• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Glikoz yuklerken sunu iciriyorlar Eki Görüntüle 1512643
Icilmicek gibi degil di mi.. bana verdikleri limonata gibiydi pek sevdim..
benim eşim gazla çalışıyor malesef ama benim gazimla degil.. kimse o bulup yakasina yapişcam dangalagin teki biz dogduktan sonra aldik herseyi, cok hediyo geliyo, zaten cabuk buyuyo, giyemiyo falan filan diye bık bıklamış.. evlenirken de yine malın biri bulasik makinesi gereksiz zaten 2 kisiyiz, kullandirtmiyom ben esime deyince, 3 ay makine yatti evde.. neyse ki yeni evli oldugumuzdan hemen hemen her aksam yemege davetliydik de ugrasmadim cok..

opera opera hadi bakalım.. Cok strese gitme sakin o da sekeri yükseltir.. ben de yarin kontrole gitcem..
cok canim sıkkın.. Bir yandan annem sıkıştırıyor bebegin esyalari icin, bir yandan esim acele etme deyip önümü tikiyor. Annem bana ezik muamelesi yapıyor farkinda olmadan.. eşim sacmaliyor iyice, hele Bi elimize alalim deyip duruyor.. hormonlarim ve ben basbasayiz. Sabah 8 den beri durup durup aglar vaziyetteyim..
Sen hangi eşyalardan bahsediyorsun.? Oda falansa sonra da yapılır stres yapma canım. Doğunca yatacağı bir Beşik falan olsun tabii. Bu arada beşik yerine 2-3 ay port bebe kullananlar da var. O bık bıklayan çok biliyorsa versin size kendi çocuğundan kalan beşiği falan.

Son düzenleme:
Benim gebelik takvimine gore agirligi normal ama boyu 25 cm . 30 olmasi gerekmiyor mu? Hobbit mi olcak yoksa evladim :KK48:

bende kontrol çıktım geldim işe ama doktor şeker yüklemesini bugün yapmadı,22+4 çıktı o yüzden 24-28 haftaları arasında yapılması daha uygun dedi.bir sonraki kontrolde yapalım şeker yüklemesini dedi.bir sonraki kontrolde 1 ay sonra artık.
485 gr olmuş haftasına göre iyi dedi bilemedim biraz küçük kalmış sanki doktor normal dedi.boyunu söylemedi.yüzünü azcık gösterdi bize ağzını hareket ettiriyodu söyleniyodu sanırım :)

Kızlar hepinize sağlıklı güzel günler ablam dün sabah 8 de ameliyata girdi akşam üstü 5 de çıktı şu an yoğun bakımda uyutuyorlar sizlerden rica etsem onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim hepinizden razı olsun evlatlarınızı size bağışlasın

geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versın sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah hastaneden ve butun hastalara da acil sifalar olsun inşallah..

Doktor kontrolunden ciktim, 676 gr 25 cm dedi. 3 gun onde cikti. Cok sukur sorun yok, sivi miktarli, rahim agzi kapaliymis. Esnedi tam yuzune bakarken :KK66:
Çok şükür iyimiş cnm inş şekr yüklemesindede sorun olmaz.benim dktrm şekr yüklemesi yaptrmadı inslün drenci ve açlık tokluk şekrime baktı yapmamıza gerek yok dedi tabi bende mtlu oldum:KK49:Hepimiz için hayrlusı olur inş:KK46:

Sen hangi eşyalardan bahsediyorsun.? Oda falansa sonra da yapılır stres yapma canım. Doğunca yatacağı bir Beşik falan olsun tabii. Bu arada beşik yerine 2-3 ay port bebe kullananlar da var. O bık bıklayan çok biliyorsa versin size kendi çocuğundan kalan beşiği falan.
Ah onu bi bulsam, yapacagi biliyorum ben.. onun da gaza gelen bir hanımı vardir elbet..

C
bende kontrol çıktım geldim işe ama doktor şeker yüklemesini bugün yapmadı,22+4 çıktı o yüzden 24-28 haftaları arasında yapılması daha uygun dedi.bir sonraki kontrolde yapalım şeker yüklemesini dedi.bir sonraki kontrolde 1 ay sonra artık.
485 gr olmuş haftasına göre iyi dedi bilemedim biraz küçük kalmış sanki doktor normal dedi.boyunu söylemedi.yüzünü azcık gösterdi bize ağzını hareket ettiriyodu söyleniyodu sanırım :)
Canm bence gayet iyi maşaAllah hem sağlklı olsunlarda zayıf olsunlar bi kucağmiza alalım hayırlısıyla biz onları tosun gibi yaparız:KK49:

C

Canm bence gayet iyi maşaAllah hem sağlklı olsunlarda zayıf olsunlar bi kucağmiza alalım hayırlısıyla biz onları tosun gibi yaparız:KK49:
haklısın valla canım,saolasın.dediğin gibi sağlıklı olsunlar bi sıkıntı olmasın gerisi gelir ;)

CAnim maşallah gözlerin aydin benimde boyu normal ama kilosu 650gr çıktı üç gün önce doktor iyi dedi ama gelde bana anlat bir anda kilo alacaklar galiba bizim veletler

hadi seninde gözün aydın. .dr un normal dediyse sıkıntı yapma.

Kızlar göğüs ucu catlak olmamasi için krem kullaniyor musunuz? Ben bugünden itibaren başlıyorum. Garmastan pomad aldim eczaneden 39, 50tl. Arkadaşım yeni doğum yaptı ve kullanmadığı için çok acıdigini soyledi. Erken başlamak gerekiyormuş. Sizin de bilginiz olsun 6aylikken veya 7aylikken mutlaka başlamak lazim.

sonuçlarım çıktı:
açlık şeker:77
1.saat :183
idrarda lokosit pozitif, 4-5 değeri :(

sonuçlarım çıktı:
açlık şeker:77
1.saat :183
idrarda lokosit pozitif, 4-5 değeri :KK43:

şeker sanki biraz yüksek dün ki yorumlara göre..ama idrar için beni 14.bin lokosit çıktı bakteri falan da çıktı..ama idrar kültüürnde üreme olmadıından antibiyotik vermedi dr..çok ağrımm olduğu için monurol saşe verdi rahtaladım biraz..

CAnim maşallah gözlerin aydin benimde boyu normal ama kilosu 650gr çıktı üç gün önce doktor iyi dedi ama gelde bana anlat bir anda kilo alacaklar galiba bizim veletler
saolasın canım ya valla banada doktor haftasına göre normal dedi. ama yinede insan bi düşünüo :)

Back
X