• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yok bakmadi.. yada bakti ama soylemedi.. zaten kuzenim de demisti cok da faydali bir sey degil diye. Bobregin birinin digerinden buyuk oldugunu bilmenin anneye bir faydasi olmaz Demisti. Yarin tekrar gidicem bir sorayim olmazsa.
Bakmıştır o zaman. Bak ben söyle bir rapor aldım. image.webp

Biz geldik
cok da detayli degildi ultrason :KK70: kan akisimiza bakildi bi sıkıntı yok.. yüzünü gorduk pek yakisikli maşallah.. Cikaz 700 gr dedi ama doktor boyu uzun olabilir bence 650 gr civaridir dedi.. tedavi gebeliklerinde genelde sezeryan olur dedi. Yarin seker yuklemesi yapilacak.. bebek iri oldugu için biraz supheli dedi.. 50grlik en dusuk doz yuklemeyi yapicak..
@sevcanf gogsumun altindaki uyusma ve segirmeden bahsettim.. oturarak calismaktandir dedi. Calisirken geriye yaslanarak calisirsan sikayetlerin azalir dedi.

hadi hayırlı olsun canım..bizde detaylıdan gönlümüz ferah sağlıklı haberleriyle geliriz inşallah..

kızlar günaydın.. ne zamandır yazamıyorum iş yoğunluğundan kafamı kaşımaya vaktim kalmadı. veleti bile unutuyorum da arada bir kocaman tekme atıp hatırlatıyor kendini fındık kurdu:) Ama yazdıklarınızın hepsini gece yatarken telefondan okudum. dün akşam da muayenemiz vardı. bir aydan sonra annesine göstermedi doğru dürüst yüzünü. o kadra da özlemiştim ama o minicik el hep yüzde.

bi de bir ayda 2,5 kilo almışım. bebişe de yaramış, göbek yapmış şimdiden :KK70:göbek ölçüsü ortalamanın üstünde çıktı. 470 gram olmuş tosuncuk. ben de karbonhidratı azaltıyorum tabi bugünden itibaren. ayda 1 kg almak idealmiş. folik asiti kesip demir folik asit ve B12 içeren başka bir vitamin verdi. ayrıntılı da cumartesi inşallah.

bende haberler bu kadar. hepinizi ve minikleri öpüyorum:p

Biz geldik
cok da detayli degildi ultrason :KK70: kan akisimiza bakildi bi sıkıntı yok.. yüzünü gorduk pek yakisikli maşallah.. Cikaz 700 gr dedi ama doktor boyu uzun olabilir bence 650 gr civaridir dedi.. tedavi gebeliklerinde genelde sezeryan olur dedi. Yarin seker yuklemesi yapilacak.. bebek iri oldugu için biraz supheli dedi.. 50grlik en dusuk doz yuklemeyi yapicak..
@sevcanf gogsumun altindaki uyusma ve segirmeden bahsettim.. oturarak calismaktandir dedi. Calisirken geriye yaslanarak calisirsan sikayetlerin azalir dedi.

hadi darısı bizim başımıza sen atlattın ayrıntılıyı da;) şeker yüklemesini kendi doktorun mu yapıyor? bana onla alakalı kimse birşey söylemedi. bir sonraki randevum 25. haftada

Biz geldik
Gözün aydın cnm. Maşallah senin yakışıklı büyümüş :)

Biz geldik

Gözün aydın,senin oğlan maşallah kocaman olmuşş:KK49:

Lulinda Lulinda asmakilit asmakilit k7zlar gözünüz aydın maşaAllah kocamn olmuş yavrularınz Rabbim sağlık versin.ben sürekli girmyorm tknljik aletlerle ilşkmi kestim arada sizleri merak edip okuyorm :-)cuma günü benm detaylı ultrasonm var hayrlı haberlerle gelirim inş opera opera tralleria tralleria sizler nptnz tedaylı ultrasonunuz ne zamn artk 6. Ayımzdayz k7zlar çok güzel duygular Rabbim herkese yaşatsın amin öpyrm hepinizi grş:KK68:

ayrıntılısı güzel geçenlerin gözü aydin..biz bekleyenlerinde darisi başına diyelim..
calişan hamisler akşamlari karninizin alt kisminda ağrı oluyor mu..genelde oturuyorum ama...bide 70 km git gel 140 km yol gidiyorum..ondan midir nedir..yorgunluk tan midir akşam sancim oluyo..dr u arasam mi bilemedim.

Biz geldik
Canm gözün aydın çok sevindim ;) kocaman olmuş maşallah... hep böyle güzel haberler verelim birbirimize inşallah.

Kızlar detaylı ultrason sonucunu takip doktoruna gösterdim. Haftaya şeker yüklemesi, tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi. sonuçları da 29.da getir dedi.
gulsennnn gulsennnn Uçak yolculuğunun bir sakıncası yok dedi ama gitmeden servikal boyuna bir bakalım dedi.

Kızlar detaylı ultrason sonucunu takip doktoruna gösterdim. Haftaya şeker yüklemesi, tam kan sayımı ve idrar tahlili istedi. sonuçları da 29.da getir dedi.
gulsennnn gulsennnn Uçak yolculuğunun bir sakıncası yok dedi ama gitmeden servikal boyuna bir bakalım dedi.

Sağol canım yarın gidince söyliyim doktora.

Cnm akıntı bendede fazlalaştı sanırım hormonlar yapıyor yada enfeksiyon oldu. Ben hala cinsiyeti ogrenemedim gerçi sağlıklı olsun diyoruz ama genede merak ediyor insan.2-3 gün önce gogsumden 1 damla su geldi ilk başta endişelendim ama bazılarında sut erken gelebiliyormuş normal dediler doktora sormadım daha.umarım hepimiz saglıkla kucagımıza alırız

Canım en dün doktoruma sordum normal korkma dedi :) sende merak etme rengi yeşil belirgin bir sarı ve çok kötü kokulu değilse normalmiş. Senin maymunda pek nazlı çıktı annesi kız bu kesin erkek olsa belli olurdu bence :) sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez zaten :nazar:

asmakilit asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim ;) gypsy84 gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.

Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde :KK36:

Selam kızlar,
Detaylı ultrasondan geldik. iPad i şarj ettim, ancak geldim.
Bütün verileri normal Alişin. Bugün 22+1 ama Usg ye göre 4 gün ilerde. 550gr olmuş. Yaklaşık boyu 27-28cm miş. Bir portresini aldık. Parmağını emiyordu:)

:nazar:maşallah canım darısı başımıza :)

asmakilit asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim :KK66: gypsy84 gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.

Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde :KK36:

Canım bol bol c vitamini alıyorsundur zaten yanında taze zencefil çayıda iç ( taze zencefili rendele 1,5 su bardağı su da kaynat 5-10dk demle 1 tatlı kaşığı bal yarım limon sık iç günde 2 bardağı geçirme doktordan onaylı tarif 2 kere grip olunca içtiğim tek şey bu oldu) geçmiş olsun

birde viks diye bir krem var, bunu su dolu cezveye 1 tatlı kaşığı şeklinde atıyorsun kaynarken kokluyorsun hamilelikte de yapılabiliyormuş ' içmiyorsun' sadece kokluyorsun zaten prospektüsünde yazıyor

asmakilit asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim :KK66: gypsy84 gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.

Operacim çok çok geçmiş olsun inan bir haftadir griple mücadele ettim bir hafta boyunca gece öksürük nöbetleri düşün yani artık dayanamadim bitki cayi c vitamini bana yaramadı son iki gündür boğaz ağrısı geçti kuru öksürük kaldı gecenin bir yarısı bu sebeple o tatlı uykudan kalkmak çok zor. Doktorum öksürük için şurup önerdi iki gün ilacı içtim. Ve ilk defa bu gece oksurmeden rahatça uyudum bebeğimide rahatsız etmedim. Oda sağolsun anacigina bol bol tekme atti bugün anneciğim geçmiş olsun dedi bana.

Back
X