• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kızlar, e bebeğin kızıltoprak mağazasında kampanya var, her 150 tl lik alışverişe 50 tl indirim çeki veriyor,
ikiz arabası joie marka var e bebeğin kendi ürünleri, bi arkadaşımız hediye aldı bize onu 550 tl, bir de içlerine iki tane minder aldık yumuşak olsun diye o da 120 tl ,
200 tl lik hediye çeki aldık, ona da bir sürü şey alırım ben, hafta sonuna kadar geçerli sanırım, alcağınız bişeyler varsa alın

kızıltoprak nerde canım sadece oradamı kampanya var..

fenerbahçe stadına yakın bi yerde, kadıköyde ,
evet şuanda sadece orda var kampanya, ama hediye çekini başka mağazalarda kullanabiliyorsun,

hım anladım canım yani istanbulda keşke butun mağazalrda olsa ben izmirdeyim malesef ama gercekten araba falan uygunmus fıyatı güle güle kullanın..

Kizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim :KK36:
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan, gulsennnn gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
bizden haberler bu kadar artik 15te bir goruscekmisiz :-)
gözün aydın cnm sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah,
katkı maddeli herşey zarar ama inadına da canımız katkı maddeli ne varsa istiyor,
şeker çıkmasın diye zaten karpuzdan uzak duruyorum :( dün ağlayacaktım nerdeyse bi kaç tane cips yiyeyim dedimde eşimden zılgıtı yedim, gözlerim doldu resmen yaa inanılır gibi değil :) şimdiye kadar yaşamadığım duygusallığı doritos cipsle yaşamış oldum :)

:KK48::KK48::KK48::KK51::KK48::KK48:
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan, gulsennnn gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
Bizim kontrol de dündü , bizim ki paralel yatıyor:) o da kasılmalara sebep olur dedi tam başaşağı ya da makat Geliş durmuyor . Bizimkiler biraz keyiflerine düşkün sanırım geniş geniş yatıyorlar:KK48: bol Sıvı ve istirahat Şartmış , ama 1 ay sonraya gün verdi bana :(

Merhaba Arkadaşlar,

Mothercare'in sallanabilen beyaz bebek beşiğini aldım. Ama 4 cm'lik 38x89 cm ebatındaki yatakları çok pahalı. Beşik için yatak yaptıranınız var mı? Sünger, lateks ya da pamuk, hangisini tercih ettiniz? Sert sünger (kansorejen madde içermeyenlerinden) nerede bulabilirim? Fikir verebilirmisiniz?

Teşekkürler :)

gucci85 gucci85 benim gibi yap tatlim.. haber verme, ortada kanit bırakma.. çöpüñü bile 2 gun cantamin gizli gozunde gazdirdim ben.. is yerinde atsam, arkadaslar da gardiyan gibi.. kizarlar hemen.. daha bu sabah ise yuruyerek geldim de yolda attim :D

Gözün aydın canım pek güzel geçmiş kontrolünüz maşallah bebeğine de bizimde yarın görüş günümüz hayırlısı artık

Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
beraberligi yumusatin artik dedi, napcaz biz simdi :KK70::KK70::KK70:

Operacim ben şu su olayından sonra noktayı koydum normal de haftada birdi:KK48: bilmiyorum yani ama :KK70: heran hersey olabilir:KK74: bizim doktor sağolsun cinselliğe girmiyor çekiniyor galiba :oops: hoş bizim de sormaya cesaretimiz yok eşimle

yahuu ne hızlı ilerliyo bu sayfa..yetisemiom ben ya..bi hafta sonu durgunlasio..gezionuz tabiii..
bebişlerini görenlerin gözü aydin.
opera opera karpuz işi kötü oldu..hele ki ramazanda karpuz pide peynir üçlüsü nu dört gözle beklerken..

ayrica bu fanfin islerini bi ablam son zamana kadar devam etti..vve cok kolay dogurdum demişti bana..ama benim ilki sezeryan oldugu icin ben pek yaklasmiom..

süt benden bayadir gelio bu arada. .ozellikle sol taraftan daha cok gelio..

asmakilit asmakilit izmirin tadini çıkar. .
bizde haziran 12de bi yazlık yapip gelcez..1 hafta..sonra ramazan gelio zaten..onuda oglan için gitcez havuz deniz deyip duruo garibanim..

Back
X