• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhaba hepinize,

Gündem konularından kafayı uzaklaştırmalı, yoksa endişe girdaplarında boğulacağız:(

Kırlent diye başladığım etamini kızıma battaniye yapacağım, son halinizde paylaşırım inşallah.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    109,2 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba hepinize,

Gündem konularından kafayı uzaklaştırmalı, yoksa endişe girdaplarında boğulacağız:KK43:

Kırlent diye başladığım etamini kızıma battaniye yapacağım, son halinizde paylaşırım inşallah.

Bende etaminden bebek battaniyesi yapmak istiyorum oğluma ama desenine karar veremedim internette desen programı buldum kendim tasarlıcam birşeyler senin bitince paylaş lütfen.

Ayyyy canım benim de hiç geçmeyen baş ağrılarım var delireceğim resmen doktora söyleyince normal 22. Haftaya kadar olabilir diyor ama gel birde bana sor senin bu dediğini bir deneyeyim iyi gelirse çok duacın olurum
cnm dene bna iyi geldi insallah sana da iyi gelir agliyorum bn artik acidan

Merhaba arkadaşlar 3 - 4 haftadır çok siddetli baş ağrıları yaşıyorum hiç birsey fayda etmiyor hemen hemen hergün ağrıyor böyle bi durum yaşayan var mı
bn warimmm iki uc gundur gecmiodu bi tarif buldm nette bi onceki sf da detayli anlattim arkdsm bi bak we dene istersen ins sanada iyi gelir.

Kızlar ayin 18inde üç günlük kaçamak yapacağız eşimle uçağa binmem de sıkıntı olmaz değil mi?

Merhaba arkadaşlar 3 - 4 haftadır çok siddetli baş ağrıları yaşıyorum hiç birsey fayda etmiyor hemen hemen hergün ağrıyor böyle bi durum yaşayan var mı
Evet canım ben Yaşıyorum parol içiyorum ama onu da abartmak istemiyorum doktoruma sorduğumda olabilir 22-24 haftaya kadar baş ağrısı olur diyor ama gel birde bana sorrr

Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...

Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...

Serum mu verdiler?
simdi normale mi dondu?
Insallah bir daha olmaz canim, gelmis gecmis olsun..

Canim Allah birdaha yaşatmasin inşallah çok geçmiş olsun Muck

esilaecrin esilaecrin gecmis olsum canim bununla bitmis olsum insallah benimde cmt ayrintili ultrasonum var bakalim kizcem ne alemde annesinin bali yaz sonuclarini bize emi

Back
X