Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuş Rüzgar güle güle oynasınSonunda bitti.. tek eksiğimiz gözlerimiz![]()
Elini karnına bastırınca içe girmiyor, taş gibiyse Sancı olabilirmiş. Onun dışında düzenli değilse yalancı sancılar senin haftalarda gözükebilirmiş. Bir de sen 1 hafta daha öndesin. İçine sinmiyorsa bir doktora görün istersen canım.Lulinda ben de ayniyim.. her sey düşüyor elimden.. SabaHtan beri de belimde bi sanci, karnima dogru ilerliyo, kasigimdam cikiyo.. kalkip dolasinca hafifliyo, bi de soguk soguk terliyorum.. neler oluyor bana???
Cevabın için çok teşekkür ederim canım haklısın gidip deneyip almak lazım internet kolay ama begenmezsen olmazsa geri gönder değiştir falan sıkıntı oluyo. Ankarada böyle şeyler nerden alınır bilmiyorum ki etrafımda burda doğum yapanda yok. Öğrenicez artık.Bu ürünlerin aynıları var orada. Aşağı yukarı 20-25tl daha ucuz. Git-gel yorgunluğa nazaran alınabilir internetten. Bugünopera ile Altını üstüne getirdik hanın. Şansen benim anam ağladı:)
Yanlız bazı modelleri denemek lazım. Mesela kare yaka gibi olanlar göğsün çok sağında solunda olabiliyor. Emzirirken çıkartmak zor. En Güzeli düğmeler ortadan açılan ve göğüs altına kadar inen düğmeliler veya omuzdan açılanlar.
Valla tirsmaya basliyorum sanırım.. Karnimi doyurayim biraz dolanayim gecmezse gidicem doktora..Elini karnına bastırınca içe girmiyor, taş gibiyse Sancı olabilirmiş. Onun dışında düzenli değilse yalancı sancılar senin haftalarda gözükebilirmiş. Bir de sen 1 hafta daha öndesin. İçine sinmiyorsa bir doktora görün istersen canım.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2007/11/gerek-ve-yalanci-doum-sancilari.html
Ben çok sakar oldum ya, sizde de olan var mı? Elimdeki herşeyi düşürüyorum. Kedilerin suyunu koyarken döküyorum. Bu gidişle bebeği nasıl tutacağım ben?:)))
Sanki beynim ellerime hükmedemiyor:)
Canım ya ben 2 gündür biraktim ama rahmimde hafif ni agri oldu korktum. Ne hapi iciyosun. Halen devam ediyormusun pekimarpesa azicik salla, dürtükle, biraz uzanmaya çalış, bi sagina bi soluna dön.. calkalansin, rahati kacsin.. fıkırdar muhtemelen..
arife1991 15. Haftaya kadar kullandim sanirim. Sonra hapa gectik.. aslinda 12. Haftadan sonra gereksizmis ama yine de tedbir olsun diye devam ediyorlarmis, sonradan ogrendim..
Ben 9. Hafta bırakmıştım.Kızlar crinone jel kaçıncı haftaya kadar kullandiniz bana acil yardımcı olun lütfen.
Sonra ek birsey kullandin mi hap filan yada igneBen 9. Hafta bırakmıştım.
marpesa azicik salla, dürtükle, biraz uzanmaya çalış, bi sagina bi soluna dön.. calkalansin, rahati kacsin.. fıkırdar muhtemelen..
arife1991 15. Haftaya kadar kullandim sanirim. Sonra hapa gectik.. aslinda 12. Haftadan sonra gereksizmis ama yine de tedbir olsun diye devam ediyorlarmis, sonradan ogrendim..
Hayır sadece vitamin Elevit e devam ettim. Hamileliğin ilerleyen haftalarında calsiyum, Demir, magnezyum ekleniyor. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Progesteron a devam edenler de var. Bence doktoruna güven, dediğim gibi başkasının ne kullandığı çok önemli değil.Sonra ek birsey kullandin mi hap filan yada igne
Kızlar benim popomun kemikleri ağrımaya başladı zor oturuyorum
Kızlar crinone jel kaçıncı haftaya kadar kullandiniz bana acil yardımcı olun lütfen.
Hapi da cok kisa kullandim. Sadece ara ara kanama oldu o zaman ictim. Doktorum elimizde tek atimlik kursunumuz o, vucudunu disardan almaya alistirma, gerektigi zaman işe yarasin demişti. Birakman iyi olmus.Canım ya ben 2 gündür biraktim ama rahmimde hafif ni agri oldu korktum. Ne hapi iciyosun. Halen devam ediyormusun peki