Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım. İnşallah kistde en kısa zamanda geçecek. Baka en güzel büyümüş bebğin.Kızlar ben geldim ama eşyaları yerleştirmek için geri döneceğim
Bugün gittim daktira
Bebeğim sat la uyumlu 19+5
Kilo 300 Gram
Boy 21cm
Yüzüstü yatıyordu benim minik bebek
Kist için 20gun sonra tekrar gideceğim inşallah kaybolmuş olacak en kötü 26.haftada kaybolur dedi. Detaylı ultrason sonucuyla doktoruma gideceğim hepinizi öpüyorum
Aman canım ne takıyorsun, bebek sizin değil mi?BoşverrrrGunaydin, iyi pazarlar..
sabah sabah ablama bozuldum, bebege isim ariyoruz, onun dedigi isim disinda bir sey soyleyince dalga geciyor.
az once dedim, utkan ismine karar verdik diye, arabadalarmis ailecek, bir kahkaha bunlarda, enistem cocuga unutkan derler diyo, 8 yasinda yegenim begenmedim baska bulun diyor, ablam gulmekten konusamiyo..
bu kadar dalga gecilcek ne var bunda anlamadim![]()
valla cnm bende bilmiyorum :) bizim detaylımız renkli yapılmadı,Detaylı usg ile renkli usg aynı degıl mi cnm. Ikisi de farklı bişey mi yoksa ?
nasıl yani tavşanı mı ördün sen? bende örmek istiyorum yelek gibi bişiler ama becerebilir miyim bilmiyorumBakın haftasonu ogluma ne ördüm:)
Yandaki benim ilk bebeğim, annem saklamış.
Tavşan da oğlumun ilk oyuncağı olacak.Eki Görüntüle 1474507
Aştım kendimi valla:) Amigurumi deniyor bu tarz oyuncaklara.Kitanı almıştım haftasonu. Birazda youtube Dan izledim. Mantıını kapınca kolay. Kılık kıyafete henüz cesaretim yok. O işlr daha komplike.nasıl yani tavşanı mı ördün sen? bende örmek istiyorum yelek gibi bişiler ama becerebilir miyim bilmiyorum
Ay sekerim tebrik ederim seni.. bayildim valla.. süper olmuş. Su kitabin da resmini bi çek gönder bakalim.. ben de bakayim d&r aAştım kendimi valla:) Amigurumi deniyor bu tarz oyuncaklara.Kitanı almıştım haftasonu. Birazda youtube Dan izledim. Mantıını kapınca kolay. Kılık kıyafete henüz cesaretim yok. O işlr daha komplike.
Bakın haftasonu ogluma ne ördüm:)
Bakın haftasonu ogluma ne ördüm:)
:) Trakyanın neresinden? Ben de trakyalı yim. boşver cnm sen söyleyenleri önemli olan senin içine sinmesi. Ela ismi çok güzel ayrıca![]()
Tekirdağ dayım ama l.burgazliyim cnmKırklareli cnm sen
Kırklareli cnm sen
Tekirdağ dayım ama l.burgazliyim cnm
Çok sevindim sonucun güzel çıkmasına. Benimki de aynıydı. Kontrolde burun ve enseye yine de bakacaktır Güvenç bey.Herkese merhaba.. Herkese sağlıklı güzel bir hafta dilerim..
Mide bulantisi serum stres derken arada okuyup kaciyoirum. Bulantılar için kaçıncı haftaya gelsem "hah iste 2 hafta sonra azalacak" diyorlar
Harmony test sonucun da çıktıLulinda yaptırmıştır sen değil mi? Düşük risk yazıyor. Güvenç bey de aradi güzel sonucun dedi. Ben yarin kontrole gideceğim de
Lulinda ense kalınlığı burun kemiği bakıyor mu yine de. Heyecanlandim çok
![]()
Ay sekerim tebrik ederim seni.. bayildim valla.. süper olmuş. Su kitabin da resmini bi çek gönder bakalim.. ben de bakayim d&r a
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bebeğin için müthiş bir anı keşke bende yapabilsem ama tığ işlerinde hiç yeteneğim yoktur. Aklımda etamin işleme bebek battaniyesi var.
Canim harikasın ya keşke benim ellerimden de gelse kalem tutmaktan valla tig şişe zaman mi kaldı pratik yapalımEllerine sağlık bebeğin güzelce oynasın inşallah
Teşekkürler kızlar. Kitap da bu ama YouTube da amigurumi top Yapımı diye aratın. Temeli top yapmak. Kapınca gerisi kolay:)Çok teşekkürlerLulinda ..o tavşandan ben de deneyecegim ,bakalım hangi hayvan çıkacak iş bitiminde)) ellerine sağlık profesyonel olmus