Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç heveslenmene gerek yok diyosun :) karpuzu bende çok aramam ama dondurmasız bi yaz düşünemiyorum bendeeAoç nin dondurması tatsız bi yesen bi daha canın istemez. Dondurmasız yaz düşünemiyorum karpuzu çok aramam kesmesi zor diye :)
kızlar, e bebeğin kızıltoprak mağazasında kampanya var, her 150 tl lik alışverişe 50 tl indirim çeki veriyor,
ikiz arabası joie marka var e bebeğin kendi ürünleri, bi arkadaşımız hediye aldı bize onu 550 tl, bir de içlerine iki tane minder aldık yumuşak olsun diye o da 120 tl ,
200 tl lik hediye çeki aldık, ona da bir sürü şey alırım ben, hafta sonuna kadar geçerli sanırım, alcağınız bişeyler varsa alın
fenerbahçe stadına yakın bi yerde, kadıköyde ,kızıltoprak nerde canım sadece oradamı kampanya var..
fenerbahçe stadına yakın bi yerde, kadıköyde ,
evet şuanda sadece orda var kampanya, ama hediye çekini başka mağazalarda kullanabiliyorsun,
gözün aydın cnm sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah,Kizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan,gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
bizden haberler bu kadar artik 15te bir goruscekmisiz![]()
sağol cnm, mail order olsaydı alırdın o şekilde ama yapmıyorlarmış,hım anladım canım yani istanbulda keşke butun mağazalrda olsa ben izmirdeyim malesef ama gercekten araba falan uygunmus fıyatı güle güle kullanın..
Bizim kontrol de dündü , bizim ki paralel yatıyor:) o da kasılmalara sebep olur dedi tam başaşağı ya da makat Geliş durmuyor . Bizimkiler biraz keyiflerine düşkün sanırım geniş geniş yatıyorlarKizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
bizim oglan iyiymis, bir hafta onden gidiyormus, doktor biraz iri bir bebek dedi. 1256 gram, 36 cm.
rahim agzi kapali, suyu normalmis. Yalniz pozisyon biraz garip, basi sol ustte ayaklar sag altta, kosegen gibi duruyor. Bu pozisyon sizin kasilmalarinizi artirir, gobeginiz normalden daha iri olur ve gerilir, catlak kremi kullanin muhakkak dedi. 28 hafta icin 8 kilo sizin boyunuzda biri icin (1,66 cm) normal ama ufak tefek biri olsaniz fazla derdkm dedi.
dondurma yiyorum diyince katki maddesi olan her sey bebege zarar, onumuz ramazan pide ve karpuz da yemeyin dedi.
bebegin pozisyonu 36. Haftada da degisebilir ama genelde 32. Haftada belli eder dedi.
kasilmalar icin bol istirahat, bol sivi ve magnezyum takviyesi onerdi. Coraspini 34. Haftaya kadar kullanin dedi.
haaa unutmadan,gulsennnn sivi meselesini sordum, arkadasimin 6,5mus dedim, benimki normal oldugu icin olcum yapmamis, 6nin uzeri normal zaten 6,5 gayet normal bir rakam neden rakam vermisler ki arkadasiniza anormallik yok dedi.
Yumuşak yumuşak başlayın bariYaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
beraberligi yumusatin artik dedi, napcaz biz simdi![]()
Yumuşatın derken ?Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
Benim geliyorgünaydın kızlar..
gögsünden süt gelen oldu mu ?
Gözün aydın canım pek güzel geçmiş kontrolünüz maşallah bebeğine de bizimde yarın görüş günümüz hayırlısı artıkKizlar geldim ben.. iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim
Yaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.
Ooo bu yasak tam benlikmisYaaa siz karpuza dondurmaya taktiniz esas yasagi soylemeyi unuttum.