• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Oh oh cok şükür.. Gözün aydin canim benim.. cok sevindim..
kizlar ben de bu modeli battaniye yapmayi düşünüyorum. Ne dersiniz??
Oh maşallah güzel sonuçlar veriyoruz artık birbirimize çok şükür canm.kuzucuk büyümüş te tosuncuk olmuş vala yerim ben onu :KK66:
Canım benim nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbime gözün aydın tatlım

Sağolun canım arkadaşlarım Allah hepinizden binlerce kez razi olsun.mesajimi begenenlerede ayrıca mucckk

Ben de bugün 20. Haftama girdim, çok şükür ben de hiç bulantı vs. Yaşamadım. Ben de ultrasona girince Anlıyorum hamile olduğumu. Karnım da çok şişmedi daha. Senin nasıl canım?
Aynen canim benimde aman aman daha meydanda bisey yok bilmeyen anlamaz yani.yandan bakinca iste belli biraz :) bide malum daha soguk hava kisliklardanda belli olmuyor ama gomlek falan giyince cikiyor.

2 gun once ruyamda hastaneye doguma gidiyormuusm ama hastane cikis setini daha almamisim.. son haftalarda alirim her seyi diyordum bak bir suru seyi atlamisim diye cok uzuldum.tabi ruya hepsi..
bugun hemen gidip bebek icin hastane cikis seti aldim :KK70::KK70:
32. Haftadsn itibaren kapida bir canta hazir bulunmali bence, mazallah erken dogum falan olur, hazirliksiz yakalanmayalim :KK71:

opera opera hayırlara inşallah bende aynı rüyayı gördüm. Doğuma gidiyorum ama hazır olan hiçbişey yok insan uyanınca bile telaş yapıyor :D

Aynen canim benimde aman aman daha meydanda bisey yok bilmeyen anlamaz yani.yandan bakinca iste belli biraz :) bide malum daha soguk hava kisliklardanda belli olmuyor ama gomlek falan giyince cikiyor.
Aynen canım benimki de geçen Gömlek giydiğimde daha belliydi. Sen kaçıncı haftadasın canım?

2 gun once ruyamda hastaneye doguma gidiyormuusm ama hastane cikis setini daha almamisim.. son haftalarda alirim her seyi diyordum bak bir suru seyi atlamisim diye cok uzuldum.tabi ruya hepsi..
bugun hemen gidip bebek icin hastane cikis seti aldim :KK70::KK70:
32. Haftadsn itibaren kapida bir canta hazir bulunmali bence, mazallah erken dogum falan olur, hazirliksiz yakalanmayalim :KK71:
hazırlıksız yakalanma korkusundan 7.ayda çanta mi hazirlamistim oglumda:oops:sonra ne mi oldu. .içindekileri tekrar tekrar utulemek zorunda kaldim..gerçi o minnicik şeyleri ütülemesi pek zevvkli ama..

bide sezeryanima girecek olan anestezi uzmanı yla 1 hafta oncesinde görüşmeye gittim..bi takım sorular soruyolar..ve bana kiz mi erkek mi dedi sonunda erkek dedim..tamam o zaman erken gelmez dedi emin bi şekilde. .artik tecrübelerinden mi halk inanisindan mi bilmem..:KK39:

Günaydın,

Havalar güzelleştikçe iş yoğunluğumuz artıyor, yine güzel bir pazar 10 kişilik kahvaltımız hazır, sevgilime uyuma izni verdim müşterileri ben bekliyorum:) onlar gidince doğru sahile deniz görmem deniz duymam deniz koklamam lazım. Burnumun dibindeki deniz kıyısına bazen günlerce inmiyoruz, çok kızıyorum kendime.

Ayrıca kendime not istanbula inince Boğaz'da bir kahve içmem şart bugün aşerdim resmen, tabi Boğaz'da resim paylaşanların suçu hep bunlar:)

Bu arada bu hafta ilk kez kendimi ağır hantal ve hasta gibi hissetmedim, sanki kuş gibiyim , ne güZel hep böyle gitsin..

Hepinize mutlu pazarlar:)

Günaydın hanımlar hepinize iyi pazarlar. Erkencisiniz ben az önce yataktan kalkabildim :KK66:
S simay72 benim yerimede saydıklarının hepsini yap. Boğazda kahvaltı yapıp arkasından orta şekerli kahvemi yudumlamayı özledim. Aaahhh İstanbul aahh ...

hazırlıksız yakalanma korkusundan 7.ayda çanta mi hazirlamistim oglumda:oops:sonra ne mi oldu. .içindekileri tekrar tekrar utulemek zorunda kaldim..gerçi o minnicik şeyleri ütülemesi pek zevvkli ama..

Insan canta hazir olunca kendini emniyette hissediyor tabi. Bakalim bizim sipalar ne vakit gelecek. Ayyy dusundum de doguma girenler cikanlar.. ilk gunden beri burada her adimi paylasiyoruz, saglikli ve mutlu dogum haberlerimizi de paylasiriz insallah

bide sezeryanima girecek olan anestezi uzmanı yla 1 hafta oncesinde görüşmeye gittim..bi takım sorular soruyolar..ve bana kiz mi erkek mi dedi sonunda erkek dedim..tamam o zaman erken gelmez dedi emin bi şekilde. .artik tecrübelerinden mi halk inanisindan mi bilmem..:KK39:

aman kapıda canta olsun da, varsın gec doğsun . ben cok temkinli ve sağlamcıyımdır, sırf erken aylarda alışveriş yapmayım diye tutuyorum kendimi, yoksa eşimin ablamın falan doğum günü hediyelerini bile aylar öncesinden alıp koyarım kenara :p

Günaydın,

Havalar güzelleştikçe iş yoğunluğumuz artıyor, yine güzel bir pazar 10 kişilik kahvaltımız hazır, sevgilime uyuma izni verdim müşterileri ben bekliyorum:) onlar gidince doğru sahile deniz görmem deniz duymam deniz koklamam lazım. Burnumun dibindeki deniz kıyısına bazen günlerce inmiyoruz, çok kızıyorum kendime.

Ayrıca kendime not istanbula inince Boğaz'da bir kahve içmem şart bugün aşerdim resmen, tabi Boğaz'da resim paylaşanların suçu hep bunlar:)

Bu arada bu hafta ilk kez kendimi ağır hantal ve hasta gibi hissetmedim, sanki kuş gibiyim , ne güZel hep böyle gitsin..

bu güzide hayali bozmak istemezdim ama dün büyükçekmecede bir işimiz vardı, dönüşte bir yerde yemek yeriz sahilde dedik. Trafik o kadar berbattı ki bir ara kendimizi TEM'in bahçeşehir cıkışından cıkıp yemek yerken bulduk. Sonra bağlantı yolundan E-5'e çıktık trafik hala kilit..
Orada arabayı eşimin işyerinin otoparkına bırakıp metrobüsle eve döndükk.
kısacası; sabah 10.00'dan akşam 17.30'a kadar trafikle bogusup arabamızı da bırakıp anca eve girebildik, boğaz trafiğini düşünemiyorum. Travma yaşadık resmen bir daha dışarı çıkmak istemiyorum :(

Son düzenleme:
Canim suan Yenikoy de denize karsi kahvemi yudumluyorum ama sor bakalim nasil geldim buraya. Etiler den Yenikoy 1,5saat. Tuvaleti gelmis, acikmis hamileler pazar gunu hava guzelse evden cikmasin valla. Ben de sizin oralara hevesliyim. Sakin, mis gibi temiz hava, doga.
Günaydın,

Oh şahane gözün aydın canım.

Sağol lulindacim Allah razi olsun
Bizde bugün Emirgan'a laleleri görmeye gidelim dedik fakat ne mümkün trafik felaket. riski goze aldik (aksam taban agrisi) yürüyelim dedik biraz uzun sürdü ama olsun sonuçta bitiş noktasına ulaştık.Laleleri görmek için ta Çorum'dan turlar gelmis birde turistler. Lale bahçelerini gezdik eşim, oğlum ve ben :KK60::KK46: oradan baltalimaninda japon bahcesini gezdik, kiraz ağacının o muhteşem çiçekleri önünde resim çekildik. Trafik tabiki yine aynı yoğunlukta. Biraz Rumeli Hisarı sahilinde oturduk. Ve evimize geldik. Yemekten sonra yarım saat kadar şekerleme yapmışım. :KK45:
Unutmadan doktorum 26.haftada 50 miligramlik şeker yüklemesi yapıcaz dedi ac gel dedi. yani bir ay sonra kontrole gittiğimde bilginiz olsun kızlar.
İyi geceler herkese:KK25:

Günaydın ve iyi haftalar kızlar..
Dün bir komşu teyze bana, hamilelik seni ne kadar bozdu, yüzün falan cok kötü oldu. kız bebek böyle yapar derler, seninki erkekmiş ama nasıl bu kadar kötü yaptı seni anlamadım dedi. Çok iyi moral verdiniz falan diyip kapattım konuyu ama canım da sıkıldı yani.
Sonra kocamla cevahir AVM'de bir kavga ettik, o kadar cok ağlayıp bagırdım ki, hem içimi boşalttım hem rezil olduk. Aylardan sonra ilk kez agladım.
Gece de kabuslarla gecti haliyle.
Az sonra tetanoz aşısı olmaya gidicem. Benden haberler bu kadar :(

Back
X