• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

esilaecrin esilaecrin cnm çok çok geçmiş olsun çok şükür çkmışsın hastaneden bol bol dinlen hiç kalkma zaten az kaldı Allah'ın izniyle 6 cı ayımızdayız çoğu bitti :KK36: Allah'a emanet ol

Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Gozunaydin canim insalah bida yasamazsin ayni seyleri ama cok cok dik et yani imkanlarin dahilinde calismiyosan yat hep allahin izniyle bisey olmaz insalah..

Gozunaydin canim insalah bida yasamazsin ayni seyleri ama cok cok dik et yani imkanlarin dahilinde calismiyosan yat hep allahin izniyle bisey olmaz insalah..
Sağol tatlım inşallah ;) çalışmıyorum hep yatıyorum genelde inş bişey olmaz Rabbim yardimcim oldu çok şükür bu günümüze.

Kizlar cumartesiden beri soylicem unutuyorum, yogada biriyle tanistim.
Besiktas ota jinemed / emine hn gidiyormus. Dogumu da orada yapacakmis, cok memnunmus.
emine hn su an hamileymis, esi de istsnbul cerrahide kadin dogumcuymus. Sadece bir muayeneye kendi dogumu nedeniyle giremeyip esine yonlendirecekmis
neyse en onemli kismi, kadinin sgk anlasmasi varmis, muayene 80 tl imis.
dogum normalde 8500 TL iken bu doktorda 3500e iniyormus.
ilgilenenlere duyurulur :KK75:

esilaecrin esilaecrin cok cok sevindim . Geçmiş olsun , bir daha böyle şeyler yaşatmasın ... Sağlıkla al güzel kızını kucağına... Siz çok güçlü birer anne- kızsınız ... Sımsıkı bağınız Rabb'imin de izniyle hiiiiç kopmayacak inşallah :)

Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Evine hoşgelmişsin, bir daha tekrarlamadan kucaklarsın miniğini inşallah.

Yok canım ben de 30unda uçuyorum. Hiçbirşey olmaz dedi doktor.

Sağol canım Allah razi olsun senden.
Havayolu şirketleri 28.haftadan sonra doktordan " Seyahat etmesine herhangi bir engel yoktur" diye rapor istiyorlarmis. Bilgin olsun canim...

Cumletten hayırlı cumalar herkese. Haftanın son iş günün de tüm çalışan kardeşlerime kolaylıklar dilerim. Yarın alışveriş günü taksim de gezecegiz çarşamba ismmmo'da ruhsat törenim var yillarimin emeğini almaya gideceğim inşallah:KK73: öpüyorum hepinizi. :KK74:
Bol minik tekmeli bir gün olsun inşallah :KK46:

günaydın kızlar,
esilaecrin esilaecrin geçmiş olsun cnm, bunu da atlattın inşallah bundan sonraki tek sıkıntın doğumun olur, 6 ayı da bitirmeye bişey kalmadı, her geçen hafta ohh bu haftayı da atlattık diyorum.

Günaydın güzel anneler:) image.webp

Cumletten hayırlı cumalar herkese. Haftanın son iş günün de tüm çalışan kardeşlerime kolaylıklar dilerim. Yarın alışveriş günü taksim de gezecegiz çarşamba ismmmo'da ruhsat törenim var yillarimin emeğini almaya gideceğim inşallah:KK73: öpüyorum hepinizi. :KK74:
Bol minik tekmeli bir gün olsun inşallah :KK46:

hayırlı olsun canım meslektaşız demekki ama benım stajım henüz bitmedi son senemdeyım sen sınavları vermışsın ne güzel darısı başıma inş :)

Back
X