Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin, sağlıkla kucağına amanı dilerim bebeklerini. Ekledim listeye sizi:)kızlar ben de ikiz bebeklere hamileyim tahmini doğum 30 ağustos ama ikizler genelde o kadar beklemezler dedi doktorum hayırlısıyla sağ salim gelsinler inşallah. biri kız biri erkek beni de listeye eklerseniz sevinirim
Profilinden tahmini doğum tarihini yazınca çıkıyor canım. Kasık ağrıları normal, rahim büyüyor. Hala ara ara oluyor bende.günaydın hanımlar ben hamilelik takvimimi ekleyemedım.. nerden yapıyorsnz.. bide benm kasıklarm agırıyor bazen normalmi
canım çok geçmiş olsun..yeni okuudum.Rabbim yavrunu sana bagislasinKızlar doktor hastaneye yatırdı müşade altına aldı inş hersey yolunda gider ne olur ben ve bebeğim için bir ayetel kursi olurmusunuz dualariniz ve Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinizeçok Üzgünüm alahim bebeğimi koru...onu bana bağışla...
Bence doğru bir yaklaşım canım. Sonuçta amniyosentez risk içeriyor. Değerlerin gayet iyi.Kızlar Günaydın birsey sormak istiyorum ikili tarama da yaş riski 1/1278 çıkmıştı ense kalınlığı 0.9 çıkmıştı bugün üçlü taramam çıkmış 1/298 çıkmış. Doktor ikili tarama riskin düşük çıktığı için amniyosentez onermiyorum dedi ayrıntılı da detaylı bakarız dedi siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar ben de Trakyalı sayılırım aslen olmasa da. Çocukluğum 7 yıl Hayrabolu da geçti beya:)
Trakyalı bebişler çoğaldı süper
![]()
Cnm geçmiş olsun. Bu konuyla ilgili bilgim yok fakat amniyo sıvısı gelirse normal akıntı dan fazla oluyormuş. Çamaşır baya bir ıslanıyormuş diye duymuştum. Peki usg de sıvı da azalma gördü mü dr un?Kızlar hayırlı aksamlar,
Sabahtan beri çok. Kötü bir gün geçirdim hala da nasıl olduğumu bilmiyorum.
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor duyatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
Merhaba canım turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir diye biliyorum bende en güvenilir olanı amniyoşur testi ama içine sinmiyorsa birdaha yaptır benceKızlar hayırlı aksamlar,
Sabahtan beri çok. Kötü bir gün geçirdim hala da nasıl olduğumu bilmiyorum.
Bugün sabah kalktım hafif bi islaklik geldi ama birden aktı hissettim sonra doktorumu aradım durumu anlattım gel bakaljm dedi gittim sorun yok gibi görünüyordu sonra turnusol kagitli pet verdi rengi değişirse haber ver dedi ve değişti de yani bebegimin suyu geliyor duyatış yapılması gerek dedi sonra ben bir de devlet hastanesine gittim orda da amniyoquik diye bi test yaptılar gelen bişey yok yatisa gerek yok dediler sastim kaldım gelen bebegimin suyu mu ? Turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir dedi doktor bu daha net bir sonuç verir dedi ama çok korkuyorum çünkü erken doğum riskim var bu konuda bilgisi olan var mı ? Ne olur akıl verin bana ne yapmalıyım...
Sağol canm. Zaten suyum fazlaydı dün kontrol ettiğinde Normal.suyun demişti .Cnm geçmiş olsun. Bu konuyla ilgili bilgim yok fakat amniyo sıvısı gelirse normal akıntı dan fazla oluyormuş. Çamaşır baya bir ıslanıyormuş diye duymuştum. Peki usg de sıvı da azalma gördü mü dr un?
Merhaba Bende öyle duydum.canm ama burda hep turnusol ile kontrol ediyorlar bir de o testi sorayım Sağol cevabın içinMerhaba canım turnusol kağıdı yanıltıcı olabilir diye biliyorum bende en güvenilir olanı amniyoşur testi ama içine sinmiyorsa birdaha yaptır bence
Sağol canm amin.... kanama bitti diue sevindim derken bu oldu allah yardimcimiz olsun.canım çok geçmiş olsun..yeni okuudum.Rabbim yavrunu sana bagislasin
Kendini üzme canım az önce senin için dua ettim inan ki allahım yavrularımızı bize bağışlasın inşallahMerhaba Bende öyle duydum.canm ama burda hep turnusol ile kontrol ediyorlar bir de o testi sorayım Sağol cevabın için
Kesinlikle haklısın canım insan düşünmeden edemiyor bu arada dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda biri erkekti zaten diğeri de erkekmiş canım listede düzeltir misinGünaydın güzel anneler,
Dünden beri gelişen olayları şaşkınlıkla izliyorum. Operasyonun başarılı olduğunu söyleyenler var. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ve nasıl bir Türkiye ye bebek getiriyoruz endişeyle takip ediyorum. Sonumuz hayrolsun. Bizim çocukların işi gerçekten zor.