- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Oohhhh.... ben de hafta sonu geleyim de kemeraltinin altini ustune getirelim.. kemer üstü olsun..kızlaaarr..
yarın izmire gidiyorum bir haftalığına
bakalım kaç kilo alarak döniciiiiimmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oohhhh.... ben de hafta sonu geleyim de kemeraltinin altini ustune getirelim.. kemer üstü olsun..kızlaaarr..
yarın izmire gidiyorum bir haftalığına
bakalım kaç kilo alarak döniciiiiimmmm![]()
demekki sende bizim gibi geç hissedeceksin 21.haftanın sonuna doğru dediğim gibi bir hafta içinde minik pıt pıtlar hissetmeye başlarsın canımo tatli olayini da yaptim tatli yedim sirt ustu uzanip yok deli gbi tum gun onu takip ediyorum. uyuyoken birsey yapiyorsa bilmem ama bn uyanikken yok birsey
ablan vardı izmirde sanırım dimi amannn boşver ye iç eğlen kafanı dağıt kocanda evde senin yokluğunda özlesin seni![]()
Oohhhh.... ben de hafta sonu geleyim de kemeraltinin altini ustune getirelim.. kemer üstü olsun..![]()
azalttım tuzu ama zaten benim yaz geldimi ayaklarımda ödem oluşurdu hemen,Tuz durumun nasil?? Ben hic azaltmadim mesela.. hala cok tuz tüketiyorum.. biraz azlatsam iyi olacak ama..
bebeğin boyu kilosu ne kadar olmuş canım,bizde bugün dr komtrolumuz vardi kasik ve bel agrilarimi soyledim alttan muayne etti rahim agzi acikligi varmi diye bakti cok şükür bisi yok idrar testi yapti enfeksiyon falanmi oldu diye onun disinda iyiyiz cok sukur guzel guzel büyüyoru rapor aldim 10 gun accik dinleneyim zaten 2 hafta daha calisip rapordan sonra izne cikcam kismetse
bebeğin boyu kilosu ne kadar olmuş canım,
bende haftaya gidicem doktora merak ediyorum ne kadar olcaklar diye
ins cnm sagol opuyorummmmdemekki sende bizim gibi geç hissedeceksin 21.haftanın sonuna doğru dediğim gibi bir hafta içinde minik pıt pıtlar hissetmeye başlarsın canım![]()
gozun aydın maşallah canım38 cm 1320 gr cnm masallah simdilik iyi bakalım
Ooo bir de siz buluşup altını üstüne getirin bakalım:) Sen ana kucağı aldın mı arabaya uyumlu?Oohhhh.... ben de hafta sonu geleyim de kemeraltinin altini ustune getirelim.. kemer üstü olsun..![]()
Yok canim anakucagini bi arkadas verdi.. ayri.. cok kullanacagimi sanmiyorum zaten 40 i ciktiktan sonra 1 ay antep 1 ay adana turu planlıyorum. Bakarsin 1, hafta da istanbul yaparim.. tup annelerine goturmek istiyorum. Oglan 4 aylik olur Donene kadar. oralarda da kanguruyla gezmeyi planlıyorum.. Goturmem anakucagini..Ooo bir de siz buluşup altını üstüne getirin bakalım:) Sen ana kucağı aldın mı arabaya uyumlu?
Hangi kanguruyu almayı düşünüyorsun? Hepsi yenidoğana uygun değilmiş. Özellikle pipililer için:)Yok canim anakucagini bi arkadas verdi.. ayri.. cok kullanacagimi sanmiyorum zaten 40 i ciktiktan sonra 1 ay antep 1 ay adana turu planlıyorum. Bakarsin 1, hafta da istanbul yaparim.. tup annelerine goturmek istiyorum. Oglan 4 aylik olur Donene kadar. oralarda da kanguruyla gezmeyi planlıyorum.. Goturmem anakucagini..
Hadi yaa.. onu da annemin bi komşusu vermiş. Torunununmuş.. erkek bebek o da.. onlar da ogretmen karikoca dikkat etmislerdir herhalde alirken.. bi arada gecelik pojama isini hallettim. L beden aldim.. denedim simdi bile oldu.. 2 aya biraz daha kilo alcam nasilsa.. tam olur inşallah..Hangi kanguruyu almayı düşünüyorsun? Hepsi yenidoğana uygun değilmiş. Özellikle pipililer için:)
Güzelmiş canım, güle güle kullan.Hadi yaa.. onu da annemin bi komşusu vermiş. Torunununmuş.. erkek bebek o da.. onlar da ogretmen karikoca dikkat etmislerdir herhalde alirken.. bi arada gecelik pojama isini hallettim. L beden aldim.. denedim simdi bile oldu.. 2 aya biraz daha kilo alcam nasilsa.. tam olur inşallah..
Hadi yaa.. onu da annemin bi komşusu vermiş. Torunununmuş.. erkek bebek o da.. onlar da ogretmen karikoca dikkat etmislerdir herhalde alirken.. bi arada gecelik pojama isini hallettim. L beden aldim.. denedim simdi bile oldu.. 2 aya biraz daha kilo alcam nasilsa.. tam olur inşallah..
Benimki de ayni kafada.. ben de bugun is cikisi aradim baktim acmadi telefonu, bastim carsiya gittim. Girdim kompedana, varmi logusa şeysinden, var dediler baktim fiyatbda uygun, paketle dedim aldim valla.. oh en guzeli emrivaki.. iki takıma 85 tl vardim toplam..gule gule kullan cnm cok guzelmis bende istiyorum artik almak ama kocam hala biraz daha bekleyelim derdinde
oo maşallah çok iyi cnm, bizimkilerde öyle bişey olacak demekki, ikizlerin erken doğum riski olduğu için 28.haftayı atlattığım için şükrediyorum kiloları da 1300 falan olursa allah korusun heran doğursam bile yaşama şansları yüksek artık38 cm 1320 gr cnm masallah simdilik iyi bakalım