• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın ve iyi haftalar kızlar..
Dün bir komşu teyze bana, hamilelik seni ne kadar bozdu, yüzün falan cok kötü oldu. kız bebek böyle yapar derler, seninki erkekmiş ama nasıl bu kadar kötü yaptı seni anlamadım dedi. Çok iyi moral verdiniz falan diyip kapattım konuyu ama canım da sıkıldı yani.
Sonra kocamla cevahir AVM'de bir kavga ettik, o kadar cok ağlayıp bagırdım ki, hem içimi boşalttım hem rezil olduk. Aylardan sonra ilk kez agladım.
Gece de kabuslarla gecti haliyle.
Az sonra tetanoz aşısı olmaya gidicem. Benden haberler bu kadar :KK43:
Ay kuzum Kıyamam ya.. Teyze bok yesin afedersin..takma kafana. Kocalar da iç bosaltma icin var zaten.. haketmiştir, diline sağlık.. Ben de durup durup ona çatıp ağlıyorum.. sanirim hormonal bu işler.. kabuslar da oyle.. ben de gece cok kabus gordum.. ise basladim bugun.. asil kabus bu oldu.. bebişe iyi bak sen o yeter.. dikkat et..

Günaydınlarr benimde sag göğüs altimdaki agri her gecen gun beni dahada zorlama basladi ama korkudan dr sormak istemiyorumda haftasonu gece uyutmadi bile düzgün ya neden olur acaba

Dün bir komşu teyze bana, hamilelik seni ne kadar bozdu, yüzün falan cok kötü oldu. kız bebek böyle yapar derler, seninki erkekmiş ama nasıl bu kadar kötü yaptı seni anlamadım dedi. Çok iyi moral verdiniz falan diyip kapattım konuyu ama canım da sıkıldı yani.
Sonra kocamla cevahir AVM'de bir kavga ettik, o kadar cok ağlayıp bagırdım ki, hem içimi boşalttım hem rezil olduk. Aylardan sonra ilk kez agladım.

Günaydın operacim
Dünya'da kutsal bir meslektir "Anne"olmak. O kadın bana dese o lafı çok boş konuşuyorsunuz derdim. Hanimligimi bozmak istemem ama sarfettigi cümlelere dikkat etmeli birdahakine nasıl konuşacağıni bilmeli hoş böyle dersek ne terbiyesiz kadın derler dime bizim için. Ne diycen iste ağzı olan konuşuyor. Bosuna dememis unlu bir filozof "Agzinda bal olanin arinin kuyruğunda iğnesi vardir" diye. :-)
Üzme kendini annelik bize çok yakışacak.

günaydın kızlar,
ishal geçmeyince cumartesi sabah serum yedim bi posta, doktorum devam ederse serum takılır sıvı takviyesi yapılır vücuda demişti bir de reflör içebilirsin demişti, serumu taktırdım öğlende reflör içtim ondan sonra düzeldim,
dün de bol bol gezdim, yavrucuklara banyo küveti seti aldık :KK46:geçen günde nevresim takımı almıştım ama daha gelmedi, bizimkiler ikiz malum erken doğum riski var o yüzden benim haziranda hazır olmam lazım, temmuz başı aslında ama dayanabilirsek o zamana kadar bakalım kısmet

günaydın kızlar,
ishal geçmeyince cumartesi sabah serum yedim bi posta, doktorum devam ederse serum takılır sıvı takviyesi yapılır vücuda demişti bir de reflör içebilirsin demişti, serumu taktırdım öğlende reflör içtim ondan sonra düzeldim,
dün de bol bol gezdim, yavrucuklara banyo küveti seti aldık :KK46:geçen günde nevresim takımı almıştım ama daha gelmedi, bizimkiler ikiz malum erken doğum riski var o yüzden benim haziranda hazır olmam lazım, temmuz başı aslında ama dayanabilirsek o zamana kadar bakalım kısmet

cok gecmis olsun canim.
Hayırlı olsun ayrica minik bebeklerin Güle güle kullansinlar inşallah benim de sadece banyo seti ve elbiseleri kaldı onlari haziran gibi alacağım inşallah. Bebeklerin zamanin da gelsinler inşallah

bence takma komşu teyzeyi falan biz hamile kalabilmek için neler yaşadık varsın yüzümüz kötü olsun bebeklerimizi kucağımıza alınca hepsi geçicek nede olsa.hormonlardan olsa gerek bende bu aralar evde sürekli kocama çatıyorum ilgilenmiyosun etmiyosun diye.sen içini boşaltmışsın iyi olmuş boşver bebişe iyi bak

Günaydın canım,
O teyze dönüp kendi bir tarafına baksın afedersin. Geçen hafta da bana temizliği gelen abla ponpon büyüdü dedi bana. Iyi sefam olsun dedim:)
Eş durumu da eminim saçma birşeydendir. İçini boşaltmışsam en azından boşver. Tetanoz yarın biraz Ağrı yapabilir. Bilgine...

sevcanf sevcanf tatlim ayni agri bende de var.. doktora sordum. Oturuş ve calisma seklinden rahim orda bir sinire baski yapıyordur dedi. Pc basinda calisirken arkana yaslanarak calis dedi. Bi dene bakalim.. ben oyle yapinca hafifledi agrim. KLavyeyi onune cek iyine masaya dogru egilme.

Kızlar dün küzenime gittik. Kendisi 41 yaşında doğurdu kızını ve genelde yaşıt arkadaşları da hep o yaşlarda doğum yapanlar. Bu arada kendisi 1.55, eşi 1.90cm. Kızı iri bir bebekti hamileliği boyunca. Bana Lierac Çatlak kremi tavsiye etti. O ve Çevresinde en az 10 kişi kullanmış ve hiçbiri çatlamamış. Denemeye değer. Ben de başlamak istiyorum bugün alıp.

Kızlar dün küzenime gittik. Kendisi 41 yaşında doğurdu kızını ve genelde yaşıt arkadaşları da hep o yaşlarda doğum yapanlar. Bu arada kendisi 1.55, eşi 1.90cm. Kızı iri bir bebekti hamileliği boyunca. Bana Lierac Çatlak kremi tavsiye etti. O ve Çevresinde en az 10 kişi kullanmış ve hiçbiri çatlamamış. Denemeye değer. Ben de başlamak istiyorum bugün alıp.

Bende 200ml lierac kullanıyorum lulindacim. Ayrica yüz kremi ile beraber internetten siparis verdim 100tl. Arada unutuyorum sürmeyi iki günde bir mutlaka kullanıyorum

Bende 200ml lierac kullanıyorum lulindacim. Ayrica yüz kremi ile beraber internetten siparis verdim 100tl. Arada unutuyorum sürmeyi iki günde bir mutlaka kullanıyorum
Hangi siteden sipariş verdin? Tek fiyat neredeyse o kadar heryerde?

Bende sebamed aldım ama hiç memnun değilim göbeğim hala pul pul soyuluyor, kaşınıyorum. Bebe yağıyla birlikte sabah akşam kullanıyorum ama faydasız. Doktorum da lireac önermişti ben hangi akla hizmet gidip sebamed aldım bilmiyorum :(

sağ
cok gecmis olsun canim.
Hayırlı olsun ayrica minik bebeklerin Güle güle kullansinlar inşallah benim de sadece banyo seti ve elbiseleri kaldı onlari haziran gibi alacağım inşallah. Bebeklerin zamanin da gelsinler inşallah
sağol canm, senin tek mi ikiz miydi, ikiz olunca son aya bırakmamakta fayda var ne zaman gelcekleri belli olmuyor,
ben ev tutucam mayısta kısmetse o yüzden dolabını falan şimdi alamıyorum , beşikleri falan kıyafetlerin çoğu var zaten, ama yine de eksik çok yavaş yavaş artık

Back
X