• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canım siz birkaç aya kadar amerikaya yerleşmiyor muydunuz?
biz de kocamın son vaadine göre seneye bu zamanlar taşınmış olcakmışız ama lokasyon belli değil
şişlideyiz su an, ben geniş ferah bir site istiyorum cocugun özgürce koşup oynayabileceği.

Merhaba operacim
Evet herşey hazırdı eşimin işi de tamamdı. Fakat evrak işleri 5ay sürebilir dediler zaten yarısı gitti yarısı kaldı dogumumuzun. Acikcasi bukadar uzun süreyi beklemiyorduk. Biz dogumu yapariz cifte vatandas olur daha iyi egitim aldiririz hemde yerlesiriz dedik. Ayrıca kayinpederim rahatsızdi ama ilerleyen zamanlarda doktorlar pek iyi şeyler söylemiyorlar eşim de bu durumu da göz önüne alarak bir karar vermek zorundaydik ve malesef gidemiyoruz canım. Hayirlisi olsun inşallah.

Lulinda Lulinda tatlim kargoyla gelir diye düşünmüştüm ama tekrar durum degerlendirmesi yapinca durumu olmayan birilerine verilmesi daha uygun geldi bana.. elhamdurillah bizim alacak gücümüz var.. olmayan birine nasip olsun insallah..

kızlar bana bi yol gösterin çok korkuyorum kafamda hep acabalarım var.. degerim 11. günde 324 ama 5 gundur ben patlıcam karnımı acıp baktıgımda karnım 3 aylık gibi şiş ama kasıklarımda degil kasıklarımda ara ara agrı var adet gibi ama sorun karnımda batmalar oluyor sagdan bazen soldan nefesi zor alıyorum bişey yiyince mıdemle karnım davul oluyor ve ben dış gebelikmi dıye düşünüyorum sürekli stres sıkıntı basıyor doktorum çarşamba gel dedi beni görseler 3,4 aylık zannederler zaten 47 kilo olunca direk dışarda piskolojıkmen çöktüm düşüne düşüne netten araştıra araştıra piskopata bagladım yaşayan varmı bunları bana destek olun yaa

bugun oglusu gormeye gittik..masallah her sey iyi dedi boyu uzun olck dedi.mkilosu 230 gr olmus..ve tam 1 hafta uykularimi kaciracak seyi söyledi. .
beyinde kist var dedi..dörtlün temiz cikarsa sorun yok kendiliginden gecer dedi..kan verdim 1 hafta sonra gelck sonuc..ve ankarada hocaya göndericem dedi..
gecenlerde burda birinin daha sanirim başına geldi..geriye dönüp bakamadım.
inşallah bişey çıkmaz. .kabus dolu bi hafta bizi beklio.......

Lulinda Lulinda tatlim kargoyla gelir diye düşünmüştüm ama tekrar durum degerlendirmesi yapinca durumu olmayan birilerine verilmesi daha uygun geldi bana.. elhamdurillah bizim alacak gücümüz var.. olmayan birine nasip olsun insallah..
Tamam canım en kötü facebookta freecycle istanbul da yayınlarız. Mutlaka ihtiyacı olan biri çıkar.

bugun oglusu gormeye gittik..masallah her sey iyi dedi boyu uzun olck dedi.mkilosu 230 gr olmus..ve tam 1 hafta uykularimi kaciracak seyi söyledi. .
beyinde kist var dedi..dörtlün temiz cikarsa sorun yok kendiliginden gecer dedi..kan verdim 1 hafta sonra gelck sonuc..ve ankarada hocaya göndericem dedi..
Canım hiç üzülme. 100 hamileden 2osinde oluyormuş ve sonra geçiyormuş.

kızlar merhaba.bişey sormak istiyorum üçlü taramada yine ultrasona da giriliyormu ?ikili taramada radyoloji uzmanı ultrasonda bakmıştı.üçlüdede bakılıyormu?

kızlar bana bi yol gösterin çok korkuyorum kafamda hep acabalarım var.. degerim 11. günde 324 ama 5 gundur ben patlıcam karnımı acıp baktıgımda karnım 3 aylık gibi şiş ama kasıklarımda degil kasıklarımda ara ara agrı var adet gibi ama sorun karnımda batmalar oluyor sagdan bazen soldan nefesi zor alıyorum bişey yiyince mıdemle karnım davul oluyor ve ben dış gebelikmi dıye düşünüyorum sürekli stres sıkıntı basıyor doktorum çarşamba gel dedi beni görseler 3,4 aylık zannederler zaten 47 kilo olunca direk dışarda piskolojıkmen çöktüm düşüne düşüne netten araştıra araştıra piskopata bagladım yaşayan varmı bunları bana destek olun yaa
Yumurta sayın çok muydu? Ohss olasılığı olabilir.

bir de gyılmaz 'dan haberi olan var mı? bulantıları falan geçmiştir inşallah...
Canım benim benim bulantilarim devam ediyor :( agzimda çok kotu bir tat var ne yediğinden ne ictigimden tat almiyorum, tek güzel olan şey hala kilo almamış olmam o kadar, benim AFP yuksek çıktığı için 18 haftada detaylı USG yaptirmistim, 21 haftada tekrar yaptıracağım detaylı USG AFP tekrar verdim yükselmeye devam ediyor bakalım ne olacak :(

Inşallah temiz çıkar cnm. Lulinda nin dediği gibi sık karşılaşılan bir durummuş. Çok stres yapma bebişimizi üzme.

Canim cok geçmiş olsun o kisi benim. İnsanın dünyası başına yıkılıyor seni çok iyi anlıyorum. bir hafta sonra Afp değerin ciksin once doktor görsün hemen üzülme. ikili testin nasıldı? Doktor bana 24.haftada geçer dedi. 2.duzey ultrasonu mutlaka yaptır. ikili ve dörtlü de sorun çıkmazsa endişe etme. 22.haftada detaylı ultrasonu yaptırmayı ihmal etme o haftada bebeğin tüm organları oluşmuş oluyor kontrol daha iyi yapılır. Ben de sen gibi çok üzülüyorum ama destek olacağız canım burdaki kardeşlerimiz de dua edecekler bize inşallah.

Canım benim benim bulantilarim devam ediyor :KK43: agzimda çok kotu bir tat var ne yediğinden ne ictigimden tat almiyorum, tek güzel olan şey hala kilo almamış olmam o kadar, benim AFP yuksek çıktığı için 18 haftada detaylı USG yaptirmistim, 21 haftada tekrar yaptıracağım detaylı USG AFP tekrar verdim yükselmeye devam ediyor bakalım ne olacak :KK43:

Canim Rabbim yardımcın olsun inşallah. Dua edeceğiz birbirimize yeter ki bebeklerimiz iyi olsunlar inşallah amin

Eki Görüntüle 1465017
Biz de trump'a gittik, herkesin arabasini inceledim ben de ama ebebek'e gidince kafamiz allak bullak oldu.
Cocugu 3-4 yasina gelmis herkes ucuz bir sey al, buyuyunce de baston araba alirsin diyor. Puseti olan arabalarin fiyati 1000 tl den basliyo. İyice arastirip karar verip indirimde denk getirip almak lazim.
Ayrica biz bugun oglumuza ilk alisverisimizi yaptik. 28. Haftayi beklicem diyordum ama bu aldiklarim bile cok motive etti bizi :KK68:

Annesi ne bunlar ya :) çok güzeller güle güle sağlıkla giysin paşa

canım yumurta geliştirici ilaçlardan dolayı sıvı birikmesi falan olmuş falan diye bişeyden bahsettimi dr un ?ohss deniliyo onların dilinde.bende sıvı birikimi olmuştu dr um iki embriyo koyarsak ve tuttarsa bu sıvının artacağını ve karnımın çok şişeceğini serumlarla hamileliğimin geçecegini söyledi oyuzden tek embriyo koyulmuştu.tek embriyodada artar demişti ama şükür hamileyim ama artış olmadı sorun yaşamdım.belki bu tarz bişe olmuştur.

Canım benim benim bulantilarim devam ediyor :KK43: agzimda çok kotu bir tat var ne yediğinden ne ictigimden tat almiyorum, tek güzel olan şey hala kilo almamış olmam o kadar, benim AFP yuksek çıktığı için 18 haftada detaylı USG yaptirmistim, 21 haftada tekrar yaptıracağım detaylı USG AFP tekrar verdim yükselmeye devam ediyor bakalım ne olacak :KK43:
benimde AFP değerim yüksek çıktı perşembe günü detaylı usg girecğim benim antalya daki dr korkulacak birşey yok sonućlar normal dedi dörtüzdü ya benimki o yüzden yüksek çıkmış dedi birde yaş, kilo bunlarda yüksek çıkartıyormuş korkma allaha emanetler

canım yumurta geliştirici ilaçlardan dolayı sıvı birikmesi falan olmuş falan diye bişeyden bahsettimi dr un ?ohss deniliyo onların dilinde.bende sıvı birikimi olmuştu dr um iki embriyo koyarsak ve tuttarsa bu sıvının artacağını ve karnımın çok şişeceğini serumlarla hamileliğimin geçecegini söyledi oyuzden tek embriyo koyulmuştu.tek embriyodada artar demişti ama şükür hamileyim ama artış olmadı sorun yaşamdım.belki bu tarz bişe olmuştur.[/QU
11 yumurtam toplandı 2 tane 8 hücreli koydular cumartesi muayene oldun ilaçlar ve kalan yumurtalardan dedi sonucum cumartesi 124 bugunde 324 cıktı bende ondan şüpheleniyorum ama başka belirti yok sadece okadar bende hafif diyorum orta ve cok şiddetli olanları varmış zamanla gecek dedi çarşamba tekrar gidicem inşallah herşey iyi olur

Yumurta sayın çok muydu? Ohss olasılığı olabilir.
11 yumurta toplandı 2tane koyuldu canım doktor kalan yumurtalardan ilaçlardan dedi çarşamba çagırdı ama kesinlikle ohss bılıyorum şişkinlik gazdan felan degıl farklı bişi ama çarşamba gel dedi bakalım hayırlısı artık

Ya var ya cok korkuyorum buyuzden detayliya girmeye bende hep stres yaa insalah kotu bisey olmaz iyi dusun iyi olsun allahin izniyle..

Canim cok geçmiş olsun o kisi benim. İnsanın dünyası başına yıkılıyor seni çok iyi anlıyorum. bir hafta sonra Afp değerin ciksin once doktor görsün hemen üzülme. ikili testin nasıldı? Doktor bana 24.haftada geçer dedi. 2.duzey ultrasonu mutlaka yaptır. ikili ve dörtlü de sorun çıkmazsa endişe etme. 22.haftada detaylı ultrasonu yaptırmayı ihmal etme o haftada bebeğin tüm organları oluşmuş oluyor kontrol daha iyi yapılır. Ben de sen gibi çok üzülüyorum ama destek olacağız canım burdaki kardeşlerimiz de dua edecekler bize inşallah.
ikili testte sorun çıkmamışti..dr um ben bugüne kadar kaybolmayan görmedim gecer merak etme dedi..ama genede ankaraya hocaya göndermesi beni düşündürdü..bide bi kistler kromozom bozuklugu olan cocuklardada goruldugu icin dikkat edilmesi gerekiomus..dörtlü nasıl gelcek bakalim..o önemli. .iyi düşünmeye çalışıyorum ama insanin elinde değil. .Eşim den oglumdan gizli gözlerim doluyo..ihtimali bile kötüymüs..Allah bizi yavru larimizla sinamasin...zaten şu internet olmasaymis kafayı yermisim..bunla ilgili formlara baktim..biraz içim rahatladı. .desteginiz icin teşekkür ederim..inşallah hic bir sıkıntı cikmaz ikimizdede.

11 yumurta toplandı 2tane koyuldu canım doktor kalan yumurtalardan ilaçlardan dedi çarşamba çagırdı ama kesinlikle ohss bılıyorum şişkinlik gazdan felan degıl farklı bişi ama çarşamba gel dedi bakalım hayırlısı artık
Dayanamıyorsan yarın da gidebilirsin. Geçmiş olsun canımcım.

Back
X