• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yaaa sacma olacak ama belki her seferinde baska bebegi goruyorsunuzudr. Yani yerleri sabit mi oluyor ikizlerin?
Yaa en son kendi doktorum sagdaki bebek erkek demisti oburunu gorememisti bugun devlete gittigim icin asistandi doktorda o hic goremedi kaldik detayliya artik ozaman ogreniriz insalah umudumu kaybetmiyorum ;)

ne icin serum takilacak
bağışıklılğı baskılamak içinmiş bilmiyorum bende tam şuan estrofemle şuan zaten prednol hap verdi prednol hapta bağışıklılğı baskılıyormuş önce hap verdi yarında serum takıcakmış perşenbe tekrar rahimin kalınlılığınaa bakıcak kalınlaşma olursa haftaya salı transfermiş nisanın 7 si oluyor bide böyle deneyelim dedi doktor bağışıklılğı baskılıyarak belki vücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atabilir dedi bakalım olucakmı bu sefer allahım inşallah verir bebeğimi

Bizim 14 marttaki goruntulerimiz ikisi bir arada :nazar::nazar::nazar::KK4::KK19:

Eklentiler

• 20150314_192842-1.webp
    20150314_192842-1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 109
bağışıklılğı baskılamak içinmiş bilmiyorum bende tam şuan estrofemle şuan zaten prednol hap verdi prednol hapta bağışıklılğı baskılıyormuş önce hap verdi yarında serum takıcakmış perşenbe tekrar rahimin kalınlılığınaa bakıcak kalınlaşma olursa haftaya salı transfermiş nisanın 7 si oluyor bide böyle deneyelim dedi doktor bağışıklılğı baskılıyarak belki vücudun embriyoyu yabancı görüp dışarı atabilir dedi bakalım olucakmı bu sefer allahım inşallah verir bebeğimi
Inaniyorum bu sefer olacak.. bu topik pek bi uğurlu :KK66:

Kızlar hayırlı aksamlar,
Sabahtan beri çok. Kötü bir gün geçirdim hala da nasıl olduğumu bilmiyorum.
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor du :( yatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...

Kızlar hayırlı aksamlar,
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor du :KK43: yatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
Malesef bi bilgim yok ama insalah atlatirsin yaa rabbim bebegini sana bagislasin :(

Amin canm. Bnm çok sağol iyi dileklerin için ne olur dua edin bizim için :KK43:
Canim benim doktorum arada islaklik olursa camasirini kokla dedi.. normal alisik oldugundan daha farkli bir koku olursa beni ara mutlaka dedi.. kokuyu tarif etmedi anlarsin ama dedi.. sen de bu kokla bakalim.. farkli bir koku var mi onun dışında bi fikrim yok malesef..

insallah cnm olacak olacak Allahin izniyle inan kendinede bebeginede

Kızlar hayırlı aksamlar,
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor du :KK43: yatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin
allah yardimcin olsun canım insallah güzel olacak dualarım seninle bebeğinle tutunsun vakti gelene kadar birakmasin kuzularimiz bizi insallah

esilaecrin esilaecrin hicbir bilgim yok, devlet hastanesine pek guvenemiyorum ben ama ozelde de para tuzagi diye guvenemiyorum.
Baska bir doktor daha gorsun bence, sansa birakma isini. Ama hafif akintilardan bir sey olmaz yeter ki zamaninda onlem alinsin.

inşallah canım inşallah iyi dileklerin için çok saol inşallah banada uğur getirir bende sizin gibi buraya hamileliğimle ilili herşeyi yazabilirim allahım banada nasip et amiiiiin

Dualarımız seninle canım hepimiz aynı duyguları yaşadık o süreçleri geçerken. Rabbim inşallah hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar hayırlı aksamlar,
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor du :KK43: yatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
Canım bu konu hakkında bi bilgim yok ama senin yerinde olsam her ihtimale karşı doktorumun dediğini yapıp yatış yapardım. Çok geçmiş olsun inşallah bi sorun olmaz. Evladını tam zamanında ve sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar Günaydın hastaneye gidiyorum ne olur dualarınizi eksik etmeyin :KK43:

Canim benim hayırlı sabahlar korkma canım Rabbimin izniyle bir sorun çıkmayacak ne diyorum sana hep stres yapma. Kendimizi geriyoruz sonra enbuyuk düşmanımiz sürekli strese girmek. Dualarim seninle ara mutlaka beni şekerim Rabbim bebeğini ve seni korusun. Dualarim seninle

Back
X