• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar doktor hastaneye yatırdı müşade altına aldı inş hersey yolunda gider ne olur ben ve bebeğim için bir ayetel kursi olurmusunuz dualariniz ve Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize :KK43: çok Üzgünüm alahim bebeğimi koru...onu bana bağışla...
Canim çok geçmiş olsun kaç gündr giremydum şimdi gördüm Rabbimin iznyle hiç bişi olmaz inşaAllah s3n moralni bozma inan şimdi ikindi namazımı kılcam bol dua edicem ve ayatelkürsi okuycam bebişin için Rabbim dualarımıxı kabul eder inş.ben transfer zamanı hep ayetelkürsi okumştum dktrm benmle konşyo baktı cvap vermiyrm sonra sordu ne okuyodun diye ben ayetelkürsi defim gercekten mucixevi bir dua herzamn okuyalm.Allah yardımcın olsun

Esma tez zamanda bu topikte olmanı diliyorum inş.bebegin veya bebeklerin sıkıca tutunsun çektiklerimizin bedelini gülerek alalım hepimiz..
çok saol caım ammmmin inşallah olurum dua edin bana aranızda olmaktan bende mutluluk duyarım nasip kısmet allahım ol diycek olucak ammmmmin

canim cok gecmis olsun rabbim evladini sana bagislasin insallah nasil peki normal.akintidan farki varmi benim de bugun camasirim heo nemli korktum
Benim de genelde öyle ama korkma şar diye geliyo akıyo su gibi hissediliyo bebegin suyu arkadasımın gelmişti ondan biliyorum..

FB_IMG_1427828239490.webp

Bu fotoğrafı face de gördüm çok hoşuma gitti. Yalnız kadınların çoğu doğumdan sonra salmış kendini :KK70:

Son düzenleme:
Esma tez zamanda bu topikte olmanı diliyorum inş.bebegin veya bebeklerin sıkıca tutunsun çektiklerimizin bedelini gülerek alalım hepimiz..
çok saol caım ammmmin inşallah olurum dua edin bana aranızda olmaktan bende mutluluk duyarım nasip kısmet allahım ol diycek olucak amm
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Evet canm bebegimin suyu :KK43:
canım rabbim bebeğini sana bağışlasın bebeğin seni hiç bırakmasın

Kızlar doktor hastaneye yatırdı müşade altına aldı inş hersey yolunda gider ne olur ben ve bebeğim için bir ayetel kursi olurmusunuz dualariniz ve Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize :KK43: çok Üzgünüm alahim bebeğimi koru...onu bana bağışla...
Canımmm , Rabbim meleğini ve seni korusun inşallah . Ayetel kürsi Okudum , şarjım yoktu kesinti yüzünden yeni gördüm . Hersey yoluna girecek inşallah

canim cok gecmis olsun rabbim evladini sana bagislasin insallah nasil peki normal.akintidan farki varmi benim de bugun camasirim heo nemli korktum
Teşekkürler tatlım.amin. normal akinti gibi değil bildiğin saf su gibi geliyor ama şakır şakır gelmiyor çok şükür damla damla gibi ama birden bosaldi ilk geldiğinde yarım çay bardağı kadar içinde beyaz akinti da vardı nemli olması terlemenle alakali olabilir canm Rabbim kimseye yaşatmasin gerçekten çok zor böyle beklemek :(

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Derdimi paylaşabildigim yanımda olan destek olan bir sizlersiniz... alah hepinizden razı olsun ınsllah size burdan mutlu haberler de vericem ben inanıyorum Rabbime ve bu günümüze şükürler olsun....

Back
X