• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bnde pentinin balensiz sporcu gibi olan sutyenlerinden aldim.benn goguslerim 75 b falandi pentidemi m/l olani aldim bana gore baya buyuduler gelio

Canım benim de 5. Gün embriyosu. Adete göre yapılıyor yine de hesaplama.
aa tatlim ama guvenc hesaplama yaparkn bnmkini oyle yapmamisti. simdi farkli bi dr a gidiyrm ondada guvencin hesapladigi gbi cikiyor son adet tarihimden 4 gun once gbi yani. adet gunume gore tahmini dogum tarihi 5 ekim guvencin hesabina gore 1 ekim .

????????kızlar merhaba.benimde bugun detyalı ultrason kontrolüm vardı.radyoloji uzmanı yaptı.çok şükür herşey yolunda 21+3 gunluğuz.gelişimi herşeyi iyi maşallah.sadece sol tarafımda kasılma varmış.kendinizii yormuşsunuz dedi ayakda fazla durmayın iş yapmayın yürüyüş yapmayın dedi.ev hanımıyım ev işi falan yapıyodum çokda dikkat etmiyodum tüp bebek olmasına rağmen çünkü iyi hissediyodum kendimi..dün avm de gezerken batmalarım oldu aşağıdan göbek deliğimdede sızı oldu dinlendim geçti.meğer bundan sebepmiş.kasılmalar ii değil dedi erken doğuma sebep olur dedi.bol bol dinlenin dedi.güya herşey yolunda deseydi memelkete gidecektim 3 saatlik yol.ama kesinlikle olmaz dedi riske atamam dedi.kendi dr umada bilgi verdi onunlada görüştük oda magnezyum verdi progestan verdi.plesentada aşağıdaymış ama bu önemli değil dedi ilerleyen zamanda o yukarı çıkacak dedi.günde bir tane soda iç dedi.böyle bişey yaşayan oldumu kızlar???

Merhaba kızlaaarrr çok yazamıyorum ama yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum size birşey soracam 21 hafta 4 günlük olduk biz ve ikiziz biliyorsunuz doktorum progestan kapsül verdi fitil olarak kullanan varmı erken değil mi daha
canım bende 21+3 günlüğüm banada bugün verdi dr um fitil kullanacakmışım.bide magnezyum verdi kasılmalarım varmış dinlenecekmişim :(

benim de göğüslerim normalde küçüktür, 80 B kullanıyordum, cok da üzüm tanesi değildi yani.
şimdi pentinin balensiz sporcu sütyeni gibi bir sütyeni var, onlardan aldım 3 tane beyaz gri siyah. ya S/M ya L/XL oluyordu, büyük olanını aldım ben de. doğumda 90'ı geçer mi acaba? Pamela Anderson'a bağlayacak mıyım :KK31:
ben 90 i gorduysem sende görebilirsin:KK19:

aa tatlim ama guvenc hesaplama yaparkn bnmkini oyle yapmamisti. simdi farkli bi dr a gidiyrm ondada guvencin hesapladigi gbi cikiyor son adet tarihimden 4 gun once gbi yani. adet gunume gore tahmini dogum tarihi 5 ekim guvencin hesabina gore 1 ekim .
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
Şuradan hesaplandığında blastosist tarihi girsemde, adet girsem de aynı tarih çıkıyor bende. Ama benimki dondurulmuş transferiydi. Adet tarihinden sonraki yumurtlamaya denk getirilmiş olabilir.

Bir sorum olacak;
Yarın sabah 09.00'da randevumuz var, sonrasında da şeker yüklemesi yapılacak. 09.30da ilk kanı versem 10.30da 2. kanı vermiş olurum.
ben sabah gözümü açtıgım an yemek yiyen biriyim, açlığa özellikle sabah açlığına dayanamıyorum, naparım diye düşünüyorum şimdiden..
bu endişelerimi eşime söylediğimde, hastanede o kadar uzun sürmez işimiz bir saat neden bekletsinler hemen alırlar ikinci kanı da dedi koptum :KK70::KK70:
50 LİK YÜKLEMENSE ben tok gitmiştim ona, doktor farketmez demişti bana,
100 lük de aç gitmiştim, inşallah ona gerek kalmaz o çok sıkıcıydı

opera opera hadi bakalım.. Cok strese gitme sakin o da sekeri yükseltir.. ben de yarin kontrole gitcem..
cok canim sıkkın.. Bir yandan annem sıkıştırıyor bebegin esyalari icin, bir yandan esim acele etme deyip önümü tikiyor. Annem bana ezik muamelesi yapıyor farkinda olmadan.. eşim sacmaliyor iyice, hele Bi elimize alalim deyip duruyor.. hormonlarim ve ben basbasayiz. Sabah 8 den beri durup durup aglar vaziyetteyim..

opera opera hadi bakalım.. Cok strese gitme sakin o da sekeri yükseltir.. ben de yarin kontrole gitcem..
cok canim sıkkın.. Bir yandan annem sıkıştırıyor bebegin esyalari icin, bir yandan esim acele etme deyip önümü tikiyor. Annem bana ezik muamelesi yapıyor farkinda olmadan.. eşim sacmaliyor iyice, hele Bi elimize alalim deyip duruyor.. hormonlarim ve ben basbasayiz. Sabah 8 den beri durup durup aglar vaziyetteyim..

Benim kocama da yatak, araba, ana kucagi vs diyince daha coook var hallederiz diyor. Ama benimkinin huyu boyle zaten her isini son dakika yapar.
bana kalirsa sen almak istediklerini al, erken dogum olsa dimdizlak kalicam diye stres oluyorum, en keyifli alisverisimiz bu, tadini cikaralim de. Hassasiyetini belli et. Erkekler imadan anlamiyor, direkt komutla calisiyorlar malesef..

Glikoz yuklerken sunu iciriyorlar
20150430_095751.webp

Back
X