• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Operacim çok çok geçmiş olsun inan bir haftadir griple mücadele ettim bir hafta boyunca gece öksürük nöbetleri düşün yani artık dayanamadim bitki cayi c vitamini bana yaramadı son iki gündür boğaz ağrısı geçti kuru öksürük kaldı gecenin bir yarısı bu sebeple o tatlı uykudan kalkmak çok zor. Doktorum öksürük için şurup önerdi iki gün ilacı içtim. Ve ilk defa bu gece oksurmeden rahatça uyudum bebeğimide rahatsız etmedim. Oda sağolsun anacigina bol bol tekme atti bugün anneciğim geçmiş olsun dedi bana.

Canım zencefil hamilelikte kullanılan az ve öz güvenli bitkilerden :) öksürük için bir küçük kavanoz bala 3 tatlı kaşığı toz zencefil karıştır 1 tatlı kaşığı ye canım geçmiş olsun

not: yinede birde kendi doktoruna danış istersen canım, benim doktorum kendi önerdi bana

http://www.sifamarket.com/mucize-bitkiler/bal-zencefil-karisimi.html

Benim sorunum bitmeyen burun akintisi ve tikaniklik. Burnum silmekten yara oldu, tuzlu su ile temizlemeye calisiyorum. Nefes alamadigim icin uyuyamiyorum, agzimdan nefes almaktan bogazim tahris oldu. Gozlerim surekli agliyormusum gibi. Yatarken yastiga bile mendil seriyorum yoksa akiyor yastiga yorgana. Bildigin musluk benimkiler..
Eskiden de agir gecirirdim ben nezleyi, duact icer akintiyi keserdim simdi doktora gittim dun isyeri hekimine, nezle ilaclari gebelik B kategorisi yani bebege zarari ilaci icmezsen sana olan zarardan dusukse icilebilir dedi.
ne cektim beeeeeee :KK61:

inşallah canım ben 1 ay ara ile 2 kere grip oldum ödüm kopuyor biri hapşursa koşarak kaçıyorum :KK70::KK70:

Tabanları yağlamak lazım Şener Şen usulü. Şaka bir yana bana da beyzadem geçirdi salgın var zaten dikkatli olmak lazım ozellikle toplu taşıma araçlarını kullanan arkadaşlar çok dikkatli olmalılar.

Benim sorunum bitmeyen burun akintisi ve tikaniklik. Burnum silmekten yara oldu, tuzlu su ile temizlemeye calisiyorum. Nefes alamadigim icin uyuyamiyorum, agzimdan nefes almaktan bogazim tahris oldu. Gozlerim surekli agliyormusum gibi. Yatarken yastiga bile mendil seriyorum yoksa akiyor yastiga yorgana. Bildigin musluk benimkiler..
Eskiden de agir gecirirdim ben nezleyi, duact icer akintiyi keserdim simdi doktora gittim dun isyeri hekimine, nezle ilaclari gebelik B kategorisi yani bebege zarari ilaci icmezsen sana olan zarardan dusukse icilebilir dedi.
Alerji olmasın senin ki sırf burun akıntısıysa?

Tabanları yağlamak lazım Şener Şen usulü. Şaka bir yana bana da beyzadem geçirdi salgın var zaten dikkatli olmak lazım ozellikle toplu taşıma araçlarını kullanan arkadaşlar çok dikkatli olmalılar.

Ama yani onu çeken bilir bende önce fazla önemsemiyordum aman grip nolcak falan diyordum cidden ilaçsız hiçbir şeysiz aman allahım tam bir eziyet hem hastasın hem hamilesin hem ilaç yok ama iş çok :D banada eşim geçirdi 2 kere bir kere daha grip olursan seni eve almayacağım dedim artık çok dikkat ediyor :D

operacim evde geçirmeye çalış sıkı giyin. Bulundugun ortam havalandirilmis olmali. Çorba sıcak sıcak iç. Birazda karabiber serp üzerine ohh. Arada balkona çıkıp cok kisa temiz hava al. Allah şifa versin tez zaman da seni çok iyi anlıyorum.

Ama yani onu çeken bilir bende önce fazla önemsemiyordum aman grip nolcak falan diyordum cidden ilaçsız hiçbir şeysiz aman allahım tam bir eziyet hem hastasın hem hamilesin hem ilaç yok ama iş çok :KK70: banada eşim geçirdi 2 kere bir kere daha grip olursan seni eve almayacağım dedim artık çok dikkat ediyor :KK70:

Benimki de diyor ki "Sana okadar dedim bana sokulma diye" :D
neyapim aşk işte...
Hastalıkta sağlıkta. :KK60:

Alerji olmasın senin ki sırf burun akıntısıysa?

Benim 365 gun alerjik nezlem var zaten ama bakteri nedeniyle sinusler tikaninca falan agir bir nezle geciriyorum. Yillardir gripten yatmadim nezleden yattim hep.
2,5 senedir evdeyim, 2 haftaligina egitime gidiyorum tam bu gunleri buldu yaa.. allahtan erken geldim bgn yattim 2,5 saat uyudum.

Canım en dün doktoruma sordum normal korkma dedi :) sende merak etme rengi yeşil belirgin bir sarı ve çok kötü kokulu değilse normalmiş. Senin maymunda pek nazlı çıktı annesi kız bu kesin erkek olsa belli olurdu bence :) sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez zaten :nazar:

Canım koku falan yok sadece fazlalaştı, uzun zamanda crinone kullandık ya acaba enfeksiyon falan mı yaptı diyordum ama sen sormuşsun normal demiş. Teyzesi çok nazlı çıktı bu bıdık merakta ediyorum bazen içime erkek doğuyor ama kızlarda geç belli oluyormuş gerçi bizimki bagdaş kurup kapatmıştı bakalım diğer kontrole artık. Senin paşa baya hissettiriyor mu artık???? Benim arada pıt pıt oluyor bide karnımın içinde titreşim gibi birşey herkes pıt pıt yazmış ama kimse titreşim gibi birşeyden bahsetmiyor umarım normaldir

Canım koku falan yok sadece fazlalaştı, uzun zamanda crinone kullandık ya acaba enfeksiyon falan mı yaptı diyordum ama sen sormuşsun normal demiş. Teyzesi çok nazlı çıktı bu bıdık merakta ediyorum bazen içime erkek doğuyor ama kızlarda geç belli oluyormuş gerçi bizimki bagdaş kurup kapatmıştı bakalım diğer kontrole artık. Senin paşa baya hissettiriyor mu artık???? Benim arada pıt pıt oluyor bide karnımın içinde titreşim gibi birşey herkes pıt pıt yazmış ama kimse titreşim gibi birşeyden bahsetmiyor umarım normaldir

o titreşim bende de oluyor canım bana mı öyle geliyor diyordum ama birkaç yerde de okudum normal demek ki :) genelde gece hissediyorum ben yatınca pıt pıtlar geliyor basınç gibi hatta tuhaf bi his Allah herkese nasip etsin inşallah.

Koku yoksa korkma canım hafif bir koku olsa da korkma normalmiş hepsi özellikle bebek verniksle kaplanırken daha da artarmış beyaz akıntı.

Erkek yılı bu yıl erkek ihtimalide yüksek aslında ama kalbinden ne geçiyorsa diyelim :)

@asmakilit canim gozun aydin.. darisi bizlerin basina diyelim :KK66: @gypsy84 cok yormamaya calis kendini, isleri daha yavas ve acelesiz yap mesela. Ben de merdiven cikarken, bir yere giderken adimlarimi yavaslatmaya calisiyorum yoksa nefes nefese kaliyorum. quzu quzu benim ayrintili 17sinde. Ayrintilidan 2 hafta sonra da kendi doktoruma gidicem ama ayrintiliyi zaten ayni hastanede baska bir prof yapacak.

Kizlar bir de iki gundur nezleden mahvolmus haldeyim, ilac da icemiyoruz ya, gecmiyor bir turlu. Ogluma yeterli oksijen gitmiyor diye uzuluyorum, annelik boyle bir sey heralde :KK36:
Canm çok geçmiş olsun bende 2 defa ard arda grip oldum bol limon yedim scak içiceklr içtim Allah şifa versin.

Kızlar yarın sabah 10:30da randevum ordan çıkınca tetenoz aşısı olmaya gideceğim akşam da ruhsat töreni korktum ya ya kolum agrirsa saat 18:00de :(

Kızlar yarın sabah 10:30da randevum ordan çıkınca tetenoz aşısı olmaya gideceğim akşam da ruhsat töreni korktum ya ya kolum agrirsa saat 18:00de :KK43:
canm yarın inşaAllah Güzel haberlerle gelirsin cnm aaaa aşi dedin benmde bu hafta aşim vardı yarın oliym bari az kalsın unutuyodum sayende hatrladım çok sağol:KK70:

Kızlar yarın sabah 10:30da randevum ordan çıkınca tetenoz aşısı olmaya gideceğim akşam da ruhsat töreni korktum ya ya kolum agrirsa saat 18:00de :KK43:
canm yarın inşaAllah Güzel haberlerle gelirsin cnm aaaa aşi dedin benmde bu hafta aşim vardı yarın oliym bari az kalsın unutuyodum sayende hatrladım çok sağol:KK70:

:KK70: rica ederim canim ben teşekkür ederim güzel dileğin için

Yarin guzel bir gun olur senin icin insallah.ben hala saglik ocagina gidip kaydimi bile yaptiramadim.bu hafta gitmeyi dusunuyorum muhtemelen banada tetenoz asinin ilk dozunu bu aralarda yaparlaro_O

Ancak evimiZe geldik:) Dr randevu saatimi altıdaydı, biz içeri alındığımızda saat yedibuçuk idi, of f heyecanla beklemek çok zor geldi. Canım sevgilim sakin bir adam olup beni oyalamasaydı valla çıkıp gidecektim:)

neyse ultrasona girince gördüklerimle gevşedikçe gevşedim:) bu kolu bu bacağı, böbrekler iyi, kalp iyi diye fısır fısır konuşan doktorum en sonunda 4 boyutlu çirkin ama benim için mükemmel suratı görmek allahım sen ne büyüksün, 380 gr 26 cm boyunda bu benim miniğim, elleri yüzüne doğru kalkmış narin parmaklarını öyle zarif tutmuş ki( yada bana öyle geldi) elmacık kemikleri, yumuk gözleri, dudakları, hele o burun ölürüm:))

Ve sonuç sağlıklı kızımız, 5 gün önden gidiyormuş:) ultrason jelinden temizlenirken ekranda donup kalan görüntüsüne bakarak ağlayan ben, odadan gözyaşları ile çıkış:) sekretere ödenen paracıklarla kendine geliş:))

Herkese bu tecrübeyi yaşamalarını tavsiye ederim, güzel sonuçlara inşallah:)

Sevgiler

Back
X