• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

opera opera içlerindeki ayi kendiliginden gider mi bilmem ama ben bi dogurayim canina okuyacam o ayının.. Her emzirmede uyandirmazsam ne olayim.. cok hain planlarim var yeminlen :KK70:
canm seninkide benimkine benziyosa hiccc umutlanma...bi gece sabaha kadar saat başı kalkti oglum..aglayip durdu..felaket bi geceydi..bi kere bile uyanmadi..bide sabah kalkinca nedese beğenirsin..bu gece hic uyanmadi ne güzel uyudu dedi:KK34:

bende az önce akşam yemeğe çıkalım değişik olsun demistim..teli aldi içeri gitti. .birazdan kapi çaldı. .burger dan yemek soylemis..bide en sevdiginden soyledim die ovunmezmi..:KK35:sanki ben evde yemek hazirlayamazdim amac disari cikmakti..yavrum idda ediyorum benimki en su katilmamisi:-)

canm seninkide benimkine benziyosa hiccc umutlanma...bi gece sabaha kadar saat başı kalkti oglum..aglayip durdu..felaket bi geceydi..bi kere bile uyanmadi..bide sabah kalkinca nedese beğenirsin..bu gece hic uyanmadi ne güzel uyudu dedi:KK34:

bende az önce akşam yemeğe çıkalım değişik olsun demistim..teli aldi içeri gitti. .birazdan kapi çaldı. .burger dan yemek soylemis..bide en sevdiginden soyledim die ovunmezmi..:KK35:sanki ben evde yemek hazirlayamazdim amac disari cikmakti..yavrum idda ediyorum benimki en su katilmamisi:-)

Benim doğumdan sonrasına dair hiç umudum yok zaten, o istese bile ben bırakmam zaten, bir kere yapar aylarca başıma kakar sonra..
seninki de kendi kategorisinde iddialıymış bu arada :KK70::KK70:
ben 2 saat ugrastım yemek yaptım, gitti mutfaga yedi benimki, ne anneler günü ama..:KK14::KK14:

images (17).webp

gece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim

gece acildeydim kizlar dun arkadasima brbek görmeye gittim ordan anneme hediye almaya ordan gekdim dus alip dugune gittim eve geldim belim kasiklarim cok agridi hareketlerinide az hissettim bütün gece bekledim ama gram uyumadim en son gece saat 4 de esimi kaldirdim gittik acile baktik uyuyomus hanfendi daha dr yattım basladi vurmaya sagol annem dedim ya aklimi aldim dr cok sukur Bisi yok hareketki masallah solunumuda yapiyo dedi damarlardada sorun yok gelisimide guzel 1115 gr olmus hanfendicim
geçmiş olsun canım seninkinin oynamaması normal kızı yormuşun resmen çocukcağızda uyuyarak dinleniyormuş kilosuda benim kızla aynı maşallah rabbim nazarlardan korusun Anneler günün kutlu olsun

Bazen korkutuyolar boyle gecmis olsun canin

Canım benimde sebebsiz infertiliteydi. Evliliğimin ilk aylarinda düşük yapmıştım sonra 1 aşılamam tutmadı. Vakit kaybetmeden tüp bebek denedik 28 yaşındaydım çok şükür ilk denemede tuttu. Allahım sanada nasip eder inşallah ki ben inanıyorum olacak bu sefer.
çok teşekkür ederim:)içine doğdu galiba:)

gecmiş olsun canım, sen cok yormuşsun prensesi ama :confused:

Gunaydin hamişler...
dun geceyi cok kotu gecirdik biz de.. tansiyonum düştü mü yukseldi mi bilemedim.. nefesdarigi oldu.. oturamadim, yatamadim, duramadim yani bi yerde.. sirtimi destekledim yattim olmadi.. iyice buyudu sanirim paşa.. cigerlerime baski yapiyor.. Allahtan fıkır fıkırdı da onun icin endise etmedim..
sevcanf sevcanf cok gecmis olsun.. ben alıştım artik o durgunluga.. kesinlikle yorgunluktan oluyo.. ama insanin akli basindan gidiyor tabi..

Gunaydinlar.. Biz gidiyorz seker yuklemeye hakkinizi helal edin :KK48: icimden bi ses sen bunu icemiceksin diyo ama hadi bakalim hayirlisi...

günaydın kızlar. iki gündür okuyamıyordum. okudum okudum güldüm valla allah iyiliğinizi versin. özellikle asmakilit asmakilit dışarda yeme fikri çok yaratıcı olmuş kocanın. bu erkekler neyin kafasında bazen anlamakta güçlük çekiyorum:)

ben de cumartesi şeker yüklemesi yaptım. açlık 84 tokluk 120 küsur çıktı. sıkıntı yokmuş çok şükür. ama o şekerli su ne menem bişeymiş yaa. zaten tatlıyı sevmem. zor içtim. neyse atlattık. bi de doğumu atlatırsak:)

Ya hi kac gundur internetten logusa pijamalarina bakıyorum. Normal pijamalar 40-50 lirayken, basina logusa eklenince pijama oluyor en az 90 lira.. bu ne yaa.. malzeme ayni, dikiş ayni.. nedir yani..

Ya hi kac gundur internetten logusa pijamalarina bakıyorum. Normal pijamalar 40-50 lirayken, basina logusa eklenince pijama oluyor en az 90 lira.. bu ne yaa.. malzeme ayni, dikiş ayni.. nedir yani..
evet aynen öle valla bende bakıyorum.bide pijama takım sabahlıklı falan olunca 100ü geçiyo

kizlar sabahtan beri belimde we kasiklarimda ozrllikle oturunca bir zonklama waru bu hftada sizde yasamismiydiniz? yorgunda degilim aslinda gayet guzel dinlendim pazar gunu haftya dinlenmis de basladm ama

Evet geldim sonunda eve size seker macerami anlatayim once az karnina kan verdikten sonra ictim 2 bardak suyu kusucam diye korktum ama ilk etapta kusmadim tam 1. Saat doldu kan vericekken cok kotu oldum ve dayanamdm direk cikardim ictigim suyu tam 1 saat olmstu zaten hemen kan aldilar doktrmla gorstm yapck bisey yok tokluga baktirip bildirirsn bana dedi simdi 1.saat sonucuma baktm 118 cikmis iyi galiba dimi 2.saate bakilamadi ama sanirim bisey yok gibi buarada kan degerimde cok cok dusukmus doktormdan gene firca yedm nerdeyse kan vericez sana dedi yani okadar moralm bozldu biraz ama et ve siyah uzum dedi bide kan hapimi 2 ye cikardi gunde bakalm hayirlisi

Back
X