce taşınamayız. artık oda yapsam da yeni eve taşırız napalım. zaten aradığım odayı buldum. illa ki dolap molap lazım olucak.. almışken takım alıyım diyorum

evet sanırım arabayı doğum sonrasına bırakıcam. taşınma olayı bizde de olucak sanırım, ev küçük ama muhtemelen çocuk 1 yaşına gelmeden önce taşınamayız. artık oda yapsam da yeni eve taşırız napalım. zaten aradığım odayı buldum. illa ki dolap molap lazım olucak.. almışken takım alıyım diyorum

bizim ev de müsait ve cok geniş, misafir yatak odası var kocaman ama inşallah seneye taşınmış olursak daha küçük eve de gecebiliriz
ev belli olmadan almak istemiyorum aslında, ilk aylar yanımızda yatarken dolap alsam, sonra odayla takım dolap alıcam bu dolap atılacak
elde taşıma için puset almışken bari arabayla takım ve uyumlu olsun diyorum
yani araba,puset,oda her sey baştan da alınabilir, doğduktan 6 ay sonra da..
bilemedim :(

Bebek arabasını doğduktan sonra almak banada biraz daha mantıklı gelmeye başladı.
Herkes taşınacakmış nerdeyse bizde öle :) o yüzden yatağını falan yeni evimizde almak istiyorum.Şimdiki evde yanımızda yatabilmesi için beşik.
Dolabı alıcam çünkü bebek odası takım dolap almak istemiyorum.Biraz büyük baya kullanabileceğini birşey istiyorum o yüzden onu ayrı alabilirim diye düşündüm

Kızlar bizde cumartesi kadıköy'den bebeğe taşınıyoruz. Evi hemen hemen toparladik işte kullandığımız birkaç birşey ve mutfak kaldı. Kadıköy'de evler çok eski olduğundan evde rutubet oluyor. Bebeğimi güzel bir ortamda büyütmek istiyorum. Oda konusunda çok erken ya kıyamam ona tek bırakamam. Biraz büyüsün anne desin tamam kendine ait odasi olmalı artık derim. Bebek Arabası (Kraft), yürüteci ve beşiği bize hediye geldi. Bir bakmanizi tavsiye ederim. Yatağı yastıği yorgani anacim sağolsun yapmış 4-5 yaşına kadar götürür oğlumu. Bir tek elbiseleri kaldı onu da 7aylik olunca inşallah alacağım.

Back
X