Sagol canim aynen oyle galiba erkek daha iri olurmus genelde zaten hem de ne uyanikgözün aydin cnm. ..kilolari gayet iyi sakın düşünme. .eee 2 kişi paylasiolar besinleri. .kardeş payi..ama oğlan daha uyanık olcak heralde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim aynen oyle galiba erkek daha iri olurmus genelde zaten hem de ne uyanikgözün aydin cnm. ..kilolari gayet iyi sakın düşünme. .eee 2 kişi paylasiolar besinleri. .kardeş payi..ama oğlan daha uyanık olcak heralde![]()
aa tatlim ama guvenc hesaplama yaparkn bnmkini oyle yapmamisti. simdi farkli bi dr a gidiyrm ondada guvencin hesapladigi gbi cikiyor son adet tarihimden 4 gun once gbi yani. adet gunume gore tahmini dogum tarihi 5 ekim guvencin hesabina gore 1 ekim .Canım benim de 5. Gün embriyosu. Adete göre yapılıyor yine de hesaplama.
canım bende 21+3 günlüğüm banada bugün verdi dr um fitil kullanacakmışım.bide magnezyum verdi kasılmalarım varmış dinlenecekmişimMerhaba kızlaaarrr çok yazamıyorum ama yazdığınız herşeyi tek tek okuyorum size birşey soracam 21 hafta 4 günlük olduk biz ve ikiziz biliyorsunuz doktorum progestan kapsül verdi fitil olarak kullanan varmı erken değil mi daha
Gözün aydın. Kilosu gayet normal canım.
ben 90 i gorduysem sende görebilirsinbenim de göğüslerim normalde küçüktür, 80 B kullanıyordum, cok da üzüm tanesi değildi yani.
şimdi pentinin balensiz sporcu sütyeni gibi bir sütyeni var, onlardan aldım 3 tane beyaz gri siyah. ya S/M ya L/XL oluyordu, büyük olanını aldım ben de. doğumda 90'ı geçer mi acaba? Pamela Anderson'a bağlayacak mıyım![]()
Benimkiler minnaktı 70B. Şimdi 80b oldu. Demekki emzirirken 85-90 olur. Ay hep hayalimde. Şahane olacak, keşke öyle kalsa:)ben 90 i gorduysem sende görebilirsin![]()
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.htmlaa tatlim ama guvenc hesaplama yaparkn bnmkini oyle yapmamisti. simdi farkli bi dr a gidiyrm ondada guvencin hesapladigi gbi cikiyor son adet tarihimden 4 gun once gbi yani. adet gunume gore tahmini dogum tarihi 5 ekim guvencin hesabina gore 1 ekim .
Gunaydin kizlar..
seker testine gidicem ama acliktan midem kaziniyor![]()
günaydın cnm. açlık gerçekten sinir bozucu. neyse sen atlatıyosun az kaldı. bakalım biz napıcaz![]()
Gunaydin kizlar..
seker testine gidicem ama acliktan midem kaziniyor![]()
50 LİK YÜKLEMENSE ben tok gitmiştim ona, doktor farketmez demişti bana,Bir sorum olacak;
Yarın sabah 09.00'da randevumuz var, sonrasında da şeker yüklemesi yapılacak. 09.30da ilk kanı versem 10.30da 2. kanı vermiş olurum.
ben sabah gözümü açtıgım an yemek yiyen biriyim, açlığa özellikle sabah açlığına dayanamıyorum, naparım diye düşünüyorum şimdiden..
bu endişelerimi eşime söylediğimde, hastanede o kadar uzun sürmez işimiz bir saat neden bekletsinler hemen alırlar ikinci kanı da dedi koptum![]()
opera hadi bakalım.. Cok strese gitme sakin o da sekeri yükseltir.. ben de yarin kontrole gitcem..
cok canim sıkkın.. Bir yandan annem sıkıştırıyor bebegin esyalari icin, bir yandan esim acele etme deyip önümü tikiyor. Annem bana ezik muamelesi yapıyor farkinda olmadan.. eşim sacmaliyor iyice, hele Bi elimize alalim deyip duruyor.. hormonlarim ve ben basbasayiz. Sabah 8 den beri durup durup aglar vaziyetteyim..