• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Arkadaslarla iznimiz var ailelerimizin yanina gidicektik ucaga bible in binmenin sakincasi var mi diye doktorada sorduk yok dedi internetten de baktim zarari yok diyor biletlerimizi aldik gidis donus AMA burdan arkadaslar gitmemimizi hayretle karsiladilar zor olan bir bebek nasil riske atarmisim falan beni vazgecirdiler resmen aklima gicik girdi.. Sizce bir sakincasi olur mu???
Canım ben de bu ayın 30 unda uçuyorum hem de 3 saatlik bir uçuş. Doktora sordum hiçbir sakıncası yok dedi. Başkaları doktordan iyi mi bilecek. Ayrıca ben 31. Haftada 12 saat uçacağım. Rahim ağzı ölçümü normalse hiçbir sorun yok.

Canım ben de bu ayın 30 unda uçuyorum hem de 3 saatlik bir uçuş. Doktora sordum hiçbir sakıncası yok dedi. Başkaları doktordan iyi mi bilecek. Ayrıca ben 31. Haftada 12 saat uçacağım. Rahim ağzı ölçümü normalse hiçbir sorun yok.

Bizim ucusta 1 saatlik canim bencede birsey olmaz AMA aklima gicik girdi

Arkadaslarla iznimiz var ailelerimizin yanina gidicektik ucaga bible in binmenin sakincasi var mi diye doktorada sorduk yok dedi internetten de baktim zarari yok diyor biletlerimizi aldik gidis donus AMA burdan arkadaslar gitmemimizi hayretle karsiladilar zor olan bir bebek nasil riske atarmisim falan beni vazgecirdiler resmen aklima gicik girdi.. Sizce bir sakincasi olur mu???
canim nasilsin?Ben de bu mayis basi memleket gitmeyi dusunuyorum hem de otobusle yaklasik 8 saat surecek ama 2 satte bir mola ve yurume sartiyla gidebilirsin dedi doktorum bi risk yok dedi riskli gebelik olmadigi icin sen ucakla gidicekmissin 1 saat falan surer senin yolculuk evde uyuyomussun gibi dusun icin rahat olsun istersen bi memorialdaki doktoruna da danis ben daha bebek ilk tutundugunda 8 saatlik yolculuk yapmistin zaten Rbbim esirgesin bisey olucaksa oturdugun yerde de olurmus yani en iyisi teslimiyet nerdeyse bizde yolu yariladik canim:)) ben 4kg aldim bu arada 58olmusum normal dogum istedigim icin fazla kilo almiyim diyorum

canim nasilsin?Ben de bu mayis basi memleket gitmeyi dusunuyorum hem de otobusle yaklasik 8 saat surecek ama 2 satte bir mola ve yurume sartiyla gidebilirsin dedi doktorum bi risk yok dedi riskli gebelik olmadigi icin sen ucakla gidicekmissin 1 saat falan surer senin yolculuk evde uyuyomussun gibi dusun icin rahat olsun istersen bi memorialdaki doktoruna da danis ben daha bebek ilk tutundugunda 8 saatlik yolculuk yapmistin zaten Rbbim esirgesin bisey olucaksa oturdugun yerde de olurmus yani en iyisi teslimiyet nerdeyse bizde yolu yariladik canim:)) ben 4kg aldim bu arada 58olmusum normal dogum istedigim icin fazla kilo almiyim diyorum

Cnm aslinda bende 2 kez bindim ilk tutundugu anda birsey olmaz demislerdi memorialden AMA Boyle bazi sozler etkiliyor insani
Ben 3 kg aldim diye dusunuyordum AMA 2 kg mus evdrki tartinin pili bitmisti dun tartildim hala 2 kg dayim AMA daha fazla almis gibiyim
SEN nasilsin?? Hissediyormusun net sekilde, benimki artik daha belirgin bu hafta hareketleri icimde birsey surekli pit pit masallah rabbim bize bagislasin

Cnm aslinda bende 2 kez bindim ilk tutundugu anda birsey olmaz demislerdi memorialden AMA Boyle bazi sozler etkiliyor insani
Ben 3 kg aldim diye dusunuyordum AMA 2 kg mus evdrki tartinin pili bitmisti dun tartildim hala 2 kg dayim AMA daha fazla almis gibiyim
SEN nasilsin?? Hissediyormusun net sekilde, benimki artik daha belirgin bu hafta hareketleri icimde birsey surekli pit pit masallah rabbim bize bagislasin

Yaaa nasil 2 kilo aliyorsunuz??? Ben 5,5 kg aldim ve frenliyorum kendimi. Biraksam 10kg alirdim yani..

Hahaha ben 11 kilo adim...hahahaha çirozlar.. :KK70: (bu da benim avuntum)

benim ablam 25 kg almıştı ama deli gibi yemişti.. hepsini de verdi.. kiloya takılmak beni strese sokmaya başladı artık.
karbonhidrat ve şeker yemeyeceksem fotosenteze başlayım daha iyi :KK70::KK70:

Yaaa nasil 2 kilo aliyorsunuz??? Ben 5,5 kg aldim ve frenliyorum kendimi. Biraksam 10kg alirdim yani..

3 hafta var AMA aramizda, herzamanki gibi yiyorum cnm cok asiri yemem yok Su iciyorum cok gobegimde biraz cikti disardan anlasilmiyor daha. Belki bundan sonra hizli alirim. Gecen arkadaslarla oturuyoruz onlarda dedi hic almanissin hic belirgin degil yemiyomusun diye sasirdilar. Seninde haftana gore bence kilon gayet normal

3 hafta var AMA aramizda, herzamanki gibi yiyorum cnm cok asiri yemem yok Su iciyorum cok gobegimde biraz cikti disardan anlasilmiyor daha. Belki bundan sonra hizli alirim. Gecen arkadaslarla oturuyoruz onlarda dedi hic almanissin hic belirgin degil yemiyomusun diye sasirdilar. Seninde haftana gore bence kilon gayet normal

doktorlara göre sınırdayım.. gerci pasta börek yiyorum ama bir dilim yiyorum, fazlası için tutuyorum kendimi.
Burda da yazmıştım ya, staj yaptıgım yerde biri vardı 32 haftalıktı ve 7,5 kg almıştı. ben onun yanında epey iri kalmıştım.

su içmek cok iyi, kilon da böyle gider inşallah, az kilo her zaman avantaj ;)

doktorlara göre sınırdayım.. gerci pasta börek yiyorum ama bir dilim yiyorum, fazlası için tutuyorum kendimi.
Burda da yazmıştım ya, staj yaptıgım yerde biri vardı 32 haftalıktı ve 7,5 kg almıştı. ben onun yanında epey iri kalmıştım.

su içmek cok iyi, kilon da böyle gider inşallah, az kilo her zaman avantaj ;)

Pasta borek tatlida yiyorum basta cok bulantim oldu kilo vermedim ama almamida etkiledi sanirim bir arkadasimla aramizda 4 hafta var oda 16. Haftasında 9 kilo vermiş haldeydi şuan 23. Haftasında hala eksi 5 kiloda... Toplamda 7 kilo alanda var 35 kiloda alan var sağlıklı dogsunlar yeter kilolar birşekilde gider cnm.

benim ablam 25 kg almıştı ama deli gibi yemişti.. hepsini de verdi.. kiloya takılmak beni strese sokmaya başladı artık.
karbonhidrat ve şeker yemeyeceksem fotosenteze başlayım daha iyi :KK70::KK70:

Benim arkadaşım 42 kilo hamile kalıp 67 kiloyla doğurmuştu.Aynı ablan gibi 25 kilo almıştı.6 ay sonra zayıfladı.Bir sene içinde yine 48-50 kilo oldu.

Hahaha ben 11 kilo adim...hahahaha çirozlar.. :KK70: (bu da benim avuntum)
canım biz seninle başı çekiyoruz galiba :)) bende 61 le kaldım şuan 73 kiloyum ama arkadan bakan bişe yok diyor kollar çiroz bacaklarda bu kilo nereye gidiyor anlamadım.. :) 2 yada 3 kilo alanlar hiç bişe yemiyor mu ?

Bende sebamed aldım ama hiç memnun değilim göbeğim hala pul pul soyuluyor, kaşınıyorum. Bebe yağıyla birlikte sabah akşam kullanıyorum ama faydasız. Doktorum da lireac önermişti ben hangi akla hizmet gidip sebamed aldım bilmiyorum :KK43:
bol su içiyor musun canım peki niye pul pul olsun ki bi de doğumlar yazın olacak avantajlı oluruz nemli olur cilt..ben lierc almıştım dünya kadar para verdim göğsüme de kullandım cabuk bitiyor ben de takviye olarak bebeyağı banyoda bazen de vazelin en cok nemli tutan da vazelin gibi geldi bana..
bir de lierac kullanıp catlayan da cok yapısal bence ..

canım biz seninle başı çekiyoruz galiba :)) bende 61 le kaldım şuan 73 kiloyum ama arkadan bakan bişe yok diyor kollar çiroz bacaklarda bu kilo nereye gidiyor anlamadım.. :) 2 yada 3 kilo alanlar hiç bişe yemiyor mu ?
4kilo aldım ama 3 ay doğru düzgün bi şey yemedim mide bulantısı yasayanlar yoğunsa tabi az alıyor galiba ,şimdi normal yiyorum 2aydır ama tatlı fazla yemiyorum bence sonradan iyice şişicez dikkat etmeliyiz ağırlaşmak kötü olur bizler için..pirinç ekmek tatlı vb uzak durmak lazım..

canım her sey allahın takdiri tabi ki ama ben de olsam ucakla yolculuk ani basınç gitmezdim galiba..zaten belli bi haftadan sonra yasak erken doğum riskinden bi de bebek zor elde edilmişse istemeden sakınıyoruz ..ilk aylarımda yaylaya kara gitmek cok istedim ama yüksege cıkmak basınç zararlı diye vazgeçtim..

ay bi an korktum en kötü örnek ben miyim diye ama senin yazının görünce bi ohh çektim :)
58 le başladım şuan 71 falanım, kafadan 13 kilo yani :)
olsun sağlık olsun hiç önemli değil :)

kizlar ne yaptiniz ya..o kilolar ne öyle. .asıl 7 den sonra kilolar başlıyo..simdiden 11 ler 12ler..sanirim bulantisiz gecti ilk aylar..gerci emzirirken gidio onlarin çoğu ama..genede birazcik dikkat etmekte fayda var..kilolar arkasina çatlak birakio bide en kötüsü...

Benim ablam krem falan kullanmadi ve hic catlamadi. Bence catlak da kilo da yapisal. Bizim gibi bulantisi olmayanlar zaten kiloya meyilli basladi, kimilerinin istahi acik kimileri normal..
hamurisini normalde de onermiyor doktorlar zaten ama bunye alisiksa, doyma hissi icin ekmk, pilav, makarna sart oluyor.
Hareketsizlikten kacinip bol su ictikten sonra yemek kisminda insan kendini mahrumiyet duygusuna sokmamali bence.
Aman ne bileyim iste yiyin gari :KK70:

Back
X