Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı basımıza canım..
senin mi toksoplazma testin negatifti hatırladıgım doğruysa evdeki kedilerini sevince elini ne şekilde dezenfekte ediyorsun tekarlattın mı bu testi kafam karıştı bahcede kedi bakıyorum doğum yaptı da süekli ilgileniyorum eldiven kullanmayı unutum dün gerçi elimi ıslak mendille silip sonra eve gelince yıkadım ama nette ürkütücü seyler var 2.trimestrde virüs bebege daha hızlı geçiyormuş 3.trimesterde daha da hızlı ama vicdanen bırakamıyorum kedişleri..
Maşallah kızına. 3,5 kilo hayal gibi. Daha ne istiyor doktorun:) Ben 6 kilo aldım ve bunun 3 kilosu son 1,5 haftada.selam teyzeler bizde şimdi dr dan geldik cok sukur hersey yolunda ama yorgunluk vr stresten tansiyonum yuksek cikti 1 hafta takip istedi car da sekere bakilcak 3.5 kg almisim ama dr gore o bile cok cunku ben zaten kg lu hamile kaldim kizim kizimim resminide gondereyim size teyzoslar masallah tontisime
Maşallah canım benim teyzelerinin gülü :) sağlıkla kucağına alıp sevmeni de nasip eder inşallah Rabbim.selam teyzeler bizde şimdi dr dan geldik cok sukur hersey yolunda ama yorgunluk vr stresten tansiyonum yuksek cikti 1 hafta takip istedi car da sekere bakilcak 3.5 kg almisim ama dr gore o bile cok cunku ben zaten kg lu hamile kaldim kizim kizimim resminide gondereyim size teyzoslar masallah tontisime
operacim detaylida herseyin yolunda olmasina cok sewindim hadi gozun aydin darisi basimizaCanim toxoplasma kediden daha fazla yesilliklerden geciyor. Bana iki doktorumun da dedigi, kedi diskisindan uzak dur, sen temizleme kumunu dediler. Ayrica bizim kediler ev kedisi, ic dis parazit asilari da tam. Testi tekrarlatmadim bile hatta benim doktor test istememesine ragmen ben kendi istegimle yaptirmistim.
Toxoplasma sokakta yururken havadan bile bulasabiliyormus. Cok kafaya takmamak lazim yani.
cnm hadi gozun aydin detaylida hersey yolundaymis cok sukur :) buarada detayliyi medipoldemi yaptrdin ve nkdr aldilar gerci senin ikiz ama olsum fikir olur.Olabilir tabi canim zaten simdi doktormdan geliyorm hem detayli hemde kan idrar sonuclarimi gosterdimde kansizim tabiki ve kalsiyum eksikligi cikti kan hapi verdi ona baslicam yogurt pek yiyemiyorm ya nedense ama süte abanmam lazim artik herseyler bebisler icin zaten..
Ayy masalahhhselam teyzeler bizde şimdi dr dan geldik cok sukur hersey yolunda ama yorgunluk vr stresten tansiyonum yuksek cikti 1 hafta takip istedi car da sekere bakilcak 3.5 kg almisim ama dr gore o bile cok cunku ben zaten kg lu hamile kaldim kizim kizimim resminide gondereyim size teyzoslar masallah tontisime
Cok sagol canim darisi sana insalah yok medipolde bana ikiz fiyati 770 dediler cok geldi acikcasi cerahpasada yaptirdim oyuzden memnun da kaldim yani guzeldicnm hadi gozun aydin detaylida hersey yolundaymis cok sukur :) buarada detayliyi medipoldemi yaptrdin ve nkdr aldilar gerci senin ikiz ama olsum fikir olur.
cerrahpasada nkdr odedin cnm hastaneye? randewuyu nasil aldin?Cok sagol canim darisi sana insalah yok medipolde bana ikiz fiyati 770 dediler cok geldi acikcasi cerahpasada yaptirdim oyuzden memnun da kaldim yani guzeldi
selam teyzeler bizde şimdi dr dan geldik cok sukur hersey yolunda ama yorgunluk vr stresten tansiyonum yuksek cikti 1 hafta takip istedi car da sekere bakilcak 3.5 kg almisim ama dr gore o bile cok cunku ben zaten kg lu hamile kaldim kizim kizimim resminide gondereyim size teyzoslar masallah tontisime
kizlar bugun vaktim vardi ebebek magazasina girdim secili urunlerde bebek arabasi bazi park yataklar fln her 250 tl lik aliswerse 100 tl cek weriyolarmis 23 nisanda son bulckmis kampanya bi bakin derim internet sitesinden fln magazaya gitmeseniz bile. bzm daha cok erken keskw yazin yapsalarmis su indirimi diye dusunmeden edemedim :)
içimi rahatlattın dunden beri taktım kafama ben..yeşillikleri iyi yıkıyorum zaten inş.bi şey olmaz cok sag ol..Canim toxoplasma kediden daha fazla yesilliklerden geciyor. Bana iki doktorumun da dedigi, kedi diskisindan uzak dur, sen temizleme kumunu dediler. Ayrica bizim kediler ev kedisi, ic dis parazit asilari da tam. Testi tekrarlatmadim bile hatta benim doktor test istememesine ragmen ben kendi istegimle yaptirmistim.
Toxoplasma sokakta yururken havadan bile bulasabiliyormus. Cok kafaya takmamak lazim yani.
Canim benimki depek tekme seklinde hareket etmiyor. Daha cok itekliyor, geriniyor. Cok gezer yorulursam dinlenirken tekmeliyor.. her bebişin huyu farkli olurmuş..Kızlar 22+5 günlük hamileyim bebegimin tekmesi yok içimde hareket ediyor dönüyor sanki bide çok yoğun hareket etmiyor sizin bebislerin hareket yoğunluğu nasıl bu arada oğlum olacak benim
Hic ucret odemedik orda ama randevu almak cok zor hazirana kadar doluymus randevular bi akrabamiz ayarladi bize ya tanidik vardi sagolsun yoksa alamazdik yanicerrahpasada nkdr odedin cnm hastaneye? randewuyu nasil aldin?
Hareket yoğunluğu nasil canm günlük kaç defa hareketini hissediyonCanim benimki depek tekme seklinde hareket etmiyor. Daha cok itekliyor, geriniyor. Cok gezer yorulursam dinlenirken tekmeliyor.. her bebişin huyu farkli olurmuş..