- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Nikoletta mi ne.. tam bilmiyorum.. eve gidince bakayim bi..Çok güzeller , güle güle kullan :) ben de bu ay sonu başlıycam alışverişe. Markası ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikoletta mi ne.. tam bilmiyorum.. eve gidince bakayim bi..Çok güzeller , güle güle kullan :) ben de bu ay sonu başlıycam alışverişe. Markası ne ?
Geçmiş olsun ... Ben de gece 3 te kasık ve bel ağrısıyla uyandım . Bu hafta 2. Oluyor , doktora gittik sabah , istirahat ve günde 3 litre su içilecek dedi. Bunlar brexton hicks denilen kasılmalarmış , Rahmi doğuma hazırlayan yalancı doğum sancılarıymış . Günde 10 kere olursa önemli değil ama saatte 3-4 kere oluyorsa Ağrı , sertlik ve kasılma hemen gel dedi . Muhtemelen sen de kendini yormuş olabilirsin iyice dinlen ve bol su iç:)Lulinda nasıl oldu acaba.
Kızlar sabah bi sancıyla uyandım. Kasıklarım taş gibiydi bacaklarım topuklarıma kadar uyuştu. Soğuk terlemeye başladım yarım saat sürdü. Şimdi iyiyim bebeğin hareketlerini hissettim. Ama 2-3 haftadır kasık kemiklerim ağrıyo. Haftaya doktor kontrolüm var. Bakalım doktor ne diyecek.
Çok geçmiş olsun ... Inşallah haftaya da bir şey çıkmayacak . Bu afacanlar dokuz doğurtacak bize :) benim erkem doğum sancılarım oluyormuş , kasılma karnım taş gibi oluyor korkulacak bi şey değilmiş sayı itibariyle ama , o anlaşmayı ben de Yaptım 10 hafta daha sabret annecim diye ... Inşallah söz dinlerlerSelam kızlar,
Daha eve yeni gelebildim. Hem vajinal muayene oldum hem de nst ye girdim 45dk. Rahim ağzında bir açıklık görülmedi. Spektrum takıp öksürttü ve ıkındırdı. Onda da bir sızıntı olmadı çok şükür. Bazen rahimin üst kısımlarında yırtılma olup sızıntı olabilirmiş. Erken doğum riski var mı yok mu haftaya tekrar aynı şeyleri kontrol edip öyle sonuca varacakmış. Sabah kalktığımdan beri dün olan akıntı hiç olmadı. 4-5 gün yatmamı söyledi.
Nst de de sancı çıkmadı. Yani şimdilik herşey yolunda. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Bu arada su oranı da iyi. Kilosu 1018gr olmuş.
Bugün kendisiyle bir anlaşma yaptım. 38. Haftadan önce gelmek yok. Anneyi babayı korkutmak yok:)
Illa bi korkutucaklar neyse gecmis olsun diyelim gecsin insalah tekrarlamaz gecici bi sey gibi gozukuyo ama dik etmek lazim tabiki..Selam kızlar,
Daha eve yeni gelebildim. Hem vajinal muayene oldum hem de nst ye girdim 45dk. Rahim ağzında bir açıklık görülmedi. Spektrum takıp öksürttü ve ıkındırdı. Onda da bir sızıntı olmadı çok şükür. Bazen rahimin üst kısımlarında yırtılma olup sızıntı olabilirmiş. Erken doğum riski var mı yok mu haftaya tekrar aynı şeyleri kontrol edip öyle sonuca varacakmış. Sabah kalktığımdan beri dün olan akıntı hiç olmadı. 4-5 gün yatmamı söyledi.
Nst de de sancı çıkmadı. Yani şimdilik herşey yolunda. Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Bu arada su oranı da iyi. Kilosu 1018gr olmuş.
Bugün kendisiyle bir anlaşma yaptım. 38. Haftadan önce gelmek yok. Anneyi babayı korkutmak yok:)
Selam kızlar,
geçmiş olsun canım sevindim,inşallah haftaya kontrolde de bir sorun çıkmaz.bu ara biraz daha fazla dinlen çok yorma o halde kendiniSelam kızlar,
Çok sevindim cnm. Bu yumurcaklar anne babayı korkutmayı pek seviyolar. doğuma kadar heyecan, sonrası ayrı heyecan.. Sürekli aksiyonSelam kızlar,
cnm iyimisin simdievet, kocayla dövüşüp, samcimin tuttugu, 3 dakika arayla gelmeye baslayinca soluğu acilde aldigim, nst den bi cacik anlamadığım doğrudur..
Sancim var ama alet yok diyo.. ne yani ben yalan mi söylüyorum.. Neyse nst de milli oldun biz de.. oğlum oglunu kiskandiLulinda
Gunaydinlaaaarrr.. Sancimiz kesildi.. gece doktorumuzu dinlemedik, antibiyotik alin dedi.. idrar yolu enfeksiyonu icin.. test yapmadan hop diye almak istemedik. Zaten bu sabah kontrol randevumuz vardi.. ölmeyiz herhalde diye düşündük :) gidelim bakalım Yaramazin derdi neymis.. bence hazirlik kasilmalariydi da, sinir stres olunca abartti biraz..cnm iyimisin simdi
Gunaydinlaaaarrr.. Sancimiz kesildi.. gece doktorumuzu dinlemedik, antibiyotik alin dedi.. idrar yolu enfeksiyonu icin.. test yapmadan hop diye almak istemedik. Zaten bu sabah kontrol randevumuz vardi.. ölmeyiz herhalde diye düşündük :) gidelim bakalım Yaramazin derdi neymis.. bence hazirlik kasilmalariydi da, sinir stres olunca abartti biraz..
geçmiş olsun,şükür şimdi iyisin.kontrolden de iyi haberlerle dön inşallahGunaydinlaaaarrr.. Sancimiz kesildi.. gece doktorumuzu dinlemedik, antibiyotik alin dedi.. idrar yolu enfeksiyonu icin.. test yapmadan hop diye almak istemedik. Zaten bu sabah kontrol randevumuz vardi.. ölmeyiz herhalde diye düşündük :) gidelim bakalım Yaramazin derdi neymis.. bence hazirlik kasilmalariydi da, sinir stres olunca abartti biraz..