• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bu arada aramızda 11 gün ve 10 cm fark var, bu haftalarda her gün 1 cm büyümesi cok hızlı değil mi :KK64:

Günaydın kizlar.. aksam evde bebege alışveriş kavgasi vardi.. cok agladim cok üzüldüm.. Ben yatakti besikti puseti bakalim isterken, eşim önce bi kucagimiza alalim diyo.. anlamiyorum yani.. dogduktan sonra mi yatak alinacak.. deli olcam..

Bir arkadaşım bu beşiği vermek istiyor. İlginen olursa iletişime geçirebilirim sizi.
http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/70248535/
benim eltimde bi tane beşik var yanına bi tane daha alacağım demiştim, tam da buydu :) aynısı :) benden önce birisi istemediyse benim için iletişime geçebilir misin, ne kadara satıyor kullanılmış değil mi resmini atarsa sana bakarım, ben istanbuldayım

Günaydın kizlar.. aksam evde bebege alışveriş kavgasi vardi.. cok agladim cok üzüldüm.. Ben yatakti besikti puseti bakalim isterken, eşim önce bi kucagimiza alalim diyo.. anlamiyorum yani.. dogduktan sonra mi yatak alinacak.. deli olcam..
günaydın cnm, üzme kendini boşver bence eşinin başına geleceklerden haberi yok,
hastaneden çıkarınca bebeği nereye yatıracak acaba, dur ben bi koşu beşik alayım geleyim der artık, biraz daha zaman geçince anlar bence,

kızlar bana bi yol gösterin çok korkuyorum kafamda hep acabalarım var.. degerim 11. günde 324 ama 5 gundur ben patlıcam karnımı acıp baktıgımda karnım 3 aylık gibi şiş ama kasıklarımda degil kasıklarımda ara ara agrı var adet gibi ama sorun karnımda batmalar oluyor sagdan bazen soldan nefesi zor alıyorum bişey yiyince mıdemle karnım davul oluyor ve ben dış gebelikmi dıye düşünüyorum sürekli stres sıkıntı basıyor doktorum çarşamba gel dedi beni görseler 3,4 aylık zannederler zaten 47 kilo olunca direk dışarda piskolojıkmen çöktüm düşüne düşüne netten araştıra araştıra piskopata bagladım yaşayan varmı bunları bana destek olun yaa
canım muhtemelen ohss olmuşsun, tüp bebeğin yan etkisi, bende olmuştum karnım 4 5 aylık şiş gibiydi ve akşamları daha çok şişiyordu semsert oluyordu,
hamile olduğumu öğrendiğim gün kan testi yaptılar bana orda değerler yüksek çıktı crp ye mi ne bakıyorlar sanırım, karında sıvı birikmesi oluyor bana serum takmışlardı, vücuda protein yüklemesi gibi bişey yapıyorlar ve protein ağırlıklı besleniyorsun hergün et yumurta vs vs, bol su içerek atlatmıştım ve sonrasında 1 kilo vermiştim yani düşün kaç kilo su oluyorsa artık karında, doktoruna söyle baksın bence ilerlerle hastaneye bile yatırıyorlar

günaydın kızlar
canım hiç üzme kendini, erkekler bizim gibi değiller, gerci kimileri hevesli oluyor bu işlere ama kimileri de son dakkacı oluyor
ben eşime, bebegin ismini sen koy diye jest yaptım, yalandan bakıyor gibi yapıyor ben sorunca umru degil
daha cok var ne gerek var diyor
yani alısveriş gibi yorulacagı, para harcayacagı bir sey bile degil, manevi bir jest yapmışım ama anlamyor işte..

ayrıca doğum yaklaştıkca esinde de heyecan ve telaş başlar, sen üzme kendini.
hamileyken üzülmek ve aglamak hormonlardan dolayı ne kadar kolay oluyor ama bebelerimizi üzmicez tamam mı ;)

kızlar bana bi yol gösterin çok korkuyorum kafamda hep acabalarım var.. degerim 11. günde 324 ama 5 gundur ben patlıcam karnımı acıp baktıgımda karnım 3 aylık gibi şiş ama kasıklarımda degil kasıklarımda ara ara agrı var adet gibi ama sorun karnımda batmalar oluyor sagdan bazen soldan nefesi zor alıyorum bişey yiyince mıdemle karnım davul oluyor ve ben dış gebelikmi dıye düşünüyorum sürekli stres sıkıntı basıyor doktorum çarşamba gel dedi beni görseler 3,4 aylık zannederler zaten 47 kilo olunca direk dışarda piskolojıkmen çöktüm düşüne düşüne netten araştıra araştıra piskopata bagladım yaşayan varmı bunları bana destek olun yaa

Var cnm. Bende de aynısı oldu. Tamamen ilaçlardan. azıcık birşey yesem karnım davul gibi oluyor, nefes almakta bile güçlük çekiyordum. patlayacak gibiydim şişlikten. biraz da fazla ilaç kullanıyordum. bol bol yürüyüş yapmaya çalış. az az ye. çok zor bir dönem ama bebeğini düşün rahatla, geçicek emin ol. ben de 10. haftaya kadar sürmüştü ilaçları bırakıncaya kadar. sonra da bulantılar başlamıştı iki üç hafta kadar sürdü :cry: sağlıklı huzurlu bulantısız bir hamilelik diliyorum;)

benim eltimde bi tane beşik var yanına bi tane daha alacağım demiştim, tam da buydu :) aynısı :) benden önce birisi istemediyse benim için iletişime geçebilir misin, ne kadara satıyor kullanılmış değil mi resmini atarsa sana bakarım, ben istanbuldayım
Tamam canım haber veririm sana. Satmıyor canım veriyor. Hamile ve anne dayanışması:) Ben de bir sürü şeyi arkadaşlarımdan alıyorum. Sonra başkasına geçecek.

bu arada aramızda 11 gün ve 10 cm fark var, bu haftalarda her gün 1 cm büyümesi cok hızlı değil mi :KK64:
Bu takvim hikaye bence:) dün 16 cm diyordu. Alttaki bilgiler 21.haftanın son günü olabilir. Ben bugün 20+2 yim oysa. Hafta döngüsü pazar günleri aslında.

Bu takvim hikaye bence:) dün 16 cm diyordu. Alttaki bilgiler 21.haftanın son günü olabilir. Ben bugün 20+2 yim oysa. Hafta döngüsü pazar günleri aslında.

belki öyledir, senin kontrol ne zaman?
biz perşembe gidicez, sorucam bu sefer boyunu posunu ;)

Boşver canım ne ağlıyorsun. Üzme kendini. Belkide adam sürpriz yapıp Beşik alacaktı, bozdun ne biliyorsun:) Kahrolsun bağzı hormonlar:)

Herkese günaydın güzel anne adayları. Biz geçen cuma günü 4 lü test için kan verdik Allahım bebeğime sağlık versin inşallah. Dr la konuştuk meğerse benim 2 li testim biraz riskli çıkmış yaştan dolayı. Dediki 4 lü test sonucu da yüksek çıkarsa amniyosentez isteyebiliriz senden dedi. Sizlerin arasında böyle bir şey yaşayan var mı? Amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum ben. Sizlerden biz duaya ihtiyacı olan tüm anne adayları için dua istiyorum arkadaşlar. Allahım hepimizin meleklerine sağlık versin inşallah. Hepimiz dr lardan iyi sonuçlar alalım inşallah. Korkuyorum cuma günü belli olacak sonucum. İnşallah doktorum sorun yok bebiş gayet sağlıklı der. :cry::nazar::KK46::anneadayı:

kafamda deli sorular diyosun yani:KK66: valla bu kadar beklemiş ve bu kadar zahmetli bir süreçten geçip bebek sahibi olmuşken herşeye özeniyor insan. Kimbilir belki ikinci kez bile yaşayamicam aynı heyecanı.. o yüzden imkan oldukça herşeyin en iyisi olsun istiyorum. bebk arabasını muhtemelen doğum sonrasına bırakırım ama odasını doğum öncesi hazırlamayı düşünüyorum duvar kağıdı perdesi aksesuarlarıyla elimden geldiğince. bu da düşündüğüm oda takımı :)
İyi düşünmüşsün gypsy. Bayağı geniş bir oda takımı bu. On yaşına kadar rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca bu markayı (şimdi ismini vermeyeyim reklam olmasın) güvenirliği açısından da beğendim. E1 standardı var. Ayrıca yeni öğrendiğime göre GS güvenlik standardı da var. Bir Türk firması olması da ayrıca gurur verici.

Benim doktorlarda kontrol yok. 6 Nisan da detaylı ultrason var Rıza Bey de. Onun üstüne 3 hafta sonra Melih bey var.

ayyy Ali'yi görmeden geçecek 15 gün var önünüzde desene :)
bizim perşembe doktorla, 17 nisanda ayrıntılı randevumuz var..

ayyy Ali'yi görmeden geçecek 15 gün var önünüzde desene :)
bizim perşembe doktorla, 17 nisanda ayrıntılı randevumuz var..
Neredeyse 1 aydır görmemiş olacağım 6 Nisan a kadar:KK43: Neyseki artık tekmeliyor:)
Bugün Schengen başvurusuna gidiyorum. Öğlen Cafe Zone? :kk77:

Uzulme canim benim cevremde de bazilari boyle dusunuyo hani bebek bi saglikla dogsun sanki onceden alinirsa kotu bisey olurmus gibi mesela besik falan aliyolar ama bebek eve gelmeden eve getirmiyolar dogup eve geldikten sonra kuruyolar besigi falan nekadar dogru bilemem tabiki hersey de son ana birakilmaz sonucta bazi hazirlijlari da yapmak lazim uzulme tatlilikla ikna edersin esini ;)

Sen üzme kendini.O kadar zorluk çektikten sonra bebek sahibi olunca onlarda emin adımlarla ilerlemek istiyolardır.Sen ikna edersin eşini senin dediğin olur üzme kendini;)

Ben ayrıntılı ultrasona 2 nisanda gidicem.Haftası benden önde olanlar benden geç gidiyo.Ben gittiğimde 19.hafta bitmiş olcak erken sanki biraz ama ozamn gitmemi söyledi doktor

Back
X